Hur man utformar vit spets topp

Om du vill klä dig smart kan en vit spetsskiva mycket troligt hjälpa dig att uppnå ditt mål. Jag vet att många människor faktiskt är rädda för att bära spets eftersom de ser sexiga ut med spetsar. I vissa fall kan detta vara sant, men definitivt inte med den vita spetsen. En sak som jag verkligen gillar med den vita spetsöverdelen är att den ofta smälter in naturligt med resten av din outfit, oavsett om det är en arbetsdräkt eller en avslappnad outfit. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa sätten att utforma en vit spetstopp och jag ska nu dela idéerna med dig.

Vit kortärmad spetstopp med manschettjeans


källa

För att starta listan ska jag dela med dig en mycket typisk vit topp och denimdräkt som du antagligen bär högst upp, men den här gången är det en vit kortärmad spetstopp istället för en vit t-shirt som du har antagligen på sig. Kombinera bara den vita spetsöverdelen med jeans med muddar och ljusrosa klackar. För att bättre limma ihop bitarna kan du bära en vit handväska för att matcha den vita toppen.

Långärmad vit spets topp med smala jeans

Långärmade skinny jeans med vit spets
källa

För en mer elegant klänning kan du bära en långärmad vit spets topp med svarta skinny jeans och svarta balettplattor. Kombinera outfit med en ädel elfenben handväska. Denna spets topp ser så vacker ut eftersom den har några fina detaljer. Om du tittar noga kommer du att upptäcka att den faktiskt har två lager, med det inre lagret som en vit väst och ett yttre lager är ett halvtransparent spetsöverdrag.

Använd den med en jeansjacka och svarta skinny jeans

Jeansjacka svarta skinny jeans
källa

Du kan definitivt bära en jacka med den vita spetsöverdelen. För många människor bör det första valet vara en jeansjacka, eftersom den blå och vita kombinationen passar naturligt. Du kan para ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för att komplettera detta avslappnade och eleganta utseende.

Vit spets topp med grå skinny jeans

vita spetsiga grå skinny jeans
källa

I ett annat blogginlägg nämnde jag att jag var mycket förtjust i grå jeans eftersom de är mer unika jämfört med blå jeans, men kan bäras med toppar i vilken färg som helst. Du kan läsa detta blogginlägg om grå jeans här. Tillbaka till den här outfitidén kan du uppnå ett unikt utseende genom att para ihop en vit spets topp med gråskuren skinny jeans. För skorna fungerar antingen bruna eller kala klackar perfekt. Du kan kreativt bära en cheetahandväska för att lägga en elegant touch på kläderna.

Långärmad spets topp med smala jeans och ljusrosa klackar

Långärmad spets topp med ljusrosa klackar
källa

Så enkelt som det här outfitutseendet skiljer boho-mönstret i den vita spetsöverdelen verkligen denna outfit från resten. När färgerna passar perfekt ihop kan en minimal outfit som den här vara riktigt vacker och kraftfull. För att uppnå detta utseende, använd den vita boho-spetstoppen med marina skinny jeans och ljusrosa klackar. Den gula plånboken är den magiska touchen som tar denna outfit till en annan nivå.

Vit spets topp med klockärmar och smala jeans

vita skinny jeans med klockärmar
källa

Här är en annan boho stil spets topp. Den här gången är det en vit tunikatopp med klockärmar. Du kan kombinera den med rippade skinny jeans och grå loafers. Bär en grå handväska för en luftig, avslappnad look.

Off the Shoulder Boho spets topp

från axeln boho spets topp
källa

Jag måste erkänna att jag är ett stort fan av boho-stilen. Det ser inte bara bra ut, men kläder i boho-stil är vanligtvis också lätta att ta av. Som ett annat exempel, använd den här boho-spetsen av axeltopp med smala jeans och kala sandaler för en sexig look med låg nyckel.

Bär med en marinblå och vit rutig kjol

mörkblå och vit rutig kjol
källa

Efter att ha pratat om många jeansutrustningsidéer, låt oss prata om en kjol. För en mysig och damliknande look, bära en vit spets topp med lång ärm och en knälång kjol i marin och vit. Komplettera kläderna med vita klackar och en svartvit handväska för att minimera användningen av färger.

Använd den med vita jeans och svarta klackar

vita jeans svarta remmar sandaler
källa

För en snygg svartvit outfit kan du bära en långärmad vit spets topp med kraftigt rippade vita jeans. Bär svarta remmar i klackarna för att ge en elegant touch till din outfit.

Vit spets topp med svart pennkjol

vit spets kjol svart penna kjol
källa

För en glad och damliknande casual casual outfit kan du bära en vit spets topp med halva ärmar och en svart penna kjol. Använd en svart ankelrem med öppen tå för skorna för att ge en feminin känsla till kläderna.

Vit spets tunikatopp med mörkblå leggings

vit spets tunika topp mörkblå skinny jeans
källa

En lång tunikatopp i vit spets är väldigt vacker i sig med sådana eleganta detaljer. Du kan helt enkelt bära den med marinblå leggings och nakna sandaler för att ge mixen en boho-stil.

Boho vit topp med brun mockakjol

Boho vit kamel mockakjol
källa

En vit och brun outfit kan också se väldigt elegant ut, speciellt om man använder rätt blandning av tyger. Använd till exempel en vit spetsskiva i bohostil med en brun mockakjol för ett absolut feminint och elegant utseende. Kombinera dessa bitar med bruna läderstövlar och en brun elegant handväska för att ta outfit till en helt ny nivå.

Vit långärmad spets med vida ben och jeans med vida ben

vit långärmad spets topp
källa

Om du vill se riktigt sexig ut och inte har något emot att visa upp lite hud bör denna outfit testas vilket kräver mycket uppmärksamhet. Bär en vit spets topp med himmelsblå jeans med breda ben för att visa upp midjan och få dina ben att se längre ut. Jag skulle rekommendera att du bär vita klackar som passar den vita och himmelsblå outfit.

Bär med en svart filthatt och skridsko kjol

svart filthatt skater kjol
källa

Det här är en söt outfit med en svart filthatt. Bär bara den vita spetsöverdelen med hatten och en svart skaterkjol för att uppnå detta bedårande utseende. Svarta klackar skulle vara ett utmärkt sätt att avrunda denna minimalistiska svartvita outfit.

Vit tunikatopp med spetsärmar och knähöga stövlar

vit tunikatopp med spetsärmar
källa

För att utforma den här vita tunikatoppen med spetsärmarna kan du helt enkelt bära den med marina skinny jeans och bruna knähöga läderstövlar. Det är en väldigt intressant blandning som består av läderstövlarnas seghet och spetsöverdelens elegans.

Efter att ha delat med dig några av de bästa vita spetsdräktidéerna hoppas jag att du håller med mig om att de inte är så svåra att komma på. Försök med dem för att ge ditt utseende ett feminint utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*