Hur man utvidgar vardagsrummet

Hur man utvidgar vardagsrummet

Ditt vardagsrum är ofta hjärtat i ditt hem, där du kan träffa familj och vänner, tillbringa långa, mysiga kvällar och mycket mer. Medan fysisk utökning av utrymmet skulle innebära dyr ombyggnad finns det många sätt att få utrymmet att se större ut som är lätt att utföra och budgetvänligt. Vi har satt ihop de enklaste, ta en titt!

Fokusera på marken

Golvet tar mycket utrymme och har en enorm inverkan på ditt vardagsrums design. Undvik att avbryta ögat med olika och särskilt kontrasterande golvbeläggningar. Välj ett golvmaterial som trä eller matta i hela vardagsrummet och angränsande rum för att visuellt utöka utrymmet och skapa ett flöde med din design. Föredra möbler med ben så att golvet under bleknar och ser större ut.

Använd väggarna

Platsen där väggarna möter golvet definierar storleken på ett rum både fysiskt och visuellt. Betona väggens höjd på vilket sätt du än har: häng golvlängda gardiner nära taket, använd höga bokhyllor för att tvinga gästerna att leta upp eller installera lister.

Lägg till ett fokus

Betona en kontaktpunkt eller accentbit för att distrahera människors uppmärksamhet från rummets storlek. Välj vilken kontaktpunkt som helst – en mantelpiece, ett konstverk, en djärv möbel eller något annat som kommer att tänka på. Gör den superhög kontrast och superfet, låt den ta upp hela utrymmet, och det blir en trevlig konversationsstartare.

Använd speglar för att reflektera ljus

Speglar skjuter väggarna bort och reflekterar ljus, vilket gör att rummet verkar större. Detta är en klassisk idé för att få ditt utrymme att se större ut. Använd dem framför din mest attraktiva dekor, som blommor eller överdådiga gardiner eller fönster för att återspegla skönheten och behaga ögat. Undvik att använda en speglad vägg som kan se för retro ut och förändra din estetik. Gör ditt vardagsrum större enklare och snabbare!

Så här expanderar du vardagsrummet Google Bing East P Berlin Bres Litoy.
Hur man expanderar ett litet vardagsrum visuellt: 8 tips |  Heminredning.
Sex hisnande hemutvidgningsidéer |  Fall i
Hur man expanderar ett litet vardagsrum visuellt: 8 tips |  Heminredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*