Hur man utformar vit spetsskjorta

Det finns många kvinnor som bara bär knappar på kontoret och de bär aldrig skjortor avslappnad. Om du är en av dessa människor saknar du helt enkelt jättekul. Du kan lägga till så mycket variation i din vardagliga casual outfit när du bestämmer dig för att lägga till skjortor i din portfölj. Det finns minst två typer av skjortor som du ska ha på dig som en del av din street outfit, nämligen pojkvänströjorna och spetsskjortan. Idag ska jag prata specifikt om den vita spetsskjortan. Låt oss kolla in följande spännande vita spetsskjortoutfitidéer som jag har samlat åt dig.

Vit blomma topp knapp knapp skjorta

vit blommig spetsskjorta med knappar
källa

Utan tvekan är den vita skjortan med spetsknappar den mest ikoniska typen av alla spetsskjortor. För att starta listan, här är en härlig och glad blommig vit spetsskjorta. Du kan enkelt kombinera den vita skjortan med svarta skinny jeans eller svarta chinos. För skorna skulle antingen de svarta spetsiga klackarna eller de vita sneakers fungera. Jag föredrar att den senare ser mer avslappnad ut.

Vit knapplös spetsskjorta med rund krage


källa

Du kan definitivt bära en vit spetsskjorta på kontoret. I det här fallet vill du inte ha en löst sittande pojkvänskjorta. Istället behöver du en figurkramande och feminin skjorta som den här vita spetsskjortan med en rund krage. Du kan enkelt para ihop den med en svart penskjol och svarta spetsiga tåklackar för ett vackert och damligt formellt utseende.

Vit spetsskjorta med kantad fåll och svarta culottes

vit spetsskjorta med kantad fåll, svarta byxor
källa

Tänk på denna outfit för ett konstnärligt och snyggt svartvitt utseende. Bär en vit spetsskjorta med en kantad fåll på toppen. Skjortan ska vara snygg och kort så att du inte behöver ta bort den. Kombinera den med svarta culottes för en luftig och konstnärlig känsla. Kombinera outfit med svarta klackar eller, för att se ännu snyggare ut, med svarta tofflor.

Vit klänning med spetsknappskjorta

vit toppknappskjortklänning
källa

Okej, det här är inte exakt en skjorta, men jag tror att du också skulle vara intresserad av det, så jag satte den här klädseln medvetet. Det är en vit smal skjortklänning med spetsknappar som du kan använda för att visa upp midjan och benen. Du kan bära skjortklänningen med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar och en svart läderkoppling för att ge en snygg och feminin touch till kläderna.

Bär med vita chinos med breda ben

vita chinos med breda ben
källa

Låt inte den här bilden vilseleda dig. Detta är faktiskt en outfit som är ganska lätt att ta av. Du kan bara ha en vit spetsskjorta med chinos med breda ben och ett vitt bälte. När det gäller skorna kan du välja ett vitt utseende genom att bära vita sandaler, eller så kan du bära svarta sandaler för att lägga lite kontrast till kläderna.

Vit knäppt skjorta med spetsärmar

vit skjorta med knappar och spetsärmar
källa

Jag vet att vissa människor är lite ovilliga att bära kläder som är för prickiga. Även om jag inte håller med den attityden, här är en skjorta som designades för denna grupp människor. Istället för att ha en attraktiv vit spetsskjorta, här är en plattare vit skjorta med knappar som har subtila spetsdetaljer. Du kan enkelt para ihop skjortan med blå skinny jeans och vita sneakers för att se cool och naturlig ut.

Vit virkad spetslinne skjorta med svart kjol

vit virkad spets linne skjorta svart kjol
källa

För en mer feminin look med en touch av boho-stil kanske du vill ha den här vita virkade linneskjortan. Du kan helt enkelt bära den med en svart skaterkjol och svarta klackar med öppen tå med ankelband för att komplettera en outfit som är så bedårande att den blir en fantastisk dejtingdräkt.

Vit kortärmad spetsskjorta med marinblå skatekjol

vit spetsskjorta med halva ärmar, mörkblå skatekjol
källa

För en söt och flickaktig look kan du bära en vit halvskuren skjorta med halva ärmar och söta blommiga spetsdetaljer. Kombinera den med en svart miniraterad kjol med hög midja så att du ser lång och smal ut. För skorna, ha ett par svarta mocka spetsiga pumpar för att komplettera denna svartvita outfit i stil.

Vit insamlad midjeknapp upp skjorta med grå jeans

vit rynkad midja knapp upp skjorta grå jeans
källa

Om du vill se smalare ut trots att skjortan är lite överdimensionerad kan du välja en vit spetsbältad skjorta. Kombinera skjortan med grå skinny jeans och ljusrosa klackar för att se enkel och feminin ut.

Vit popover-skjorta med spetsiga jeans

vit spets popover skjorta rippade jeans
källa

Som du kan se har den här skjortan bara de två eller tre översta knapparna och kallas ofta en popover-skjorta. Du kan bära den här vita spetsskjortan med rippade blåa skinny jeans och kala sandaler för att se uppfriskande och avslappnad ut.

Vit spetsskjorta med ljusgröna blommiga minishorts

vit spetsskjorta lime grön blommig mini shorts
källa

För en feminin sommar- eller vårutseende kan du bära en vit spetsskjorta med minishorts som ser nästan ut som strandshorts. I det här fallet är det en ljusgrön mini-shorts med blommönster. Koppla ihop dem med vita sandaler för att se enkla men attraktiva ut.

Vit randig spetsskjorta med minikjol i tweed

vit randig spetsskjorta tweed minirater kjol
källa

Det är inte ofta du ser en tweed kjol. Det är ännu sällsynt att se det som en del av en snygg outfit. För att kombinera den grå tweedkjolen kan du helt enkelt bära en vit randig spetsskjorta som inte är undanstoppad. Koppla ihop bitarna med ett par vita klackar med öppen tå för ett lätt och uppfriskande utseende.

Vit skjorta med jeans och bruna stövlar

vit skjorta blå jeans bruna stövlar
källa

Om du fortfarande tror att en vit spetsskjorta kommer att få dig över klänningen, tänk två gånger efter att ha sett denna outfit. Du kan bara bära den som om du hade på dig en pojkvänskjorta. Gå efter en kortärmad vit spetsskjorta med en avslappnad passform och bär den med marina skinny jeans och bruna läderstövlar för en avslappnad och avslappnad look.

Vit skjorta med halva ärmar och blommiga spetsärmar

vit skjorta med halva ärmar och blommiga spetsärmar
källa

För en återhållsam sexig och feminin outfit kan du helt enkelt bära en vit spets halvärmad skjorta och en svart minikjol. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för en feminin touch.

Här är några mycket fina och snygga vita spetsskjortoutfitidéer. Förhoppningsvis kan det här blogginlägget lösa ditt problem att inte vara säker på hur och när du ska ha den vita spetsskjortan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*