Hur man utformar vit spets Bralette

Modevärlden har nått en punkt där en vit spetsbralette kan spela en viktig och synlig roll i en outfit. Kolla in den här bloggen för några av de snyggaste och kreativa idéerna med vita spetsar i bralette som jag har samlat. Vissa av kläderna är bara vardagliga kläder, medan andra är mer lämpliga för fotograferingar på stranden eller utomhus. Oavsett kommer du att bli förvånad över hur sexig och vacker de alla ser ut. Låt oss dyka in.

Vit spetsbralette med vita mini-shorts


källa

Vad sägs om denna sexiga och uppfriskande vita outfit som är perfekt för strandfotograferingar och kryssningsfester? För att uppnå detta fantastiska utseende kan du helt enkelt bära en vit spetsbralette med vita mini-shorts. Nakna eller vita sandaler skulle vara de perfekta skorna att bära. Lägg till en uttalande kedja i mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Vit spetsbralett med minikjol med hög midja

vit spets bralette mini kjol med hög midja
källa

Precis som den tidigare klädseln är detta också en ren vit sexig klädsel. Men den här gången när den vita minikjolen ersätter shortsen ser outfiten lite mer feminin ut. Bär vita sandaler för att slutföra detta sexiga och luftiga utseende.

Bär med stamtryckta shorts med spetsdetaljer

Tribal tryckta shorts med spetsdetaljer
källa

Att bygga en helt vit outfit runt den vita spetsbraletten är en så bra idé, som visas i föregående kläder, kan du se mer glad och snygg ut genom att lägga till några extra färger till mixen. Använd till exempel den vita braletten med orange och mörkblå stamshorts och vita sandaler så att du ser sexig och full av energi ut.

Använd den med en vit omslags kjol och chiffong kofta

vit wrap kjol chiffong cardian
källa

Om jag måste betygsätta hur sexig denna outfit ser ut måste jag ge den 10 av 10. Detta beror inte bara på det vita armbandet. Sättet det är ihop med en vit omslags kjol och vit halvskinn chiffong kofta skapar bara en super sexig och feminin känsla.

Vit bralette med ljusgrå minishorts

vita bralette ljusgrå minishorts
källa

Kombinera den vita spetsbraletten med ljusgrå minishorts för att se sexig och snygg ut samtidigt. Ett långt boho-stil halsband och nakna sandaler med remmar ger karaktär till det anmärkningsvärda utseendet.

Vit tröja med stickad axel och spetsbralett

vit drop axel stickad tröja spets bralette
källa

Nu när vi har sett några extremt sexiga kläder som är bättre att bära nära havet, låt oss titta på en outfit som du kan bära som en street outfit. Ett sätt att stila en vit spetsbralette är att bära den med en överdimensionerad vit stickad tröja. Låt lite spetsdetaljer kika ut lite från den stora halsringningen. Koppla ihop dem med jeansshorts och nakna sandaler för en fantastisk street look.

Bär den med vita minishorts och en broderad cardigan

vita mini shorts broderad mesh kofta
källa

Här är en annan super sexig outfit. Den består av en vit bralette, vita mini-shorts och en elegant broderad mesh kofta. Det här är den typ av sexig outfit i lager som gör att du sticker ut från mängden på en kryssningsfest när alla andra har på sig bikini.

Elfenben virkad axeltröja över vit spetsbralett

Elfenben virkad vit axelband med spets
källa

Detta är en riktigt sexig och snygg street outfit som inte kräver att du verkligen visar mycket hud. Bär en spetsbralett under en överdriven virkad tröja med en axel överst. Bär bara jeansshorts och vita träningsskor för rumpan.

Använd den med en grå v-ringad tröja och jeansshorts

grå jeansshorts med V-ringning
källa

Från det föregående exemplet kan man se att det är ett bra knep för att se sexig ut att lägga en halvstickad tröja över en vit bralette. Faktum är att tröjan inte behöver vara halvtransparent för att se bra ut. Här är en grå v-ringad tröja över en vit spetsbralett. Du måste bara låta den vita spetsbraletten kika ut ur tröjan. Gör den uppfriskande klädseln genom att bära tröjan och ha på dig jeansshorts och vita sneakers.

Bär med vit Drop Shoulder tröja klänning

vit Shoudler tröja klänning
källa

För en feminin och minimalistisk look kan du bära en vit stickad tröja klänning över en vit halter-toppad bralette och jean shorts. För att avsluta den här härliga klädseln, använd bara vita sandaler. Denna outfit påminner mig om något roligt som jag såg på TV någon gång förra året. Det var en TV-show om mode från ett annat land. Värden för denna art lade på tricket att ”få underkroppen att försvinna”.

Använd den med en vit stickad tröja och jeansshorts

vita en-axel stickad tröja jean shorts
källa

Ja, det här är faktiskt samma outfit som den som nämnts tidigare. Bilden togs precis av en annan fotled. Jag vill visa den här bilden så att du kan se skönheten i tricket ”Make the Lower Body Fade”. Med denna outfit ser du ibland jeansshortsen, ibland inte när du justerar tröjan lite. Att klä sig på det här sättet är ett lysande sätt att se sexig ut utan att visa upp mycket hud.

Vit spetsbralett med en beige virkad kofta

vit spets bralette beige virkad jacka
källa

Om du vill ha en liten boho-stil i din sexiga outfit kan du bära en vit spetsbralette med jeansshorts och en beige virkad jacka med en lös passform. Gör kläderna med nakna boho-sandaler.

Bär med White Blazer & Pants

vit blazer byxa outfit
källa

Denna outfit är definitivt inte för alla. Du måste ha både självförtroende och karisma för att uppnå detta. För att uppnå detta utseende, bär i princip en vit kostym med den vita braletten. De perfekta skorna skulle vara de vita klackarna med öppna tåband.

Spetsbralette med hög midja flare kjol

Spets bralette hög midja flare kjol
källa

Jag skulle säga att detta är en lågmäld sexig version av en tjej bredvid att titta på stranden. Dräkten består av en vit spetsbralett och en blå midja med hög midja. Använd vita sandaler för en avslappnad look.

Använd den med en vit djup v-ringad väst och grön bomberjacka

vit väst med djup V-ringning och grön bomberjacka
källa

Du kan bära en vit spetsbralett under en vit västtopp med en djup V-ringning och låta spetsdetaljerna kika lite ut. Kombinera dem med en grön bomberjacka, svarta skinny jeans och vita sandaler för ett snyggt streetlook.

Här är några snygga, feminina och sexiga sätt att bära den vita spetsbraletten. Hoppas att dessa outfitidéer kan hjälpa dig att utvidga ditt outfit-spel så att du kan njuta av modevärlden ännu mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*