Hur man utformar vit tennis kjol

Hur man utformar vit tennis kjol

Precis som vi kan integrera en basebolljacka i vår vardagliga outfit kan vi göra detsamma med en vit tenniskjol. För dig som är osäker på vad en tennis kjol är, är det bara en veckad och utsvängd minikjol som får dig att se ung och vacker ut. I själva verket är det något som är mycket lätt att uppnå medan resultatet ofta är fantastiskt. För att hjälpa dig lägga till det i ditt outfit-spel har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vit tennis kjol för dig. Låt oss dyka in.

Vit crop topp med tennis kjol


källa

En tenniskjol är en minikjol med hög midja. Precis som andra kjolar med hög midja är det ett bra sätt att para ihop dem med en crop top. För den här kläderna är en vit crop top ihop med en tennis kjol så att du bara kan visa upp en halv tum av din övre buk för att få dig att se ung och sexig ut. Bär bara vita sandaler för att slutföra outfit med en uppfriskande touch.

Vit tröja med tennis kjol

vit tröja med tennis kjol
källa

Ett annat trevligt sätt att utforma den vita tenniskjolen är att bära den med en tjock vit tröja. När överkroppen ser tjock ut ser benen smalare och längre ut. För skorna kan du bära vita sandaler eller vita sneakers för att se sportigare och mer avslappnad ut.

Vit tenniskjol med en svart, kort klipptopp och mesh-topp

vit tenniskjol, svart förkortad tubtopp
källa

Eftersom den vita tennis kjolen är en hög midja kjol, kan du bära den med en crop top utan att visa för mycket hud. För denna outfit väljs en svart, kort tubtopp som matchar tenniskjolen. En svart mesh-topp är lagrad över tubtoppen för att skapa en snygg lagerlagd outfit. Bär bara vita sandaler för ett elegant utseende.

Bär med Black Off The Shoulder långärmad crop top

svart av axeln långärmad crop top
källa

Här är en annan härlig outfit som innehåller en crop top. Den här gången är det en svart, långärmad, axelbandslös, beskuren T-shirt. När du parar ihop den med en vit tenniskjol och vita sandaler får du en minimalistisk och snygg svartvit outfit.

Grå kort halter-topp med jeansjacka

grå, kortklippt denimjacka med halterneck
källa

Vilken jacka ska jag ha på mig med en vit tennisjacka? Jag tycker helt klart att det bästa svaret är den blå jeansjackan. Det finns helt enkelt inga andra kombinationer som kan slå den här uppfriskande och snygga blå och vita kombinationen. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en grå halter-topp med en jeansjacka som topp. Koppla ihop dem med en vit tenniskjol och vita sandaler för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit, långärmad, smal passform, beskuren T-shirt

vit kortärmad t-shirt med lång ärm och smal passform
källa

Vanligtvis ser rent och sexigt sällan ut tillsammans. I det här fallet kan du dock uppnå det genom att ha på dig en vit kortärmad T-shirt med en vit tenniskjol. För ett helt vitt utseende, komplettera denna outfit med vita klackar.

Vit tenniskjol med svartvitt randig väst

vit tennis kjol svart och vit randig väst topp
källa

För en avslappnad och snygg streetlook kan du bära tenniskjolen med en svartvit randig västtopp. Komplettera outfit med en elegant touch genom att bära svarta stridsstövlar och en liten ryggsäck i läder.

Svart kortstickad tröja med tenniskjol

svart, beskuren stickad tröja tennis kjol
källa

För en unik outfit som kan få dig att sticka ut på våren och hösten, kan du bära en svart beskuren, figur-kramad stickad tröja med en vit tenniskjol. Vita sandaler är de perfekta skorna som matchar resten av kläderna.

Bär den med en grå crop topp och en svart maxikofta

grå crop topp svart maxikofta
källa

Låt oss nu titta på en super chic casual outfit byggd runt den vita tenniskjolen. För att uppnå utseendet kan du bära en grå västtopp med en vit tenniskjol. Bär en svart lång kofta över delarna. Ett par svarta mockasko stövlar är ett elegant tillskott till din outfit.

Bär den med en randig topp på axeln och grå kofta

utanför axel randig grå kofta
källa

Här är ytterligare ett försök att bygga en elegant lagerlagring runt tenniskjolen. Bär en svart och vit vertikal randig från axeltoppen för en topp med en grå kofta. Koppla ihop dem med en vit tenniskjol och kängor i vitt läder i mitten av kalven för att lägga mycket stil på kläderna. Avsluta med en svart målarhatt för en konstnärlig touch.

Tennis kjol med vertikalt randig svartvitt polotröja

Tennis kjol svartvita vertikala randiga polotröja
källa

För att se lite mer formell och mogen ut kan du bära en svartvit vertikalt randig polotröja med tenniskjolen. Koppla ihop dem med antingen vita sneakers eller vita sandaler. Denna outfit fungerar bra för att faktiskt spela tennis eller golf.

Vit tennis kjol med elfenben bomberjacka

vit tennis kjol elfenben bomberjacka
källa

Om du gillar dessa super chic drop shoulder-utseende så är här en för dig. Bär en elfenben pläd beskärning topp med en elfenben bomber jacka för toppen. Koppla ihop dem med en vit tenniskjol och vita sandaler. Släpp nu bomberjackans axel så att den ser väldigt sexig ut utan att verkligen visa mycket hud.

Bär med gul stickad tjock tröja

gul stickad, tjock tröja outfit
källa

För att se glad och uppfriskande ut, kan en kombination av gult och vitt ofta göra just det. Använd till exempel en gul stickad tröja med vit tenniskjol och vita sandaler. Som tidigare nämnts kommer att ha en tjock tröja med minikjolen att dina ben ser längre ut.

Bär den med en vit bandblus och en rosa målarhatt

vit bandblus rosa målarhatt
källa

För en vacker damliknande look kan du bära tenniskjolen med en vit bandblus och vita sandaler. Bär framför allt en rosa målarhatt för denna outfit för att ge det övergripande utseendet en vacker och flickaktig touch.

Vit tennis kjol med grå huvtröja

vit tennis kjol grå hoodie
källa

De flesta av er kanske redan vet att en grå hoodie passar bra till jeans och jeansshorts. Nu när du parar ihop den med en vit tennisskjorta kommer du också att se avslappnad och vacker ut. Om du vill se mer feminin ut är de vita sandalerna det perfekta valet för skor. Använd annars vita sneakers för ett sportigare utseende.

Hoppas att du gillar de vita tennis kjol outfit idéer jag just delade med dig. Jag rekommenderar starkt att du provar några av de nämnda kläderna eftersom de är väldigt lätta att ta av medan resultatet bara är fantastiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*