Hur man utformar vit grimma topp

Hur man utformar vit grimma topp

På papper är den vita grimtoppen bara en version av en västtopp som låter dig visa upp lite mer hud runt axel- och armhålsområdena. I verkligheten kan denna subtila skillnad få dig att se väldigt feminin och sexig ut. Och ännu viktigare är att det inte är så svårt att dra av den här sexiga v-ringade västen. För att visa dig hur du utformar det här mångsidiga föremålet har jag sammanfattat några av de bästa vita halterneck-toppidéidéerna till en kondenserad och intressant lista. Låt oss hoppa direkt in.

Vit kort halter-topp med rippade smala jeans

vita, kortklippta skinny jeans med grimtopp
källa

Många vita grimplattor är också skördtoppar. Du kan enkelt bygga en lågmäld sexig outfit runt den. Till exempel kan du bara bära en vit beskuren grimtopp med rippade skinny jeans och vita sneakers och förvänta dig att se avslappnad och snygg ut. Detta är en fantastisk outfit som gör att du sticker ut från mängden i en avslappnad hangout.

Vit halter-topp med rippade jeansshorts


källa

Här är en oskuren version av den vita grimtoppen. Det ser kanske inte lika sexigt ut som den beskurna versionen, men det är ännu enklare att utforma och dra av den. För ett uppfriskande och snyggt sommarutseende kan du kombinera en vit halter-topp med blå jeansshorts. För skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för ett extremt avslappnat utseende, eller så kan du bära nakna sandaler för att ge en feminin touch till outfit.

Bär den med mörkgröna skort och gladiator sandaler

mörkgröna skort gladiator sandaler
källa

Som nämnts tidigare är det mycket vanligt att en vit grimtopp har formen av en skördtopp. Ett mycket trevligt knep när man stylar en crop top i allmänhet är att para ihop den med en hög midja för att visuellt flytta midjan upp och se större ut. Till exempel består denna outfit av en vit topp med halterneck och en mörkgrön skort med hög midja. Kombinera bitarna med bruna gladiator-sandaler för att göra outfit mer feminint och snyggt.

Vit halter-topp med gröna skinny jeans

vita skinny jeans med halter topp
källa

De flesta halter-toppar du kan få på marknaden är kroppskramar. Detta är dock en två lager vit halterneck topp med det yttre lagret som ett löst passande lager. Det här är en spelväxlare eftersom det betyder att du inte behöver vara i bästa form för att se bra ut med den här vita toppen. För att bära den på ett elegant och enkelt sätt kan du para ihop den med gröna skinny jeans, svarta klackar med öppna tå och en cheetah-koppling.

Vit virkad halter crop top med jeansshorts

vit virkad halter crop topp denim shorts
källa

För att lägga till lite boho-stil i din outfit kan du gå till en vit halter-topp som har några virkade detaljer istället för att ha på dig en vanlig. Team toppen med jeansshorts och nakna sandaler för att se snygg och uppfriskande ut. Denna typ av outfit är perfekt för strandbarer.

Grå topp med vita blommor och midjeveckad kjol med hög midja

vit blommig halter topp, hög midja svart midi veckad kjol
källa

För en feminin tjej intill dörren, bära en vit, blommig grimma topp i stället för en vanlig vit topp för att se bara lite mer färgstark och glad. Koppla ihop toppen med en svart veckad midikjol och svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla, rena och damliknande utseende.

Vit crop top med ljusgrå kofta

ljusgrå kofta i vit crop top
källa

En vit crop top ser riktigt bra ut med en kofta, och det gör en kort halter top. Som ett exempel på en sådan outfit kan du ha en vit beskuren halterneck-topp med jeansshorts och en ljusgrå kofta. Drapera koftans axel för att avslöja lite hud på en av dina axlar som ser elegant och sexig ut. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att hålla utseendet avslappnat och ungdomligt.

Vit kort halter-topp med mini-blommashorts

vita korta halterneck mini blomma shorts
källa

För ett unikt och konstnärligt utseende kan du bära en vit halter-topp med vita blommiga minishorts. För skorna kan du bära vita sandaler som passar resten av kläderna. Slutligen ha på dig en svart filthatt för att ge outfit en konstnärlig touch. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om Styling a Black Felt Hat.

Crop top med vita och svarta rutiga linnebyxor

Crop top vita och svarta rutiga linnebyxor
källa

För en avslappnad och elegant look kan du bära en kort vit halterneck-topp med svarta och vita rutiga linnebyxor med en avslappnad passform. Ett par svarta klackar med öppen tå och en blå jeansjacka är limet som kommer att föra samman denna outfit. Du kan lägga jeansjackan över axlarna för att se ännu mer elegant ut.

Tofsgrimtopp med vita smala jeans

Tassel halter top skinny jeans
källa

För en söt och vacker helvit look, välj en vit grimtopp med tofsdetaljer. Koppla bara ihop toppen med vita skinny jeans och nakna sandaler för att komplettera denna bedårande street outfit.

Kort halter-topp med vita tofsshorts

förkortade halterneck shorts med vit tofs
källa

En vit tofsgrimtopp är ett mycket trevligt objekt som du kan se från föregående outfit. Låt oss nu fördubbla skönheten genom att bära den med matchande minishorts med vit tofs. För skorna kan du bära nakna sandaler eller vita sandaler som passar den uppfriskande känslan av outfit.

Vit kort halter topp med grå veckad ull kjol

vit förkortad halterneck grå ull veckad kjol
källa

Detta är ett intressant försök att bygga en affärsavslappnad outfit runt den vita grimtoppen. Den vita skördetoppen kombineras med en grå knälång veckad kjol i ull och en kamelullrock. De rosa bandiga sandalerna är valda för skorna för att göra outfit mer feminint och snyggt. Resultatet är en mycket unik och snygg business casual outfit. Men om du planerar att bära den på kontoret, se till att du får bära en crop top på din arbetsplats.

Använd den med en svart blommig A-kjol

svart högblommig blommig kjol med linjer
källa

För en bedårande casual outfit kan du bära en vit halterneck topp med en svart hög midja blommig knälång kjol. Bär den med svarta sandaler och en snygg svart och vit handväska för att se enkel men ändå vacker ut.

Vit topp utan halterneck med kungsblå smala jeans

vita backless halterneck topp jeans i kungsblå
källa

Detta är en väldigt sexig vit grimtopp som kommer med den rygglösa designen. Du kan para ihop den med kungsblå skinny jeans och vita sandaler för att komplettera denna sexiga och attraktiva outfit. Denna outfit är perfekt för kvällen med tjejer.

Vit halterneck topp med svarta leggings

vita halterneck svarta leggings
källa

För ett enkelt svartvitt utseende kan du helt enkelt para ihop en vit grimtopp med svarta leggings. Använd svarta läder ankelstövlar med skorna för att ge en snygg touch till kläderna.

Här är de vita halter-topp-outfitidéerna som är intressanta och som jag vill dela med dig. Om du letar efter fler outfitidéer bör du kolla in andra blogginlägg på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*