Hur man utformar volangskjorta

För dig som älskar att bära skjortor med knappar på jobbet, låt oss bli lite mer kreativa genom att ha en ruffad skjorta då och då. Du kan behandla den ungefär som en vanlig knappskjorta, förutom att den kanske inte ser lika snygg ut när den är ihop med en blazer eller andra typer av jacka. Bortsett från det kommer du att se särskilt attraktiv och damliknande ut genom de sofistikerade extra volangdetaljerna. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för ruffle shirt outfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Ljusrosa rynkad skjorta med knäppning och matchande jeans


källa

Låt mig börja den här listan med ladylike outfitidéer med en trevlig casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa skjorta med volanger och knappar och para ihop den med ljusrosa skinny jeans. Koppla ihop dem med ett brett läderbälte och ett par bruna spetsiga klackar för att se snygga och eleganta ut.

Chambray Mörkblå Mock Neck Ruffled Shirt med svart läder mini kjol

Chambray mörkblå ruffad skjorta med ståkrage och minikjol i svart läder
källa

För att skapa denna unika och eleganta business casual outfit, särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen, kan du bära en marinblå ruffle chambray-skjorta med en svart minikjol med dragkedja. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att se ännu mer elegant ut.

Vit skjorta med rufsade ärmar och knappar med rippade jeans med smalt snitt

vit skjorta med rufsade ärmar och knappar med rippade, smala jeans
källa

För att skapa ett avslappnat och luftigt utseende, kan du välja en vit skjorta med knappar som är fyllda med volangdetaljer. Koppla ihop dem med gråblå, rippade, smala jeans för att se ut som iögonfallande. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för att ge en feminin touch till utseendet.

Blush ruffle shoulder shirt med förkortade blå jeans & rosa flats

Blusher ruffle axelskjorta med beskurna blå jeans och rosa flats
källa

För att se mer ladylike ut är det vettigt att lägga till fler rosa element i din outfit. Till exempel kan du bära en rodnande rosa volangskjorta för toppen. Kombinera den med blå, rippade och beskurna, smala jeans och ett par rosa broderade plattor. Lägg till en rosa läderhandväska i mixen för en extra damliknande touch.

Ärmlös volangskulder med vit halsringning och midikjol i röd midja

vit ärmlös axelskjorta med volang hals och röd midikjol i midjan
källa

För att se luftig och ladylike ut på jobbet, här är en underbar affärsutrustning som du kanske vill prova. Bär bara en vit ärmlös ruffad skjorta med en mock hals och kombinera den med en mörkrosa midikjol med en avslappnad passform. Ett par bruna mocka rundade tåklackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Blue Ruffle Bow Slim Cut Shirt med rippade skinny jeans

smal skjorta med blå volanger och rippade skinny jeans
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att forma det här utseendet, använd bara en ljusblå chambray-skjorta med volangknappar och para ihop den med blå rippade skinny jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar och en snygg rosa och silver handväska för att göra din outfit feminin.

Vit skjorta med kepsärmar och rodnande smala jeans

vit skjorta med kepsärmar och smala jeans
källa

Detta är en väldigt intressant designad ruffad skjorta. Det är en vit ärmlös ärmlös skjorta som har en lång vertikal volangdetalj i mitten. Kombinera skjortan med rodande, smala jeans för att se mer ladylike ut. Slutligen bär ett par röda läderstövlar med öppna tår för att se ännu mer feminin och snygg ut.

Vit ruffle långärmad skjorta med mock halsringning och kamel skater kjol

vit ruffle långärmad skjorta med mock hals och kamel skater kjol
källa

För att uppnå detta snygga och attraktiva affärsavslappnade utseende kan du bära en vit ruffad skjorta med rufsad hals och para ihop den med en kamelmocka mini rater kjol. Bär ett par ljusrosa höga klackar med öppen tå för att göra det här långa och snygga utseendet.

Svartvit randig knapp-upp skjorta med rippade jeans

svartvit randig skjorta med knappar och rippade jeans
källa

Här är ett väldigt coolt och snyggt pojkaktigt utseende. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svartvitt, randig ruffad skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en dåligt rippad jeans med manschetter. För att se ännu mer kreativ och konstnärlig ut, kan du bära ett par svartvita tryckta fotkängor för att komplettera utseendet.

Ljusgul ärmlös skjorta med vita, flytande mini-shorts

Ljusgul ärmlös skjorta med vita, flytande mini-shorts
källa

För att se smal och lång ut kan du bära en topp med en midja med hög midja. I det här fallet kombineras en ljusgul ärmlös ruffad skjorta med vita, flytande mini-shorts. Använd ett par bruna läderbandssandaler för att ge en uppfriskande touch till din outfit.

Blushrosa ruffar ärmar och skjorta med vita skinny jeans

Blushrosa ruffar ärmar och halsskjorta med vita skinny jeans
källa

För att skapa detta uppfriskande och lättillgängliga utseende kan du bära en blus med rodnadrosa chiffong volangdetaljer till toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna kan du bära ett par korta mocka stövlar med öppen tå för att se super chic ut. Slutligen lägg till en röd, rosa och vit rutig plånbok för att se ännu mer attraktiv ut.

Mörkblå och vit randig skjorta med svart filthatt

mörkblå och vit randig skjorta med svart filthatt
källa

För att forma detta konstnärliga utseende är den svarta filthatten en nyckelfaktor. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå och vit randig skjorta med knappar och blå jeans med raka ben. Bär dem med bruna balettlägenheter och en svart filthatt för en unik och konstnärlig touch.

Blå och vit randig ruffle axelblus med mörka skinny jeans

blå och vit randig volang axelblus med mörka skinny jeans
källa

För att uppnå detta söta helblåa utseende kan du bära en blå och vit randig skjorta med hög krage och marina skinny jeans. För skorna, ha ett par kungsblå balettlägenheter som passar perfekt till resten av kläderna.

Ljusrosa ruffle-knapp med skjorta med svarta höghöjda raka byxor

Ljusrosa skjorta med volangknappar och svarta byxor med raka ben
källa

För att uppnå det luftiga business-casual-utseendet kan du helt enkelt ha på dig en ljusrosa skjorta med volangknappar och svarta chinos med raka ben och hög midja. Koppla ihop dem med ljusrosa spetsiga tåklackar och en rosa läderhandväska för att slutföra kläderna på ett damligt sätt.

Här är outfitidéerna för ruffade skjortor som faktiskt är ganska lätta att ta av. De kan enkelt få dig att se mer ladylike och elegant ut. Prova dem och se om du gillar dem mer eller dina typiska vita skjortkläder mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*