Hur man utformar vita Palazzo-byxor

Hur man utformar vita Palazzo-byxor

Det är ingen tvekan om att skinny jeans kan få dig att se tunn och lång ut. Det är också väldigt intressant att du går mot det motsatta extrema, det vill säga att bära något med mycket breda ben. De kan också se väldigt långa och smala ut. Du kan helt enkelt ha på dig de vita palazzobyxorna. Men vad exakt är de? De är i grunden vita byxor med extremt breda ben och en benlängd som vanligtvis är golvlängd. För att bättre visa dig vad de är och hur du utformar dem, har jag sammanställt några riktigt fina vita palazzo byxor outfit idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Chambray-skjorta med vita palazzobyxor med hög midja


källa

För att starta den här listan ska jag visa dig en business casual outfit som du kan bygga runt vita palazzobyxor. För att göra detta kan du helt enkelt bära en blå chambray-skjorta och stoppa den i de vita palazzobyxorna. Bär nakna sandaler för att se mer elegant och uppfriskande ut.

Vit bekväm tröja med V-ringning och palazzobyxor


källa

Här är en outfit som du kan bära som en arbetsdräkt samt en street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts och dejting. För att forma det här underbara utseendet kan du bära en bekväm vit V-ringad tröja och para ihop den med vita palazzobyxor. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att komplettera detta luftiga utseende.

Svart V-ringad tröja och vita palazzobyxor

svart V-ringad tröja och vita palazzobyxor
källa

För att se snyggare och konstnärligare ut kan du använda svartvita färgkombinationer. Du kan till exempel ha på dig en svart tröja med V-ringning och para ihop den med vita palazzobyxor. För skorna kan du bära ett par svarta ankelstövlar i mocka för att göra denna outfit mer snygg och unik.

Ärmlös vit spets topp med palazzo byxor

ärmlös vit spets topp med palazzo byxor
källa

Ett väldigt enkelt knep för att se ännu längre och smalare ut är att ha på sig breda byxor och en ärmlös topp för att överdriva det lilla topp- och bredbottet. Du kan till exempel ha på dig en vit ärmlös spetsblus och kombinera den med vita palazzobyxor. Bär vita klackar med öppen tå för att göra det här fantastiska helt vita utseendet.

Svart och vit randig långärmad kort t-shirt med palazzo byxor

svartvitt randig långärmad kort t-shirt med palazzobyxor
källa

Medan palazzobyxor vanligtvis är byxor med hög midja, är det vettigt att para ihop dem med en crop top så att de bara visar lite hud i midjan och ser extra smala ut. För att göra detta naturligt kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med vita palazzobyxor. Använd svarta klackar och en rosa koppling för att avsluta din outfit.

Vit knapp-up skjorta med matchande palazzo byxor och sandaler

vit skjorta med knappar och matchande palazzo byxor och sandalerkälla

Detta är en outfit som ser väldigt luftig ut och tar konceptet att bära helt vitt till en helt ny nivå. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du ha på dig en vit nedskjortad skjorta och vita palazzobyxor. De vita glidande sandalerna passar verkligen perfekt med resten av kläderna.

Svart figur-kramad tröja med scoop halsringning och vita byxor

svart figur-kramad tröja med scoop halsringning och vita byxor
källa

Detta är ett väldigt enkelt men snyggt svartvitt utseende som kan få dig att se tunn och lång ut. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart bodycon-tröja med scoop-hals. Team det med vita palazzo byxor och svarta ballerinor. Bär en svart läderhandväska för att se mer elegant och professionell ut.

Vit kappa i fuskpäls med rutiga palazzobyxor

vit kappa i fuskpäls med rutiga palazzobyxor
källa

För att se mysigt och elegant ut är detta en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit kappa av fuskpäls. Kombinera den med ljusgrå och vit palazzobyxa för att se unik och snygg ut. För skorna kan du bära vita ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Svart knappskjorta med vita byxor och citrongul läderhandväska

svart skjorta med knapp och vita byxor och citrongul läderhandväska
källa

Denna outfit kan verka som en annan svartvitt look vid första anblicken, men om du tittar noga ser utbudet av tillbehör att denna outfit ser väldigt unik och iögonfallande ut. Bär en svart skjorta med vita palazzobyxor och svarta klackar för att forma detta utseende. Lägg nu till en citrongul läderhandväska för att ta denna outfit till en annan nivå.

Använd den med en vit och blå stamkofta

vit och blå kofta med stamtryck
källa

Det här är en mycket unik outfit som har lite boho-stil. För att forma det här utseendet kan du bära en vit och blå stamkofta över en vit blus till toppen. Koppla ihop dem med vita palazzobyxor och vita fotkängor för att se uppfriskande och luftiga ut.

Svart topp med djup V-ringning och vita palazzobyxor

svart västtopp med djup V-ringning och vita palazzobyxor
källa

För dig som inte har något emot att se sexig ut men som ändå vill behålla det kraftfulla utseendet som du har när du går till jobbet. Här är en outfit som är speciellt för dig. Bär en svart västtopp med en djup V-ringning för toppen. Kombinera den med vita palazzobyxor och svarta, spetsiga klackar för att komplettera det återhållna sexiga men ändå aggressiva utseendet.

Bär med en svartvit randig axeltopp

svartvitt randigt från toppen av axeln
källa

För att forma denna sexiga och eleganta outfit, kan du bära en svartvit randig axeltröja till toppen. Koppla ihop den med vita palazzobyxor och svarta ballerinor för att se mer elegant ut. Slutligen bär en stor vit handväska för att slutföra detta uppfriskande utseende.

Himmelblå av axelblus med vita Palazzo-byxor

himmelsblå blus utan axel med vita palazzobyxor
källa

Kombinationen av himmelblått och vitt har alltid gjort ett bra jobb med att få en outfit att se uppfriskande och glad ut. Som ett exempel kan du bära en himmelblå av axelblusen med vita palazzobyxor. Använd vita klackar och en leopardtryckskoppling för att komplettera din outfit med en lite sofistikerad twist.

Grå ärmlös topp med vita byxor

grå ärmlös crop topp med vita beskurna byxor
källa

Vanligtvis finns det palazzobyxor i form av golvlånga byxor. Men den här gången är de vita palazzobyxorna shorts som ser mer ungdomliga ut. Kombinera det med en grå ärmlös crop top och vita klackar för att se luftiga och sexiga.

Ärmlös V-ringad crop top och vita palazzobyxor


källa

För att uppnå denna siffra som kramar och sexig helvit outfit, lägg en vit ärmlös C-ringad crop top med vita palazzobyxor. Bär nakna sandaler för kläderna för att komplettera detta minimala och fantastiska utseende.

Här är de vita palazzobyxans outfitidéer som jag vill dela med dig. För de av er som vill se snygga, snygga och unika bör listan ovan vara ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*