Hur man utformar vitt bälte

Hur man utformar vitt bälte

Det finns två huvudsyften för att bära ett bälte. Först kan du lägga till extra färg i kläderna för att se snyggare ut. För det andra kan det få din midja att se mer framträdande ut, vilket ofta resulterar i ett högre och smalare utseende. När det gäller bälten är de svarta och bruna uppenbarligen de mest populära. Men idag ska jag prata om något mer unikt och uppfriskande, det är det vita bältet. Jag har samlat några riktigt fina outfitidéer till det vita bältet för dig. Låt oss komma in direkt.

Mycket grå outfit med ett vitt bälte


källa

För att starta listan över outfitidéer ska jag visa dig ett mycket snyggt och unikt helgrått utseende. För att forma det här coola utseendet kan du bära en grå t-shirt med rund hals och en grå kavaj för toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans och grå läderklackar. Lägg till ett vitt bälte i mixen för att göra det här snyggare och uppfriskande.

Svart ärmlös midi-skiftklänning med ett vitt, brett bälte

svart ärmlös midi-skiftklänning med vitt, brett bälte
källa

Att bära ett vitt bälte över en klänning är ett trevligt litet trick som kan få dig att se lång och smal ut. Till exempel kan du bära ett vitt bälte över en svart ärmlös midi-skiftklänning. För att se snyggare ut kan du bära svarta läderbyxor under klänningen för att skapa snygga lager. Använd vita läderstövlar för att slutföra kläderna.

Svart figur-kramad tröja med jeansshorts och vitt bälte

svart figurkramande tröja med jeansshorts och vitt bälte
källa

Låt oss ta en 180 graders titt på en teen street outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart bodycon-tröja med ett par blå mini-jeansshorts. Använd ett vitt bälte för att säkerställa lite avskiljning. Använd låga vita sneakers för att se uppfriskade och avslappnade ut.

Veckad blus med svarta chinos & vitt bälte

veckad blus med svarta chinos och vitt bälte
källa

Här är en business casual outfit som kan få dig att se riktigt smal och lång ut. För att uppnå denna effekt kan du bära en tätt passande vit veckad blus med korta ärmar. Kombinera den med svarta, lätt utsvängda chinos och ett vitt bälte. Använd svarta spetsiga läderklackar för skorna för att göra utseendet komplett.

Vit swat neck tröja med maxiklänning och bälte

vit tröja med båthalsringning, maxiklänning och bälte
källa

Låt oss nu titta på en väldigt luftig och reserverad sexig outfit. Detta är särskilt lämpligt för dig som har fina axlar och krageben. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en vit tröja med båthals, en utsvängd vit maxiklänning och ett vitt bälte. Koppla ihop dem med svarta gladiatorklackar för att göra denna outfit superfin.

T-shirt med khaki flytande shorts och vitt bälte

T-shirt med flytande kakishorts och vitt bälte
källa

Ibland, särskilt för en avslappnad streetoutfit, är det halva slaget att bära rätt färger. I det här fallet består kläderna av en vit t-shirt, bruna khaki shorts och ett vitt bälte. För skorna skulle det vara perfekt att bära vita sneakers.

Använd den med en ljusrosa skinnjacka och rippade skinny jeans

Ljusrosa skinnjacka och rippade skinny jeans
källa

Detta är en mycket snygg outfit som är en blandning av feminina och snygga föremål. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en ljusrosa läderjacka. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Använd vita sneakers och ett vitt bälte för att ge en uppfriskande touch till denna pojkvän.

Svart tankskift miniklänning med vitt, brett bälte

svart tank shift miniklänning med vitt, brett bälte
källa

Föreställ dig denna outfit utan det vita breda bältet, det skulle vara en outfit som bara består av en svart miniklänning. Det ser fortfarande bra ut, men det gör att du inte sticker ut så mycket. Med det vita bältet är det naturligtvis en helt annan historia. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Grå tröja med axelbälte och veckad midikjol

grå tröja med axelbälte och veckad midikjol
källa

Det här är en väldigt sexig outfit som faktiskt inte kräver mycket hud. Det är kraften i en tröja med en axel. I detalj är det en grå axellös tröja som är ihop med ett vitt bälte för att göra den mindre klumpig och vackrare. Koppla ihop dem med en grå veckad kjol och två vita klackar för att se luftiga och attraktiva ut.

Ljusgrå midiklänning med kantad bälte och spets

Ljusgrå midiklänning med kantad bälte
källa

Här är en annan mycket enkel outfit som tas till en annan nivå av ett vitt bälte. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå spets ärmlös midi shift klänning. Bär ett vitt bälte över det för att se snyggt och uppfriskande ut. Bär ett par vita klackar som passar perfekt med bältet.

Vit golvlång, utsvängd långärmad klänning med matchande bälte

vit golvlång fläckad långärmad klänning med matchande bälte
källa

Om du snart ska gå på ett bal och inte vill ha en kostym, här är en mycket trevlig outfitidé för dig. Använd en vit långärmad maxiklänning med ett vitt brett bälte för att se formell och vacker ut utan att se snygg ut. Bär vita och nakna sandaler med klack för att komplettera outfit på ett uppfriskande och luftigt sätt.

Bär den med en vit knappskjorta och matchande skinny jeans

vit skjorta med knappar och matchande smala jeans
källa

Att ha på sig skjorta med knappar kan ibland vara för manligt, men det är verkligen inte om man stylar det som visas på bilden ovan. För att se uppfriskande och elegant ut kan du bära den vita skjortan med vita skinny jeans och ett vitt bälte. Bär nakna sandaler för att se ännu mer uppfriskande ut.

Svart ärmlös miniskridsklänning med ett vitt smalt bälte

svart ärmlös mini baksmälla klänning med vitt smalt bälte
källa

Ett vitt bälte kan förvandla ett ganska mörkt och seriöst utseende till ett konstnärligt svartvitt utseende. Till exempel kan du bära den här svarta ärmlösa miniskridsklänningen med en vit smal plåt. Koppla ihop dessa bitar med ett par svarta och vita klackar och en svartvitt läderkoppling för att se super chic ut.

Använd den med en svart tröja och en röd och vit tryckt kjol

svart tröja och röd och vit tryckt kjol
källa

Ibland kan det vara extra energi att ha fler färger på jobbet. Till exempel kan du bära en vit krage skjorta och en svart tröja för toppen. Kombinera dem med en vit och röd tryckt midikjol och ett vitt bälte. Använd svarta leggings och svarta fotkängor för att avsluta din outfit i stil.

Svart midiklänning med vattenfallshalsring och vitt bälte

svart midiklänning med vattenfallshalsring och vitt bälte
källa

För att se minimalistisk men ändå iögonfallande ut, överväga att bära en svart midiklänning i kåpan och kungsblå klackar. För att göra outfit ännu mer unikt och snyggt, använd ett vitt bälte för att komplettera utseendet.

Här är outfitidéerna för det vita bältet som är väldigt lätta att ta av och får dig att se mycket snyggare och smalare ut. Bara prova och du kommer förmodligen bli förvånad över vad ett litet vitt bälte kan göra för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*