Hur man utformar vita stridsstövlar

Stridsstövlarna är så ikoniska att du enkelt kan se dem när du ser dem. Det är dock inte så lätt att beskriva vad stridsstövlarna är i ord. Om jag var tvungen att försöka skulle jag säga att det är någon form av snörskor, vars höjd ligger någonstans mellan fotkängor och medelstora kalvkängor. Medan de flesta av er kanske känner till svarta eller mörkgrå stridsstövlar, kommer jag idag att prata om de vackra vita stridsstövlarna. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för kampkängor för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vita stridsstövlar med en jeansjacka och skaterklänning


källa

Vita stridsstövlar kan mycket enkelt förvandla en ganska bra outfit till en snygg, unik och feminin outfit. Till exempel kan du bära en blommig skaterklänning med en jeansjacka för att skapa en ganska snygg outfit. Koppla ihop dem med vita stridsstövlar för att omedelbart ta denna outfit till nästa nivå.

Svart crop top och shorts med vita stridsstövlar

svarta crop top shorts vita stridsstövlar
källa

Detta par vita stridsstövlar med svart spets är en av de mest ikoniska vita stövlarna på marknaden. Du kan enkelt bygga en snygg och iögonfallande outfit runt dem. Till exempel kan du bära en svart crop topp och svarta blommiga minishorts som passar med detta underbara par vita stridsstövlar för ett fantastiskt utseende.

Bär med en svartvit kappa och leggings

Svart och vit pälsfodral
källa

Hittills har jag visat några underbara kläder som inkluderar shorts och kläder. Låt oss nu titta på en som inkluderar leggings. De vita stridsstövlarna ser faktiskt bra ut med svarta leggings. För att para ihop kan du bära en svart tröja och en svart och vit lång kappa för ett snyggt och konstnärligt svartvitt utseende.

Vita stridsstövlar med svarta spetsar

vita stridsstövlar med svarta spetsar
källa

Detta är en mycket enkel och vanlig outfit som blir anmärkningsvärd med en intressant twist. Den vita t-skjortan och denimshortsen ser bra ut, men de är inte heller intressanta. Nu blir klädseln med de legendariska vita stridsstövlarna i svart spets så snygg och unik. Att ha på sig en svart filthatt tar till och med kläderna till en annan nivå.

Använd den med en svart skinnjacka och leggings

leggings i svart läderjacka
källa

För en avslappnad och snygg streetlook kan du bära en chambray-skjorta med en svart skinnjacka som topp. Använd svarta leggings med vita stridsstövlar för skinkorna för att komplettera din outfit med stil och karaktär. Dessutom kan du bära en svart stickad mössa för att se ännu snyggare ut.

Svart och vit prickig klänning med vita stövlar

Svarta och vita prickiga klänning vita stövlar
källa

Ibland kan de skor du bär göra stor skillnad för hela din outfit. Föreställ dig till exempel den här svarta och vita prickiga miniklänningen med vita sneakers, denna outfit skulle ha varit en mycket avslappnad och ungdomlig outfit. Nu när de vita sneakersna byts ut mot de vita stridsstövlarna, blir outfit en mer snygg outfit som är lite tuffare.

Bär med en svartvitt randig, beskuren skjorta

svartvitt randig kort t-shirt
källa

Den svartvita randiga långärmade t-shirten är så klassisk och mångsidig att du enkelt kan kasta den i en avslappnad outfit och förvänta dig att outfit ser bra ut. Nu med denna lågmälda, sexiga, beskurna version av den randiga t-skjortan, para ihop den med grå jeans och vita stridsstövlar för ett snyggt och anmärkningsvärt utseende.

Använd den med en elfenbenbomberjacka och en grå tröja

grå tröja av elfenbenfärgad bomberjacka
källa

Detta är en vacker och intressant lagerlagring. Bär en grå tröja med en elfenbenbomberjacka för toppen. Bär en gul och ljusblå skaterkjol med ljusgrå leggings på botten för att skapa snygga lager. Slutligen bär de vita stridsstövlarna för att ge outfit en snygg touch.

Vita stridsstövlar med svart läderjacka

vita stridsstövlar med läderjackor på baksidan
källa

Hittills har jag inte pratat om ett trick som får dig att se sval och mörk ut. Det är att kombinera de vita stridsstövlarna med svarta läderjackor. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en överdimensionerad vit pojkvänskjorta med knappar, leggings i svart läder och vita stridsstövlar för ett enkelt men elegant utseende.

Bär med en svart tröja och röd vadderad väst

svart tröja röd quiltad väst
källa

Detta är en mysig och feminin casual street outfit. För toppen bör du ha en svart bodycon-tröja över en lång grå t-shirt. Bär en röd quiltad väst och en tribal halsduk över tröjan. Koppla ihop dessa föremål med svarta skinny jeans och vita stridsstövlar för att göra din outfit stilfull.

Vita stridsstövlar med lång fuskpäls

vita stridsstövlar lång fuskpäls
källa

För en super chic outfit kan du bära en vit t-shirt och svarta skinny jeans som bas. Bär en vit maxi-fuskpäls över den. Slutligen bär ett par vita stridsstövlar som passar perfekt med alla svarta och vita bitar.

Bär den med en vit lång kofta och mamma jeans

vita långa kofta mamma jeans
källa

Ibland ses mammas jeans som lite för gammaldags och bara inte snygga nog. Jag håller inte med det alls. Du kan bara få mamma-jeansen att se snygga och coola ut om du bär rätt bitar med dem. Du kan till exempel para mamma-jeansen med en vit stickad tröja och vit lång kofta för att se bra ut. Bär de vita stridsstövlarna för att ta kläderna till en annan nivå för att få outfit att se ännu bättre ut.

Vita stridsstövlar med rutig väntröja

vita stridsskor pläd pojkvänskjorta
källa

För en snygg höst- eller vårdräkt kan du bära en vit t-shirt och jeansshorts. Bär en överdimensionerad rutig pojkvänskjorta som bara är längre än shortsen. Denna typ av lager kan få dina ben att se längre ut. Slutligen ha på dig ett par vita stridsstövlar för att göra denna outfit mer snygg och unik.

Hoppas att du gillar de just nämnda idéerna för vita stridsstövlar, och jag tycker att de är användbara. För fler outfitidéer, kolla in våra andra blogginlägg på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*