Hur man utformar yogabyxor på Bell Bottom

Yoga har blivit så populärt runt om i världen genom åren att det nu är känt som en typ av livsstil snarare än en sport. I grund och botten vill du göra yoga var som helst, oavsett om du är i en vacker utomhusmiljö eller ett trevligt inomhusgym. Att ha på sig en fin yoga-outfit kan motivera dig att göra yoga om du är den typ av person som behöver lite tryck på ryggen för att göra någon form av träning. Vad jag ska prata om i det här blogginlägget är hur man stylar Bell Bottom yogabyxor. Jag ska visa dig några av de bästa idéerna för yoga-byxor som jag har samlat på. Låt oss komma in direkt.

Vit linne med scoop-halsringning och svarta yogabyxor med klockbotten


källa

Låt mig börja med ett mycket enkelt svartvitt yogalook som de flesta av er borde vara väldigt bekväma med. För att forma den här klädseln, använd helt enkelt en vit passande väst med en scoop-halsringning och svarta yogabyxor med bellbotten. Detta är en perfekt yoga outfit om du gör yoga inomhus.

Svart knuten t-shirt med vita, tryckta yogabyxor med klockbotten

svart knuten t-shirt med vita stamtryckta yogabyxor med klockbotten
källa

Låt oss nu se hur du faktiskt bär yogabyxor som casual streetbyxor. Du kan också bära en svart knuten T-shirt med vita och svarta utsvängda yogabyxor med stamtryck. För skorna, dölj bara ett par vita sneakers under de utsvängda byxorna. Det här är en sexig outfit med låg vikt för dig som älskar att göra yoga utomhus.

Grå t-shirt med mörkblå och orange tryckta yogabyxor med klockbotten

grå t-shirt med mörkblå och orange yogabyxor med klockbotten
källa

För att uppnå detta mer ungdomliga och glada utseende kan du helt enkelt bära en grå kortärmad t-shirt i toppen. För resten av kläderna kan du bära mörkblå och orange stambyxor med klockbotten. Om du bara bär den här kläderna som en gatoutfit kan du gömma ett par klackade fotkängor under dina byxor för att se längre och smalare ut.

Grön ribbad ärmlös tröja med svarta yogabyxor

grön, ribbad, figurkramande, ärmlös tröja med svarta yogabyxor
källa

Här är en mycket enkel och lågmäld outfit som du naturligtvis kan visa upp dina kurvor med. För att uppnå det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en ärmlös stickad tröja med en grön ribbform och svarta bellbotten-yogabyxor. Bär ett par svarta öppna klackar för att komplettera din outfit med en feminin och elegant touch.

Svart linne med klockbyxor och leopardmönster

svart linne med klockbyxor med leopardtryck
källa

För att skapa det här snygga och luftiga utseendet, använd en svart linne i avslappnad passform och svarta och vita klockbottnade byxor med leopardtryck. För skorna kan du bära ett par nakna sandaler för att ge en uppfriskande touch till det övergripande utseendet.

Vit linne med scoop-halsringning och svarta yogabyxor

vit linne med scoop-halsringning och svarta yogabyxor
källa

Detta är en ganska unik och snygg outfit. Toppen är bara en enkel vit, figur-kramande linne med en urringning. Ändå ser byxorna väldigt speciella ut. Det är svarta och vita yogabyxor med klockbotten. Koppla ihop dessa bitar med ett par svarta ballerina-lägenheter för ett snyggt och smart utseende.

Röd och vit stamtryckt kofta med grå yogabyxor med bellbotten

röd och vit kofta med stamtryck och grå yogabyxor med klockbotten
källa

För att uppnå detta attraktiva och ladylike utseende kan du bära en svart linne med en röd och vit longline-kofta med ett stamtryck för toppen. Kombinera dem med ljusgrå, utsvängda yogabyxor. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med ett öppet tåband för att komplettera klädseln i stil.

Grå, figur-kramande linne med tryckta crepe bell-bottnar

grå, figurkramande linne med crepe-tribal-tryckta klockbyxor
källa

Detta är en väldigt färgglad tribal stil outfit som kan locka människors uppmärksamhet. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en grå linne med en utsvängd crepe och rodnad flammande yoga-byxor. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att se mer uppfriskande och ladylike ut.

Blushrosa avslappnad passform långärmad t-shirt med svarta utsvängda byxor

Blushrosa lång t-shirt med avslappnad passform och svarta byxor
källa

För att uppnå denna enkla och feminina outfit kan du helt enkelt bära en röd, långärmad t-shirt med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med svarta yogabyxor med klockbotten. För skorna kanske du vill dölja ett par svarta mockaskor under de utsvängda byxorna för att se längre och smalare ut.

Svart linne med grå och vit byxa med blommönster

svart linne med grå och vit byxa med blommönster
källa

Detta är en väldigt fin outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart passformig linne med grå och vit yogabyxa med blommönster och klockbotten. Du kan para ihop dessa bitar med ett par rodnande rosa platta sandaler för att se uppfriskande och ladylike ut.

Vit t-shirt med svarta tryckta utvidgade yogabyxor

vit t-shirt med svarta tryckta utvidgade yogabyxor
källa

Detta är en mycket enkel outfit som är ett mycket bra alternativ till en typisk t-shirt och jeans outfit. Du kan bara ha på dig en vit, anpassad t-shirt med en svart tryckt yogabyxa med bellbotten. Intressant är att para ihop dessa bitar med ett par rosa högklackade läder för att lägga till en feminin touch till det avslappnade utseendet.

Mörkblå crop topp med rodnadrosa, tryckt yogabyxor med bellbotten

Mörkblå crop topp med rosa, blommatryckta yogabyxor med klockbotten
källa

För att uppnå det här fantastiska och attraktiva utseendet kan du bära en ärmlös crop topp med ett mörkblått stjärntryck och utsvängda rosa blommiga byxor med blommigt tryck. Detta är en mycket fin outfit som kan få dig att se sexig och sportig ut samtidigt.

Svart crop topp med blush rosa sammet flared yoga byxor

svart crop topp med utsvängda yogabyxor i röd sammet
källa

För att se sexig och elegant reserverad kan du bära en svart kortärmad tröja med rosa guld yogabyxor med en sammet klockbotten. Den halvblanka ytan på sammetbyxorna kan enkelt lyfta fram den feminina sidan av dig.

Här är yogabyxans outfitidéer som jag vill dela med dig. Testa dem och se om de ser bra ut för din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*