Hur man utformar Walker Coat

Hur man utformar Walker Coat

Idag ska jag prata om hur man stylar Walker-kappan, som får dig att se snygg, attraktiv och unik ut, särskilt när du bär den på jobbet. För dig som är osäker på vad det är, är Walker-kappan i grunden en mellanlång till maximal längdrock, vanligtvis tillgänglig i form av en ulljacka eller en parkjacka. Det är den typ av kappa som ger dig den intensiva höst- och vinterkänslan som får dig att se balanserad och snygg ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina idéer för rullstolsrockar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå rullstol med vit skjorta och ljusblå, rippade jeans med smal passform


källa

Låt mig börja den här listan över häftiga outfitidéer med en riktigt mysig och attraktiv business casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå ullrock med en vit nedskjortad skjorta och en grå läderväst. Bär den med ljusblå skinny jeans och ett par röda och rosa läderskor för att komplettera ditt utseende.

Ljusrosa rullatorrock med vit skjorta och svart tröja

ljusrosa rullstol med vit skjorta och svart tröja
källa

Här är en annan business casual outfit. Den här gången får du dig att se elegant och snygg ut. Till toppen kan du ha på dig en vit krage och en svart tröja över den. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en ljusrosa rullatorrock. Bär den med blå smala jeans och grå mocka ballerina lägenheter för att avsluta utseendet.

Svart rollatorrock med grå stickad tröja med mock-halsringning och ankeljeans

svart rullrock med grå stickad tröja med ståkrage och ankeljeans
källa

För att uppnå detta mörka och coola utseende är det bäst att använda den grå och svarta färgkombinationen. Du kan också bära en svart, maxilång rullatorrock med en grå, tjock tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par gråa och svarta spetsiga klackar för att göra skorna snygga och eleganta.

Ljusgrå långfodrad kappa med svartvitt randig tunikatröja och jeans

ljusgrå långlinnekappa med svartvitt randig tunikatröja och jeans
källa

Så du kan utforma en rollatorrock på ett mycket uppfriskande och ungdomligt sätt. Bär en svart och vit randig stickad tröja med en ljusgrå rullatorrock. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att skapa de snygga lagren. Bär ett par svarta och vita höga Converse för att slutföra outfit i stil.

Ljusgrå rullatorjacka med vit knuten t-shirt

ljusgrå rullatorjacka med vit knuten t-shirt
källa

Du kan också se reserverad sexig ut med den långa kappan om du använder lite kreativitet. Du kan till exempel ha på dig en vit knuten t-shirt med en ljusgrå lång ullrock. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för en damliknande touch.

Vit rollatorrock med en rodnande, rosa, halvtransparent midiklänning

vit rollatorrock med rodnande rosa halvtransparent midiklänning
källa

Detta är en väldigt intressant och elegant outfit som du kan ha på dig som en cocktailparty. För att uppnå det här utseendet kan du bära en rodnad, midjevänd randig midi-skiftklänning i rosa med en vit rullrock med några fuskpälsdetaljer. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Svart longline ullrock med vit pojkvänskjorta och jeans med raka ben

svart ullrock med vit pojkvänskjorta och jeans med raka ben
källa

För att uppnå ett supercoolt pojkaktigt utseende, gör följande. Bär en vit pojkvänskjorta med pojkvänjeans med ett blått bälte som kärnan i outfit. Bär en svart maxi-rollatorrock på dessa bitar för det fantastiska lager-utseendet. För resten av klädseln, använd guldspetsiga klackar och en vit basebollkeps för att se unik och snygg ut.

Camel Walker Coat med en brun långfärgad klänning och svarta läderskor

Kamelvandrare kappa med brun långrock och svarta läderskor
källa

Här är en mycket unik affärsavslappnad outfit som sannolikt gör att du sticker ut från mängden. För att forma denna coola lagerlagring kan du bära en kamel longline walkerjacka med en lång brun klänning och en ljusblå skjorta med knappar. Använd svarta slim fit-jeans och svarta läderskor. Lägg till en brun filthatt i mixen för att avsluta klädseln.

Grå rullrock med blå skinny jeans med högt bälte

grå rullrock med blå skinny jeans med högt bälte
källa

För att uppnå detta mysiga utseende är det nyckeln att använda den grå färgen. Bär i detalj en svart tröja med rund hals och blå skinny jeans. Bär en grå maxi-rollatorrock på dessa bitar. Bär ett par svarta spetsiga läderstövlar med dina skor för att komplettera outfit med en snygg twist.

Ljusgrå rullstol med rutig topp och vita jeans

Ljusgrå rullstol med rutig topp och vita jeans
källa

Detta är en härlig konstnärlig outfit som kan få dig att se väldigt unik och lätt unisex ut. För att forma detta utseende, använd en ljusgrå rullatorjacka med en vit och svart rutig ulltröja till toppen. Kombinera dem med vita slim fit-jeans och ljusrosa läderstövlar med öppen tå. Lägg till en grå filthatt i mixen för att ge den konstnärliga touchen.

Svart långrock med vit linne och matchande smala jeans

svart långfärgad kappa med vit linne och matchande smala jeans
källa

För att se coolt och rent ut kan det vara en bra idé att bära en svartvit outfit. I detta fall bärs en vit linne och vita skinny jeans som kärnan i kläderna. Använd en svart longline-rullrock för att göra denna outfit supercool och konstnärlig. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och enkla ut.

Blushrosa kappa med en mörkblå tröja och svart läderjacka

Rodnande rosa kappa med en mörkblå tröja och svart läderjacka
källa

För att se söt och snygg ut, här är vad du kanske vill utforma. Bär bara en rodnad rullstol med en mörkblå tjock tröja. Team dem med svarta skinniga byxor i läder och ett par öppna klackar med svarta fotledsremmar. Använd en svart målarhatt för att göra denna outfit unik och vacker.

Här är idéerna för rullstolsrockar som jag vill dela med dig. Om du letar efter något som får dig att se snygg och annorlunda ut, prova dessa kläder i listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*