Hur man utformar vit koftatröja

Hur man utformar vit koftatröja

Vit är en färg som får dig att se väldigt ren och uppfriskande ut. Inte bara kan du applicera den vita färgen på din outfit genom att bära en vit t-shirt eller skjorta, men du kan också enkelt bygga en fin outfit runt en vit stickad tröja. För att lära dig att utforma det finns det inget bättre sätt än att titta på några bra referensbilder. Och det är därför jag har satt ihop några riktigt fina vita cardigan-outfitidéer till dig. Låt oss nu dyka in.

Vit koftetröja med grå T-shirt och smala jeans med svart snitt


källa

För att starta listan med rena och uppfriskande outfitidéer ska jag visa dig en mycket avslappnad outfit som du enkelt kan ta av. För att forma det speciella utseendet kan du bära en vit långdragen koftetröja med en grå t-shirt. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att slutföra utseendet.

Vit ribbad tjock koftetröja med grå oversized t-shirt och svarta jeans

vit, ribbad, tjock koftetröja med grå, överdimensionerad t-shirt och svarta jeans
källa

Det här är en väldigt intressant outfit som innehåller en tjock tröja, men hela klädseln är inte tjock eller klumpig alls. För att forma detta utseende kan du bära en vit ribbad tjock koftetröja med en grå t-shirt med avslappnad passform. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta och vita träningsskor för att jämna ut klumpen.

Vit lång kofta med mock-hals tröja och minikjol

vit lång kofta med imiterad tröja och minikjol
källa

För att se mer formell och elegant ut, kan du bära en svart mock neck tröja med en svart minikjol. Du kan lägga en vit långdragen koftetröja över bitarna eller bära en vit lång ullrock istället om du vill se ännu mer professionell ut. För skorna, ha på dig ett par svarta mocka knähöga stövlar för att slutföra utseendet.

Vit koftetröja med matchande linne och shorts med scoop-urringning

vit kofta-tröja med figursydd linne med scoop-halsringning och shorts
källa

För att uppnå denna avslappnade men ändå damliknande streetoutfit kan du ha på dig en vit, figur-kramande linne med en scoop hals och en vit stickad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par rodnande rosa bildsandaler för skorna för en feminin touch.

Vit långdragen koftetröja med grå fransad halsduk och svarta skinny jeans

vit longline cardigan tröja med grå fransad halsduk och svarta skinny jeans
källa

Det här är en ganska konstnärlig och elegant outfit som du kanske vill ha på jobbet. Bär en vit blus med en vit långdragen koftetröja och en grå fransad stickad halsduk för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par svarta och grå tryckta sneakers för att göra det coola utseendet.

Vit longline kofta med grå T-shirt och smala jeans

vit longline kofta med grå t-shirt och smala jeans
källa

Detta är en väldigt luftig och avslappnad outfit som du kan bära både som en affärsavslappnad outfit och som en street outfit. Bär bara en grå t-shirt med en vit lång stickad tröja. Kombinera dem med grå skinny jeans för en mysig touch. Bär ett par ljusrosa klackar och en svart studded handväska för att komplettera utseendet.

Rutig fransad halsduk med vit blus och kofta

rutig halsduk med vit blus och kofta
källa

Här är en annan stilig casual casual outfit att bära på kontoret. Bär en vit tröja med en vit kofta och en grå rutig halsduk för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta vaxade smala jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att komplettera utseendet.

Vit kofta med en grå stickad tröja med en urringning och svarta skinny jeans

vit kofta med grå stickad tröja med scoop-halsringning och svarta skinny jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna härliga och mysiga vita och grå outfit. På toppen bär du en vit kofta med en grå v-ringad tröja. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För resten av kläderna, ha på dig ett par svarta läderstövlar och en svart läderväska för att se extra snygg ut.

Vit lång kofta med svarta fransade mini-jeansshorts

vit lång kofta med svarta fransade mini-shorts
källa

För att uppnå denna luftiga och attraktiva outfit kan du bära en avslappnad fit lång lång kofta över en svart bodycon-linne och svarta fransade mini-jeansshorts. Detta kan göra att dina ben ser särskilt långa och smala ut. Bär ett par ljusrosa och svarta blockklackar för skorna för en damliknande touch.

Svart lång kofta med vit V-ringad topp och korta stövlar med öppna tår

svart lång kofta med vit V-ringning och korta stövlar med öppna tår
källa

Låt oss nu titta på en halvformell vit och svart outfit som du kan bära till ett företagsevenemang utan att se för avslappnad eller alldeles för överst. För att forma detta utseende, använd bara en vit nedskjortad skjorta och en vit lång stickad tröja. Använd den med svarta skinny jeans och bruna ankelstövlar med öppen tå för att avsluta utseendet.

Rutig svartvit skjorta med vit kofta och blå skinny jeans

svartvit rutig skjorta med vit kofta och blå skinny jeans
källa

Här är en enkel och luftig outfit att ha på sig på kontoret på fredagar. För att avsluta din outfit kan du bära en svart och vit rutig pojkvän flanellskjorta med en avslappnad vit kofta. Använd den med blå muddade jeans och ett par rodnande rosa mockaklackar för att komplettera utseendet.

Svart filthatt med blommönstrad skiftklänning och lång ribbad kofta

svart filthatt med blommigtryckt skiftklänning och ribbad lång kofta
källa

För att skapa detta enkla och konstnärliga utseende kan du bära en svart blommig miniklänning med v-ringning och en vit, lång koftatröja med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med ett par gråa mellankalviga stövlar. Bär en svart filthatt för att ge en konstnärlig touch till det övergripande utseendet.

Kofta med vit och svart randig stickad tröja

Kofta med vit och svart randig stickad tröja
källa

För att uppnå denna enkla och snygga outfit kan du helt enkelt bära en vit och svart randig tröja med en vit stickad tröja. Kombinera dem med blå skinny jeans och vita låga sneakers för en ungdomlig och ren finish.

Här är den vita stickade tröjan som kan få dig att se väldigt uppfriskande och lättillgänglig ut. Se om du gillar renheten som följer med dessa fantastiska kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*