Hur man utformar vita beskurna jeans

Hur man utformar vita beskurna jeans

För de av er som älskar att ha på sig jeans finns det en god chans att man kommer att ha antingen mörkblå skinny jeans eller ljusblå pojkvän jeans för det mesta. Den här gången ska vi lära oss att se mer uppfriskande ut med ett par vita beskurna jeans. Varför korta jeans? Det fantastiska med att bära beskurna jeans är att det får dina ben att se längre ut, vilket gör att du ser lång och smal ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för vita vita jeans. Låt oss titta på dem nu.

Rutig knuten blus med vita beskurna jeans


källa

För att starta den här listan över uppfriskande och snygga outfitidéer visar jag dig först en luftig och elegant outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en svart och vit rutig långärmad knuten blus. Kombinera den med vita, beskurna jeans med smal passform. För skorna, ha ett par svarta platåskor med mocka med öppet tå för att slutföra utseendet.

Svart skinnjacka med en grå skjorta med knappar och vita, beskurna jeans

svart skinnjacka med grå skjorta med knappar och vita, beskurna jeans
källa

För att uppnå denna snygga outfit, här är några saker du kan göra. Bär en grå skjorta med knappar och en svart motojacka i läder. Koppla ihop dem med vita, smala jeans. För skorna kan du bära ett par svarta läderbandssandaler. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för ett ännu mer snyggt utseende.

Svart, grå och vit grafisk knapp-up skjorta med matchande beskurna jeans

svartgrå och vit grafisk skjorta med knappar med matchande beskurna jeans
källa

Det här är en väldigt intressant och konstnärlig casual casual outfit som inte heller är så svår att ta av. Bär en svart, grå och vit slim fit-skjorta med en grafisk passform för toppen. Kombinera den med vita, beskurna jeans med smal passform. För skorna, ha ett par svartvita oxfordskor för kepsar för att komplettera det här supercoola utseendet.

Svart och grå randig långärmad skjorta med vita, utsvängda, korta jeans

svart och grå randig långärmad T-shirt med vita, utsvängda, beskurna jeans
källa

För att uppnå det smalare och snyggare utseendet, här är vad du vill göra. Bär en svart och grå, vertikalt randig långärmad skjorta med knappar. Kombinera den med vita, beskurna och lätt utsvängda jeans. Bär ett par rodnande rosa mockaskor för skorna för att slutföra kläderna på ett avslappnat och rent sätt.

Rosa och marinblå rutig skjorta med vita, utsvängda, beskurna jeans

Rutig skjorta i rosa och marinblå med vita, utsvängda, beskurna jeans
källa

För att uppnå detta snygga och damliknande utseende kan du ha på dig en mörkblå och rosa rutig pojkvänströja på toppen. Stoppa den i vita utsvängda jeans. Använd ett par senapgula höga klackar för att skorna ska se upp. Bär en gul läderhandväska som passar perfekt med skorna.

Svart tröja med vita, beskurna jeans och en axelväska i brunt läder

svart tröja med vita, beskurna jeans och en brun läderväska
källa

Ibland kan det vara förvånande att se att du sticker ut från mängden när du ser enkel och ren ut. För att uppnå denna speciella outfit kan du till exempel ha på dig en svart stickad tröja. Kombinera det med ett par vita slim fit-jeans. Använd ett par svarta läderskor till skorna. Använd en korsväska i brunt läder för att komplettera det konstnärliga utseendet.

Svart lädermotojacka med vita rippade jeans

svart lädermotojacka med vita, beskurna jeans
källa

Detta är en ganska snygg och lite pojkaktig outfit som använder några häftiga skiktningstrick. Tricket är att bära en grå, överdimensionerad eller tunika-t-shirt med en svart slim-fit lädermotojacka för att skapa några snygga och snygga lager. Koppla ihop dem med vita, raka jeans med rak ben. Använd svarta spetsiga sandaler för att komplettera utseendet.

Läderjacka med vitt skuren slim fit jeans

Läderjacka med vitt skuren slim fit jeans
källa

Här är en annan outfit som inkluderar läderjackan. Men den här gången är det ett konstnärligt svartvitt utseende. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med en svart slim fit läderjacka på toppen. Kombinera dem med vita, beskurna jeans med smal passform. Bär ett par svarta klackar för skorna för att slutföra utseendet.

Ljusblå jeansjacka med vita skinny jeans och stråhatt

ljusblå jeansjacka med vita skinny jeans och stråhatt
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut, här är en outfit du kanske vill prova. För toppen bör du ha en svartvit rutig pojkvänströja med en blå jeansjacka för pojkvän. Kombinera dem med vita skinny jeans. Bär ett par vita klackar med öppen tå och en stråhatt för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Blå chambray-skjorta med vita smala jeans

blå chambray-skjorta med vita smala jeans
källa

För att se snygg och ungdomlig ut är här en enkel och ren outfit som du kanske vill prova. Bär bara en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita träningsskor för att slutföra utseendet.

Vit crop topp med blå jeansjacka och beskurna höghus

vit crop top med blå jeansjacka och jeans
källa

Detta är en mycket attraktiv och uppfriskande ljusblå och vit outfit. Bär en vit topp med en ljusblå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans. Bär ett par vita sandaler för att se helt uppfriskande och vackert ut.

Vit crop top med matchande jeans och marinblå canvas sneakers

vit crop top med matchande jeans och mörkblå canvas sneakers
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som kan få dig att se riktigt märkbar ut på sommaren. Till toppen kan du bära en vit nyckelhålstopp. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Bär ett par marinblå och vit canvas sneakers för dina skor för att komplettera utseendet.

Svart och vit stamtryckt skjorta med grå kofta

svartvitt stamtryckt skjorta med grå kofta
källa

För att komplettera denna outfit, lag en vit och svart tribal skjorta med en grå longline kofta. Kombinera dem med vita, beskurna slim fit jeans och ett par svarta läderskor.

Här är de vita beskurna jeansutrustningsidéerna jag vill ge dig. Prova dem så ser du troligen mycket uppfriskande och snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*