Hur man utformar vit minikjol

Har ni funderat på att göra dina arbetskläder lättare och mer uppfriskande genom att byta ut din svarta kjol med en vit minikjol för dig som nästan alltid bär svarta pennkjolar på kontoret Idag ska jag prata om hur man utformar det på ett uppfriskande och elegant sätt. Inte bara kommer du att se några trevliga affärsavslappnade outfitidéer, utan också några gatukläder och halvformella cocktailparty-kläder. Är du redo att se hur enkel den vita minikjolen är magisk? Låt oss komma in direkt.

Rosa ärmlös topp med vit minikjol


källa

Om du vill se mer ladylike ut är det enklaste sättet att lägga lite rosa till din outfit, och jag ska börja den här listan över outfitidéer med det utseendet. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en ärmlös mockatopp i rodnadrosa med en vit hög kjol. Koppla ihop dem med silver sammet balett lägenheter för att komplettera denna outfit med en subtil glansig touch.

Grå tröja med jeansjacka och vit mini-chiffong veckad kjol

grå tröja med jeansjacka och vit mini-chiffong veckad kjol
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är både snygg och ungdomlig. Till toppen kan du bära en ljusgrå ribstickad tröja med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med en vit chiffongveckad minikjol. Bär ett par svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Gul djup V-ringad blus och vit minikjol

gul djupblus med V-ringning och vit minikjol
källa

Om du vill se mer glad ut efter en cocktailparty, lägg till ett gult element i mixen. Till exempel kan du ha en citrongul blus med en djup V-ringning för toppen. Koppla ihop den med en vit rak minikjol. Använd ljusrosa spetsiga tåklackar och en rosa paljettväska för att se stilig och damlik ut.

Grå och vit rutig pojkvänskjorta med minikjol

grå och vit rutig pojkvänskjorta med minikjol
källa

Det här är en snygg outfit i pojkvänstil som du kan ha på dig både som en casual casual outfit och som en street outfit. För toppen, bär en grå t-shirt med en grå, röd och vit rutig pojkvänskjorta som bärs som en jacka. Koppla ihop dem med en vit bodycon-minikjol och ett par chockerande rosa klackar för att se dama ut och iögonfallande.

Ljusgrå randig t-shirt med vit minikjol

ljusgrå randig t-shirt med vit minikjol
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut kan du bära en ljusgrå och vit randig t-shirt med kort ärm till toppen. Bär en hög midjevit minikjol för att se lång och smal ut. För skorna kan du lägga till en lite damliknande touch genom att bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå. Slutligen lägg till en elegant rosa läderhandväska för att se snyggare ut.

Kort topp med blå mock halsringning och vit mini veckad kjol

kort topp med blå ståkrage och vit mini-veckad kjol
källa

Här är ett annat mycket uppfriskande utseende tack vare användningen av den himmelblå färgen. Bär en ljus himmelblå ärmlös crop top med en uppstående krage för toppen. Koppla ihop den med en vit mini-veckad mini-veckad kjol för att visuellt flytta midjan upp och se tunn och lång ut. Använd vita bandiga sandaler för en uppfriskande touch.

Blushrosa veckad ärmlös chiffongtopp med mini-skaterkjol

Blush den ärmlösa chiffongtoppen med rosa veck och minirater kjol
källa

Detta är ett mycket vackert och bedårande utseende som förvånansvärt inte är så svårt att dra av sig. Bär en blushrosa veckad ärmlös chiffongtopp med en volang axel för bodice. Kombinera den med en vit, miniraterad kjol med hög midja. Bär crepe strappy sandaler för att lägga en damliknande och uppfriskande touch till kläderna.

Svart halvärmad blus med V-ringning och minikjol för skater

svart blus med V-ringning och halva ärmar och skater minikjol
källa

För att se snyggt och rent ut är det vanligtvis en enkel svartvit outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart v-ringad skjorta med halva ärmar och para ihop den med en vit minirater kjol. Var kreativ och bär ett par svarta och vita plattformssandaler.

Svart skinnjacka med vit kabelstickad skater miniklänning

svart skinnjacka med vit kabelstickad skaterklänning
källa

Här är en mycket kreativt designad och snygg outfit. Det är ett försök att montera ett läderelement med ett stickelement. Bär i detalj en vit blus med en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dessa bitar med en vit minikjol med kabel. Bär grå mocka högklackade stövlar för att se super chic ut.

Vit och grå randig axelblus med minikjol

vit och grå randig axelblus med minikjol
källa

Här är en vacker och sexig outfit som gör att du sticker ut från mängden på ett mycket naturligt sätt på en cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bära en grå och vit vertikal randig älsklingsblus med kall axel till toppen. Kombinera toppen med en vit minikjol med hög midja och sandaler med remmar i silver med paljetter för att komplettera det fantastiska utseendet.

Grå t-shirt med minikjol med hög midja

grå t-shirt med minikjol med hög midja
källa

Detta är en annan mycket enkel outfit. Genom att lägga till en silverklädselkedja till mixen är klädseln tillräckligt elegant för att bli en cocktailpartydräkt. För att uppnå detta utseende, bär en grå t-shirt med en vit minikjol. Koppla ihop dem med silverklackar med en öppen tårem för att ge outfit en elegant touch.

Ljusblå skjorta med knappar och vit minikjol med kantad fåll

ljusblå skjorta med knappar och vit minikjol med kantad fåll
källa

För att se uppfriskande och lättillgänglig ut på jobbet kan du använda himmelblå och vit färgkombination. Du kan till exempel ha på dig en himmelsblå skjorta med knappar och en vit minikjol med en kantad fåll. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar och en kamelmocka-koppling för att se både dam- och snygg ut.

En axel topp med vit mini bodycon kjol

Topp med en axel och en vit, figur-kramande minikjol
källa

Det här är en sexig cocktailpartydräkt med låg vikt som kräver att du visar hud och visar dina kurvor. För att uppnå detta minimala helt vita utseende kan du bära en vit ärmlös topp med en axel och en vit bodycon-minikjol. Bär dem med vita klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Svart mock Neck tröja med vit minikjol med hög midja

svart mock-neck tröja med vit mini-kjol med hög midja
källa

Detta är en elegant och lite kraftfull affärsdräkt som är särskilt lämplig för dig som älskar att klä dig på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du ha en svart bodycon-ribbstickad tröja med hög hals och en vit minikjol. Använd svarta gladiator sandaler för att se snygga och eleganta ut.

Här är de vita minikjoldräktidéerna som jag vill dela med dig. Jag säger inte att du inte ska ha på dig en svart kjol för jobbet. Jag säger bara att det är kul att lägga till mer variation i din outfit och ser uppfriskande och lätt ut då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*