Hur man utformar vita klackar med öppen tå

Trenden med att bära skor med öppna tå är också känd som peep toe. Denna skoskärning är väldigt intressant och kommer definitivt att göra dina kläder moderna och mycket snygga. Den vita färgen är en neutral basfärg som du kan utforma med vad som helst. I det här inlägget visar jag dig hur du bär vita klackar med öppna tår.

Vita klackar med öppen tå är en bred term. Jag hittade fotkängor, klackar och sandaler med öppen tå. Därför bestämde jag mig för att visa er alla för att se hur snygga och smidiga de kan se ut i dina outfitkombinationer.
Du kommer att se hur du bär dina öppna ankelstövlar med jeans, byxor, klänningar och kjolar. Jag kommer också att visa dig kraften i öppna sandaler. Ingenting kan göra din outfit mer avancerad än detta.
Bläddra ner för att se några av de bästa outfitidéerna!

Typer av vit häl med öppen tå

vita sandaler med öppen tå
källa
Strappy sandaler i snövit färg gör att varje outfit ser fantastisk ut och mycket snygg. Du kan välja höjd på din häl. Enligt min mening, ha en kortare häl på jobbet eller affärsmöten och en högre för att gå ut eller för cocktailparty.
Dessa sandaler är superstjärnor som favoriter. Du bär dem hela tiden. Ärligt talat verkar de inte som de mest bekväma skorna i världen, men de ser väldigt elegant ut. Du kan bära dem med både avslappnade och eleganta kläder.

vita ankelstövlar med öppen tå
källa
Öppna tåskor är en fantastisk typ av sko. De dök upp för några år sedan, och jag minns fortfarande en butik som ville ha dem så illa. Saken är dock att det var när jag köpte mina första klackar och de var så höga!
Vita ankelstövlar med öppen tå är bra för vardagskläder om du väljer en blockklack eller plattform. Du kan också välja superhöga klackar för eleganta tillfällen eller fester. I alla fall passar de perfekt med korta jeans eller byxor, samt klänningar och kjolar.

Outfitidéer med vit öppen tåklack

vita klackar med öppna tå snör sandaler
källa
Snörskor är perfekta för avslappnade och eleganta kombinationer av kläder. Den vita nyansen kan enkelt blandas med andra ljusa eller mörka färger. Om du vill hålla din outfit lågmäld och professionell, bära neutrala färger som vitt, beige och svart. Detta foto ovan är perfekt arbetskläderinspiration, men är också perfekt för avslappnade möten med dina vänner.

vita jeans med öppna tå och vita jeans
källa
Dessa äggskal vita stövlar verkar ha mycket bekväma skor. Du kan para ihop dem med vita jeans, en randig sjötröja och en rosa babyväska.
Dessa avslappnade kläder är perfekta för den dagliga promenaden, kaffe i solen eller för jobbet. Om du väljer den sista, se till att du kan bära vita jeans. Om du inte gör det kan du forma dina fotkängor med chinos i beige eller svart.

vit öppen tå gul klänning
källa
Sommartid är idealisk för att bära sandaler med dina flytande, ljusa kläder. Den här spetsfållen och knutbotten som bärs av Selena Gomez påminner mig om Italien och gula toskanska åkrar. Klänningen är ihop med vita öppna tåklackar för det ultimata sommarutseendet.
Kombinera din favoritklänning med vita klackar så kan du se ut som henne på fem minuter.

vita randiga pastellklackar
källa
Om du gillar pastellfärger och ränder är du säker på att du gillar den här klänningen. Den har en fin rak skärning som är mycket smickrande och bekväm. De korta, breda ärmarna gör att den här klänningen ser avslappnad ut. Du kan bära den varje dag på sommaren. I kombination med vita öppna tåklackar som ser lite retro ut, uppnår du ett snyggt utseende som är bekvämt och lätt att bära.

vit pom poms med öppen tå
källa
När dessa sandaler dök upp på modebilden blev jag omedelbart kär i dem. Du ser så vacker och spännande ut. Pumparna i olika färger är en blickfång. Med dessa sandaler kan du bära något väldigt enkelt och du kommer fortfarande att ha en fantastisk och unik outfitkombination.
Använd dessa öppna tåsandaler med vita byxor och en knapp nere på sommaren. Håll den avslappnad och avslappnad och låt de strappiga sandalerna göra ett uttalande.

vita klackar med öppen tå Rihanna
källa
När jag sa superstjärnor älskar sandaler med öppen tå, menade jag det verkligen. Här kan vi se Rihanna ha på sig de glittrande vita klackarna med öppen tå och en tryckt svartvit fuskpäls! Ja, de bär även dessa sandaler på vintern. Hon kombinerar eleganta sandaler med den avslappnade kappan, men det spelar ingen roll eftersom det ser fantastiskt ut!

vita klackar med öppen tå elegant vattenfall halsringning
källa
Rihanna vet också hur man stylar strappy sandaler med super eleganta kläder. Den här långa slitsklänningen med halsringning är vacker. Om du vill ha på dig något så här, försök spara det bara för ett speciellt tillfälle, eftersom den här typen av klänning är utsökt.

vita klackar med öppen tå matchar den utsvängda klänningen
källa
Den här klänningen är bedårande. Den har en brun och vit rund skivspets. Klippet har en utsvängd fåll, vilket är väldigt snyggt. Om du vill behålla den dam- och neutral, para ihop den här midiklänningen med en beige totepåse och vita bandiga sandaler. Det här utseendet är perfekt för familjesammankomster, middagar och andra formella fester. När det gäller smycken, använd inte halsband, men du kan säkert fästa ett guld- eller silverarmband eller -ring.

vit klack med öppen tå svart vit kombination
källa
Ingenting kan jämföras med svartvita outfitkombinationer. De är alltid i stil. Du kan skapa hundratals olika kombinationer utan att vara tråkig.
Denna outfit är elegant och elegant. En svart, figurkramande klänning med en liten slits och massor av stretchigt material är perfekt för fester och ute. När du parar ihop den med vita klackar med öppen tå får du en vacker, klassisk kombination som du kan bära en miljon gånger och ändå vara snygg.

vita jeansshorts med öppna tår
källa
Öppna tåskor är inte nödvändigtvis reserverade för kallare dagar. Det finns några fotkängor som du kan bära på sommaren utan att känna dig varm eller obekväm.
Den här tjejen bestämde sig för att para ihop sina vita ankelkängor med öppen tå med denimshorts med hög midja och vit långärmad kropp. Utseendet är smickrande medan jeansen lyfter fram dina kurvor och kroppslinje.

Jag hoppas att du tyckte om några av kläderna och att du snart kommer att försöka återskapa några av dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*