Hur man utformar vita Jean-shorts

Hur man utformar vita Jean-shorts

För dig som gillar att ha på dig jeansshorts är det mycket goda chanser att du kommer att ha på dig de blåa för det mesta. Det finns ingen tvekan om att de blå kan få dig att se väldigt bra ut, och de ser nästan bra ut med andra föremål, men du kanske vill prova något annat och mer uppfriskande. Idag ska jag prata om hur man bär de vita jeansshortsen. Du kommer att bli förvånad över hur mångsidiga de är. Du kan bära dem på kontoret och till stranden. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för korta vita vita jeans för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå chiffongvästtopp med vita jeansshorts


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och attraktiva outfitidéer, börjar jag med att visa dig en fantastisk men enkel affärsavslappnad outfit. Till toppen kan du bära en grå chiffonglinne med lätt snitt och avslappnad passform. Koppla ihop den med vita mini-shorts. För skorna, ha på dig ett par grå mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Grå t-shirt med vita nödställda jeanshorts

grå t-shirt med vita jeansshorts i använd look
källa

För att uppnå denna vackra och minimala outfit, här är allt du behöver göra. Bär bara en grå t-shirt med en avslappnad passform och rulla upp ärmarna så att armarna ser smalare och längre ut. Kombinera t-skjortan med ett par vita mini-jeansshorts. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Grå Pocket Front Button Up Relaxed Fit Shirt med vita jeansshorts från High Rise

Avslappnad skjorta med grå framficka och vita jeansshorts
källa

För att slutföra den här grå och vita business casual outfit, börja med den grå frontskjortan med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med en hög midja vita mini jean shorts. Använd en elegant grå axelväska i läder för att se mer elegant ut. Slutligen lägg till ett par grå mockaskor för att se snyggare och attraktivare ut.

Vita blommönster på axelblusen med hög midja, vita jeansshorts


källa

För att få den uppfriskande och ladylike outfit, här är vad du vill göra. Bär ett vitt blommönster på chiffongblusen på axeln för toppen. Koppla ihop den med ett par vita mini-jeansshorts. Bär ett par ljusrosa klackar med dina skor för att ge en feminin touch till denna outfit.

Svartvit randig t-shirt med jeansshorts och läderjacka

svartvit randig t-shirt med jeansshorts och läderjackor
källa

Detta är ett mycket enkelt och snyggt svartvitt utseende. För toppen är det bara att bära en svartvit horisontell randig långärmad T-shirt med en svart skinnjacka i läder. Koppla ihop dem med vita mini-shorts. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Himmelsblå tröja med vita mini-jeansshorts och sneakers

himmelblå tröja med vita mini-jeansshorts och sneakers
källa

Detta är en mycket uppfriskande och mysig outfit som du kanske vill ha på kontoret eller avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en himmelblå tröja med en stickad tröja och vita mini-jeansshorts. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att hålla denna outfit enkel och ren.

Blå ärmlös skjorta med chambray-knapp och vita shorts

blå ärmlös chambray-skjorta med knappar och vita shorts
källa

För att se lite mer snygg och luftig ut är det en bra idé att ha på sig en chambrayskjorta. Den här gången är det en mycket kreativt designad och vacker skjorta som kommer i form av en ljusblå ärmlös chambrayskjorta med knappar. Koppla ihop det med ett par vita mini-jeansshorts. Bär ett par vita sandaler för skorna för att slutföra utseendet.

Vit kort t-shirt med blå jeansjacka

vit kort t-shirt med blå pojkvän jeansjacka
källa

Detta är ett snyggt och ungdomligt sätt att utforma de vita shortsen. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en vit lätt beskuren t-shirt med en blå tvättad pojkvänströja. Koppla ihop dem med ett par vita rippade jeansshorts. För skorna, ha ett par vita dukskor för att slutföra utseendet.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med vita jeansshorts

ljusblå chambrayskjorta med knappar och vita jeansshorts
källa

Detta är en väldigt enkel och ungdomlig outfit som du enkelt kan ta av. För toppen, använd bara en ljusblå chambray-skjorta med en avslappnad passform. Koppla ihop det med ett par vita mini-jeansshorts. För skorna kan du bara ha ett par kala sandaler för att se uppfriskande och vackert ut.

Ljusrosa oversize skjorta med knappar och grå rutig hatt

ljusrosa överdimensionerad skjorta med knappar och grå rutig hatt
källa

Det här är en så artig och luftig outfit att du kan försöka se speciell ut. För att forma den här klädseln, använd helt enkelt en ljusrosa, lätt överdimensionerad knappskjorta och vita mini-shorts. Bär ett par bruna sandaler. Slutligen lägg till en grå och vit rutig hatt för att se konstnärlig och unik ut.

Blå jeansjacka med camo-t-shirt och rippade vita jeansshorts

blå jeansjacka med kamouflagetröja och rippade vita jeansshorts
källa

För att uppnå detta pojkaktiga utseende kan du bära en kamouflagetröja med en blå jeansjacka. Kombinera dem med vita jeansshorts för att se extra smala och uppfriskande ut. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och rent sätt.

Chambray linne med vita mini-jeansshorts

Chambray linne med vita mini-jeansshorts
källa

Detta är en mycket minimal affärsavslappnad outfit. Bär bara en grå eller blå chambray linne med rund hals och vita jeansshorts. Håll kläderna för skorna enkla och uppfriskande genom att bära ett par nakna sandaler.

Vit kort linne med kammad fåll och matchande rippade shorts

vit, kort linne med kammad fåll och matchande shorts med rippor
källa

För att uppnå det fantastiska sommarstrandutseendet kan du bära en ärmlös beskuren spetsblus av vit spets. Koppla ihop den med ett par vita mini-jeansshorts. Bär ett par vita sandaler för skorna för att packa upp kläderna på ett uppfriskande sätt.

Här är de vita denim shorts outfit idéer som du kanske vill prova. Du kommer sannolikt att njuta av hur uppfriskande de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*