Hur man utformar vita anka stövlar

Hur man utformar vita anka stövlar

När det gäller stövlar tycker vi ofta att de är något väldigt snyggt. Men faktiskt finns det en typ av stövel som kan få dig att se mer avslappnad och vacker ut, och det är de vita ankaskorna. Det är ingen tvekan om att de svarta läderstövlarna eller de svarta mockaskorna ser bra ut, men de vita ankstövlarna kan å andra sidan få dig att se lyckligare och mer unik ut. Och viktigast av allt är att de inte är så svåra att utforma som det verkar. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för vit ankaskläder att referera till. Låt oss dyka in.

Kamelullrock med jeans och vita ankstövlar


källa

För att starta den här intressanta listan över attraktiva outfitidéer, låt mig visa dig en elegant och väldigt bekväm affärs casual outfit. Till toppen kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med en lång kamelullrock. Ett par marina skinny jeans, grå crew strumpor och ett par vita anka stövlar är ett underbart sätt att komplettera din outfit.

Grå rutig pojkvänskjorta med vita anka stövlar

grå rutig pojkvänskjorta med vita anka stövlar
källa

Låt oss nu titta på ett mycket mer avslappnat och snyggt, jämnt pojkaktigt utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta med vita skinny jeans. Vanligtvis skulle du komplettera kläderna med vita sneakers. Att ersätta den med vita ankstövlar tar utrustningen till en annan nivå.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med vita ankstövlar

svartvitt randig långärmad t-shirt med vita anka stövlar
källa

Detta är en mycket snygg och ren outfit som får dig att se lång och smal ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en mock-hals i toppen. Koppla ihop den med rippade marina skinny jeans och vita ankstövlar för en snygg finish. Du kan bära en liten rosa axelväska för att ge en feminin touch till kläderna.

Rosa stickad tröja med grå lång väst och vita ankor

rosa ribbstickad tröja med grå lång väst och vita anka stövlar
källa

Om du vill se mer ladylike ut har du en god chans att göra just det genom att lägga till lite rosa i din outfit. Till exempel kan du ha en rosa turtleneck-turtleneck och en grå långstickad väst till toppen. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och vita anka stövlar för en look som är elegant och elegant.

Använd den med en svart fleecejacka och vit väst

svart fleecejacka och vit väst
källa

För att klä dig snyggt och inte klumpigt på vintern är här en riktigt trevlig outfit att tänka på. Bär en crepe turtleneck med en turtleneck, en svart fleecejacka och en vit dunväst för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och vita ankstövlar. Bär en vit stickad hatt för att se ännu vackrare ut.

Grön tröja med en avslappnad passform och en svart kjol och ankstövlar

grön tröja med avslappnad passform, svart kjol och anka stövlar
källa

Här är en mycket minimal outfit som kan få dig att se uppfriskande och luftig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grön stickad tröja med avslappnad passform till toppen. Koppla ihop den med en rak svart knälång kjol. Bär ett par vita ankstövlar för skorna för en avslappnad och snygg finish.

Blushrosa faux päls krage lång kappa med smala jeans & vita anka stövlar

blekrosa lång kappa med fuskpälskrage, smala jeans och vita ankstövlar
källa

För att se snygg och damlik ut kan du använda kombinationen av rodnad och vitt på din outfit. Till exempel kan du bära en ljusgrå tröja med en lång röd-rosa kappa gjord av fuskpälskrage. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans och vita anka stövlar för att komplettera den attraktiva outfit.

Blå rippade skinny jeans & vita och rosa quiltade ankstövlar

blå rippade skinny jeans, vita och rosa quiltade anka stövlar
källa

Om du inte är säker på hur du bär dina vita ankstövlar, börja med ett par mörkblå skinny jeans eftersom du knappast kan gå fel med dem. Till toppen kan du bära något väldigt mysigt som en vit stickad tröja eller en tryckt t-shirt med en vit kofta. Allt som ser bekvämt och avslappnat ut ska fungera ganska bra.

Bär med en rutig pojkvänskjorta & vit kofta

rutig pojkvänskjorta och vit kofta
källa

Detta är ett mycket flickaktigt och sött sätt att utforma de vita ankaskorna. Bär i detalj en blå och vit rutig skjorta med en vit kofta för toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och vita ankstövlar. För att göra outfit mer vackert och unikt kan du bära en himmelsblå halsduk och blå stickad hatt för att krydda upp outfit lite.

Blå smala jeans med vita och bruna kängor i fuskpäls

blå skinny jeans med vita och bruna anka stövlar gjorda av fuskpäls
källa

Här är ett par snygga och unika bruna och vita ankestövlar med några vita fuskpälsdetaljer. För att utforma dessa snygga stövlar kan du bära en svart stickad tröja med kamellängd. Använd marina skinny jeans och en grå stickad mössa för att göra det här utseendet.

Använd den med grå leggings och svarta och vita randiga strumpor

grå leggings och svarta och vita randiga strumpor
källa

För ett flickaktigt utseende kan du skapa några extra lager som omger de vita ankstövlarna. Till exempel kan du bära vita ankestövlar med grå leggings och randiga strumpstrumpor för att komplettera den nedre halvan av denna underbara outfit. För toppen kan du bara bära en vit stickad tröja klänning för att se snygg och ladylike ut.

Vit lång ullrock med svarta strumpor och vita ankstövlar

vit lång ullrock med svarta strumpor och vita anka stövlar
källa

Detta är en väldigt enkel och konstnärlig svartvit outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit lång ullrock med en svart skiftklänning. Koppla ihop dem med svarta axlar och ett par vita ankstövlar för att se minimala och attraktiva ut.

Kappa i ullpäls med svart mantelsklänning och vita ankstövlar

Kappa i ullpäls med svart mantelsklänning och vita ankstövlar
källa

Denna outfit liknar väldigt den tidigare, men den här gången har den mer detaljer. För att uppnå detta utseende, bära en svart mini-skiftklänning med en lång yllekappa gjord av vit konstläder. Använd svarta leggings och ett par vita ankstövlar för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Hoppas att du gillar de vita ankestöddesidéerna jag just delade med dig. Med dessa stövlar ser du snyggare ut än kall och snygg. Prova och du kommer att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*