Hur man utformar vit nätklänning

Hur man utformar vit nätklänning

När det gäller klänningar med vit mesh tänker många på dessa alltför sexiga kläder som visar underkläderna mycket tydligt. Medan vi ofta ser detta på TV är det inte det enda sättet att utforma den vita nätklänningen. I det här blogginlägget ska jag prata om hur man bär den vita fisknätklänningen så att den kan bäras till en cocktailparty eller ett prom eller som en avslappnad street outfit. Jag har sammanställt några av de mest eleganta idéerna i vit meshklänning och låt mig nu dela med dig.

Vit två-lager kortärmad meshklänning

vit tvålager kortärmad meshklänning
källa

För att starta listan ska jag visa dig att en vit meshklänning inte behöver vara alltför sexig. Det här är en väldigt elegant två-lager vit kortärmad nätklänning. Det inre lagret är i grunden en vit skiftklänning medan det yttre skiktet är en halvtransparent vit meshklänning med korta ärmar. Du kan bara bära den med vita klackar för att komplettera denna underbara street outfit som är perfekt för hangouts och dejting.

Vit klänning med axelnät

vit shift-shift-klänning i off-shoulder-tyg
källa

Här är en annan vit genomskinlig klänning som du kan bära mycket vardagligt. Det är en vit skiftad klänning med kort ärm, vars axelområde är halvtransparent. På samma sätt som den sista outfit kan du helt enkelt kombinera klänningen med vita klackar för ett uppfriskande utseende. Om du vill se ännu mer avslappnad och sportig ut, är vita sneakers ett bra val.

Tvådelad vit skaterklänning med djup V-ringning

tvådelad vit skaterklänning med djup V-ringning
källa

Låt oss titta på en outfit som är sexig. Detta är en tvådelad skitskridsklänning, den övre delen är en kort västtopp med en djup V-ringning och den nedre delen är en knälång skaterkjol med en bred horisontell meshremsa. En vit öppen tåklack och en vit floppy hatt för att komplettera denna look med elegans.

Vit bodycon-klänning med långa ärmar i mesh

vit, långärmad, figur-kramande nätklänning
källa

Den här klänningen är sexig slim fit vit långärmad bodycon-klänning. Klänningens överdel är i grunden en älskling bh-topp med halsringning som har nätet i lager. Koppla ihop denna silverklackade klänning med öppen tårem för att komplettera outfit som kan få dig att lysa på en cocktailparty.

Vit miniklänning i spets med djup V-ringning och meshöverdrag

Vit djup v-ringad miniklänning med meshöverlägg
källa

Här är en annan klänning som hjälper dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty eller prom. Det är en vit bodycon-klänning med en djup V-ringning och ett meshlager över för att skapa en stilig känsla. Om du tittar noga är ärmarna halvtransparenta i spets och nät. Istället för att bära klackar, ha på dig ett par nakna gladiator-sandaler för att lyfta fram klänningens sanna skönhet.

Vit halvtransparent klänning över svart slipklänning

vit halvtransparent klänning över svart slipklänning
källa

Jag har redan visat en klänning i två lager till vilken det övre lagret i nät är fäst med en heltäckande skiftklänning eller en figurklädd klänning. Nu kan du skapa din egen klänning i två lager genom att bära en nätklänning över en annan klänning. Du kan till exempel bära en vit halvklädd kortärmad klänning över en svart miniklänning för att skapa en mycket intressant lagerdräkt. Ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för en ännu snyggare outfit.

Vit skaterklänning med meshband

vit skridsko klänning mesh ränder
källa

Här är en kreativ festklänning som kan få dig att se ung och vacker ut. Det är en vit skaterklänning med genomskinliga nätband. Det är en av klänningarna som kan få dig att se sexig och söt ut samtidigt. Du kan bära den med vita sandaler för att få ett mer avslappnat utseende, eller så kan du bära silverklackade klackar för ett mer elegant utseende.

Vit tubklänning med långärmad blomgitteröverdrag

vitt rör klänning långärmad blomma mesh overlay
källa

Som du kan se från föregående exempel är många nätklänningar två lager med det yttre lagret som ett nätlager. Ett nätlager kan faktiskt ha en mycket kreativ design. Till exempel, för just den här klänningen är nätlagret ett som är fyllt med blommönster. Medan det inre skiktet bara är en enkel och enkel vit tubklänning, får klänningen tillsammans med det blommiga nätlagret att det ser ut som en 3D-blommaklänning som helt enkelt lockar människors uppmärksamhet. Du kan helt enkelt bära den här klänningen med vita anklar och klackar med öppna tå för ett fantastiskt utseende.

Vit skiftklänning med rutig skjorta knuten runt midjan

Rutig skjorta med vit skiftklänning bunden runt midjan
källa

För en avslappnad och snygg street look kan du bära en vit, kortärmad, off-the-shoulder shift-klänning. Knyt en rutig pojkvänströja runt midjan och komplettera din outfit med svarta fotkängor i stil.

Bodycon-klänning i vit krage

figur-kramande klänning gjord av vit krage
källa

För ett bedårande damliknande utseende kan du bära den två lager klänning med vit krage och mesh. Det inre lagret är en elegant, figur-kramande klänning gjord av vitt rör, medan det yttre lagret är fäst vid den vita kragen. Bär klänningen med vita och nakna sandaler för att slutföra denna outfit med en elegant twist. Det här är en av de här härliga kläderna som gör att du kan lysa på en fest utan att behöva visa mycket hud.

Vit mesh maxiklänning med blommor

vit nätblomma maxiklänning
källa

För dig som har vackra ben och inte har något emot att visa upp dem, här är en vit blommig maxiklänning att överväga för din nästa fest. Men ärligt talat, för de flesta av er bör denna klänning anses vara alltför sexig och bara väldigt svår att ta av sig. För att slutföra kläderna kan du bära vita klackar med öppna tåband.

Vit spetsklänning med meshdetaljer runt kragen

vit spets klänning mesh detaljer runt kragen
källa

Denna vita spets rynkade midjeklänning är en söt klänning. Den har några meshdetaljer runt krageområdet som gör att klänningen ser ännu mer elegant ut. Det som är väldigt intressant är att klänningen kombineras med bruna oxfordskor. Bitarna ser överraskande riktigt bra ut tillsammans.

Vit bodycon midiklänning med långa ärmar


källa

Den här klänningen är en vit långärmad midiklänning med låg profil och några meshdetaljer. Det är perfekt för dig som bara vill se anständigt ut och inte vill få mycket uppmärksamhet på en fest.

Vit tvådelad nätklänning i vit spagettirem

vit tvådelad nätklänning med imiterad spagettirem
källa

För att se elegant och sexig ut samtidigt kan du bära den här tvådelade vita faux-mesh-klänningen. Anledningen till att jag kallar detta för en tvådelad konstklänning är att det faktiskt finns ett halvt rent nätlager som håller toppen och botten av den vita tvådelade bodycon-klänningen ihop. Använd svarta klackar med öppna tå för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Hoppas att du gillar de idéer med vit meshklänning som jag just delade med dig. Nu borde du ha upptäckt att många av de vita meshklänningarna inte är svåra att ta av alls. Låt oss testa dem och utvidga ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*