Hur man utformar vita loafers

Hur man utformar vita loafers

De vita loafersna är definitivt inte den mest populära typen av skor. För att vara på den säkra sidan är svarta ballerinor, klackar och fotkängor förmodligen rätt val. Det finns dock scenarier där de vita tofflorna verkligen kan visa upp karaktären i dig och i resten av kläderna. Du skulle sakna mycket om du aldrig hade testat dem. För att få en bra start har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för vit tofflor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vita tofflor med svart ärmlös topp och svart chiffongskater kjol


källa

För ett kausalt och luftigt utseende kan du bära en svart ärmlös topp med en svart chiffongveckad minikjol. Detta skapar ett snyggt utseende som liknar en svart skiftklänning men med mer djup. I det här scenariot skulle det vara ganska trevligt att ha nakna sandaler med klackar, men för mer karaktär och för att bättre matcha den luftiga känslan är de vita loafers det perfekta valet. Lägg till lite färg i denna svartvita outfit med en crepe plånbok.

Vita loafers med svart blommig knutskjorta

vita mockasiner, svart blommig knuten skjorta
källa

De vita tofflorna kan ses som något mellan de superavslappnade vita sneakersna och de eleganta klackarna. Du kan i grund och botten utforma dem som om du hade på dig Converse med låg topp och förvänta dig att kläderna skulle se bra ut, bara med lite mer sofistikering. Till exempel skulle denna outfit, som består av en vit t-shirt, svart blommönstrad skjorta och jeans, ha sett riktigt snygg och avslappnad ut med ett par Converse. Byt ut det nu med ett par vita loafers och klädnaden ser fortfarande snygg ut, bara lite mer formell.

Vita kavajer och jeansshorts med vita och svarta tofflor

vit blazer denim shorts vita och svarta tofflor
källa

Om du är ett fan av blazer- och jeanskombinationen, bär du förmodligen mycket på ett elegant, avslappnat sätt. Om så är fallet, bör du försöka bära en vit kavaj med vita loafers eftersom de passar perfekt. Som ett exempel kan du bära den vita kavajen och vita tofflor med grå västtopp och jeansshorts för ett snyggt och elegant utseende.

Använd den med en vit stickad tröja och en minikjol i vitt läder

vit stickad tröja läder mini kjol
källa

En nyckel för att få en helt vit outfit att se bra ut är att bära vita bitar av tyg med väldigt olika strukturer för att ge lite djup till outfit. Som en framgångsrik demonstration av en sådan outfit, bär en vit stickad tröja med en vit läder minikjol och vita tofflor. En svart plånbok kan också balansera de vita delarna så att du ser mer naturlig ut.

Dubbade vita tofflor med kungsblå skjorta och svarta skinny jeans

Dubbade vita loafers.  Kungsblå skjorta.  Svarta skinny jeans
källa

Om du är mer äventyrlig och föredrar en hög svårighetsgrad bör du prova att utforma de vita dubbade tofflorna. Ett kontraintuitivt sätt att utforma ett sådant unikt föremål är att para ihop det med ett annat unikt föremål. Kombinera till exempel de dubbade vita tofflorna med en kungsblå skjorta med knappar. Använd svarta skinny jeans för att sätta ihop alla bitar.

Använd den med en vit stickad V-ringad tröja och grå rippade jeans

vit stickad V-ringad tröja, grå, rippade jeans
källa

För en avslappnad street look kan du helt enkelt bära en vit stickad V-ringad tröja med en uttalad kedja för toppen. Använd grå jeans med vita loafers till skinkorna.

Vita tofflor med en mörkblå och vit wrap-klänning

vita tofflor Marinblå och vit wrap-klänning
källa

För en elegant och sexig outfit som inte kräver att du visar mycket hud, kan du bära en marinblå och vit omlottskjortklänning med vita tofflor. Även om inte mycket hud visas, gör designen av omslagsklänningen att den bara ser ut som att den lätt kan packas upp, vilket gör den här klänningen till en så intressant och sexig klänning.

Vit t-shirt & tofflor med svart kostym

vit t-shirt toffel svart kostym
källa

För en snygg och manlig outfit kan du helt enkelt bära en svart kostym med en vit t-shirt och vita tofflor. Du kan bära denna outfit när du vill klä dig men inte vill klä dig formellt.

Brun lång trenchcoat med vit skjorta och svarta jeans

brun lång trenchcoat vit skjorta svarta jeans
källa

Detta är en elegant och kraftfull arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit skjorta med knappar, svarta skinny jeans med manschetter, vita loafers och en brun lång trenchcoat. Detta kan göra att du sticker ut från mängden, särskilt på hösten eller vintern när många andra har klädda kläder.

Vita och svarta tofflor med en svart skjorta och en grå kofta

vit och svart toffelskjorta grå kofta
källa

Detta par tofflor har en mer unik svartvit design. Det är inte svårt att utforma det alls eftersom det går bra med avslappnade kläder, som ett par svartvita samtal gör. För att uppnå detta snygga, avslappnade utseende kan du bära loafersna med en svart skjorta, grå kofta och rippade jeans. En svart handväska och enkel frisyr passar perfekt med denna outfit.

Använd den med en jeansjacka och vita shorts

Jeansjacka vita shorts
källa

För en ung och uppfriskande look kan du bära en vit t-shirt och en jeansjacka till toppen. Använd vita shorts och vita loafers på golvet. Använd en elfenbenskoppling för en touch av elegans.

Vita tofflor med blå och vit randig knälång skjortklänning

vita mockasiner blå och vit randig knälång skjortklänning
källa

Som tidigare visats ser de vita tofflorna ganska bra ut med en skjortklänning. Som ett annat exempel, använd den här blå och vita randiga skjortklänningen med vita tofflor för ett unikt avslappnat utseende. En guldplånbok passar förvånansvärt bra med denna kausala outfit.

Bär den med en jeansjacka och vita vidbenbyxor

Jeansjacka vita byxor med vida ben
källa

Denna outfit är en intressant denim-on-chambray-outfit. Använd en chambray-topp med knappar och en jeansjacka på toppen. När det kommer till skor avrundas denna outfit med vita vidbyxor och vita loafers.

Vita tofflor med vit skiftklänning och rött bälte

vita mockasiner vit scabbard klänning rött bälte
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur ett bälte kan ta en hel outfit till nästa nivå. Med bältet hade detta varit en ganska enkel outfit, bara med den vita skiftklänningen och de vita tofflorna. Med det röda bältet ser outfit direkt mer iögonfallande och midjan har blivit mer framträdande, vilket gör att du ser smalare och smartare ut.

Bär den med en svartvita prickiga skjorta och en hög midjekjol

svartvita prickiga skjorta, hög midja blyerts kjol
källa

I det här scenariot används de vita loafersna för att balansera de svarta delarna i en helt svart outfit. För att uppnå detta underbara utseende, ha på dig en svart och vit prickig skjorta och en hög midja svart pennkjol. Komplettera din outfit med vita loafers och en vit handväska.

Här är några av de bästa idéerna till vita vita tofflor som jag ville dela med dig. De vita tofflorna är definitivt något som är extremt lätt att forma. Jag rekommenderar att du lägger till ett par av dessa i din garderob för att öka variationen i din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*