Hur man utformar vit pufferväst

Hur man utformar vit pufferväst

När vintern kommer blir outfit-spelet ett helt annat spel. Inte bara vill du att din outfit ska vara funktionell så att den håller dig varm, men du vill också se till att du inte ser för klumpig ut i dina tjocka kläder. Ett sätt att närma sig detta problem är att bära en vit pufferväst. Något som kan hålla dig varm och få dig att se vacker och ren ut. Det är ganska lätt att bära. Lägg bara på den över en långärmad t-shirt eller tröja så ska du åtminstone kunna se anständig ut. För att visa dig bättre sätt att utforma det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för vita puffervästar. Låt oss komma in direkt.

Grå långärmad T-shirt med vit pufferväst och mörka jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig ser du en lista med mysiga och tillmötesgående outfitidéer direkt. I början av listan finns det en superavslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. För att forma detta utseende, använd bara en grå långärmad t-shirt med en vit pufferväst över. Kombinera dessa bitar med mörkblå slim fit-jeans med manschetter och gråa träningsskor för en lågprofil look.

Vit pufferväst med huva med huva gjord av fuskpäls över en blå randig blus

vit pufferväst med huva i fuskpälskrage över blå randig blus
källa

För att skapa en uppfriskande och elegant business casual outfit kan du bära en blå och vit vertikal randig skjorta med knappar och en vit pufferväst med huva gjord av fuskpäls. Kombinera dem med marinblå slim fit-jeans och knähöga stövlar i rosa läder för en feminin touch.

Vit pufferväst med mörkblå blus och bruna knähöga stövlar

vit pufferväst med mörkblå blus och bruna knähöga stövlar
källa

Här är en mycket snygg och attraktiv lagerlagring. Bär en mörkblå, lätt överdimensionerad skjorta med knappar och en huva med huva med en vit pufferkrage. Kombinera dem med gråblå jeans och ett par bruna läderstövlar i läder för att göra denna outfit till en snygg och unik outfit.

Vit pufferväst med svart knäppt skjorta och mörkblå skinny jeans

vit pufferväst med skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans
källa

Det här är en ganska mysig outfit som har tillräckligt med mörka delar för att få dig att se extra tunn ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit pufferväst över en svart blus med knappar. Kombinera dem med mörka skinny jeans och ett par rodnande rosa mockaklackar för att se smala och ladylike ut.

Vit pufferväst med en grå långärmad T-shirt och mörkblå jeans med muddar

vit pufferväst med grå långärmad T-shirt och mörkblå jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt låg profil och jordnära street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en ljusgrå långärmad t-shirt med en vit pufferväst. Använd marinblå muddade jeans och ett par vita träningsskor för att se ungdomliga och rena ut.

Vit vadderad dunväst med ljusgrå tröja och svarta jeans

vit vadderad väst med ljusgrå tröja och svarta jeans
källa

Detta är en väldigt enkel outfit som ser bra ut för att användas som en casual casual outfit. Bär en ljusgrå ribbstickad tröja med en vit quiltad pufferväst på toppen. Kombinera dessa bitar med svarta, rippade skinny jeans. Använd ett par svarta canvas sneakers med dina skor för en snygg och avslappnad finish.

Vit och blå dubbelväst med svart rutig skaterkjol

vit och blå dubbelväst med svart rutig skaterkjol
källa

Här är en mycket kreativt designad och vacker outfit. För toppen, bär en blå väst över en mörkblå långärmad t-shirt. Lägg till ett lager genom att bära en vit pufferväst. Kombinera den med en grå och vit rutig skater minikjol. Bär svarta leggings och ett par svarta ankelstövlar i mocka för att göra det här fantastiska utseendet.

Bär den med en grå rutig pojkvänskjorta och rodna ankelstövlar i läder

grå rutig pojkvänskjorta och rodnande rosa läderstövlar
källa

För en lite pojkaktig look kan du bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta och lägga en vit dunväst över den. För resten av kläderna kan du bära mörkblå skinny jeans med muddar. Det intressanta är de rosa läderstövlarna i läder som gör denna outfit mer damlig och attraktiv.

Svart och vit prickig skjorta med bältesväst

Svart och vit prickig skjorta med bältesväst
källa

Här är en mycket unik vit bältesväst. Den är placerad över en svartvit skjorta med prickade knappar för att få en lite vintage look. Kombinera dessa bitar med ljusblå skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par grå mocka ankelstövlar för att göra denna outfit mer snygg och attraktiv.

Vit stickad mössa med röd och svart rutig skjorta och ljusblå jeans

vit stickad hatt med röd och svart rutig skjorta och ljusblå jeans
källa

Här är en kärleksdräkt som bara har en antydan till pojkvänstil. Bär en röd och svart rutig pojkvänskjorta med en vit pufferväst med huva för den här coola klädseln. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och vita sneakers. Lägg till en vit stickad mössa för att komplettera outfit på ett vackert sätt.

Vit pufferväst med röd tryckt tröja

vit pufferväst med röd tryckt tröja
källa

För att se ljus och avslappnad ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För att forma denna outfit kan du ha en röd och svart tryckt stickad tröja med en vit pufferväst till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att se snyggare ut. Slutligen bär en ljusröd läderhandväska som passar perfekt med den röda tröjan.

Använd den med en grå ribbstickad tröja och blå smala jeans

grå ribbstickad tröja och blå jeans med smal passform
källa

Detta är ett väldigt enkelt och mysigt utseende. Bär bara en grå ribbstickad tröja med vit dunväst. Kombinera dem med marina skinny jeans och svarta mocka knähöga stövlar för att komplettera detta minimalistiska och lättillgängliga look.

Vit dunväst med huva och svart tröja och jeans

vit huva med huva med svart tröja och jeans
källa

För ett konstnärligt och snyggt svartvitt utseende kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans och svarta quiltade läderstövlar som kärnan i outfit. Lägg till en vit pufferväst i mixen för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Hoppas du tyckte om de vita puffervästens outfitidéer jag bara pratade om. Dessa kläder kan verkligen förhindra att du ser tjock ut, särskilt på de mindre kyliga vinterdagarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*