Hur man utformar vit grafisk t-shirt

Hur man utformar vit grafisk t-shirt

Att se söt och avslappnad ut är att ha en vit grafisk tee som en del av din outfit en så enkel idé som fungerar riktigt bra. Det finns två sätt att utforma den vita grafiska t-skjortan. Först kan du bara uttrycka din roliga och jordnära sida i dig själv genom att bära dem som mittpunkten i din outfit. För det andra kan du lägga en snygg jacka som en kavaj eller jeansjacka över den så att du ser snygg och avslappnad ut samtidigt. För att bättre visa dig hur du utformar, låt mig göra det genom att visa dig massor av bilder nedan. Vad du håller på att se är några riktigt fina vita grafiska te-outfitidéer som jag har samlat åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vit grafisk t-shirt med grå longline-kavaj och rippade jeans


källa

Denna lista har några avslappnade och snygga outfitidéer. För att starta listan kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig ett ganska elegant utseende. För att forma denna outfit kan du bära en grå jacka av ull över en vit grafisk t-shirt. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna, använd bara vita sneakers för att komplettera utseendet.

Röd bomberjacka med vit grafisk t-shirt och broderade mamma-jeans

röd bomberjacka med vit grafisk t-shirt och broderade mamma-jeans
källa

För att uppnå detta skarpa och eleganta utseende behöver du den röda bomberjackan för att krydda saker. Bär den röda jackan över en vit grafisk t-shirt. För den nedre delen, fortsätt denna lekfulla stil genom att bära ljusblå blommiga broderade jeans med ankelmamma. Använd röda och vita canvas sneakers för att avsluta din outfit i stil.

Svart skinnjacka med vit tryckt t-shirt och blå manschettjeans

svart skinnjacka med vit tryckt t-shirt och blå manschettkavaj
källa

För att skapa det snygga och rena gatutseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit grafisk t-shirt med en svart skinnjacka över. För resten av utseendet kan du bara bära blå manschetter med slim fit och ett par rodnande rosa höga klackar för att se snygga och ladylike ut samtidigt.

Svart maxikofta med vit grafisk t-shirt och grå joggebyxa

svart maxikofta med vit grafisk t-shirt och grå joggbyxa
källa

För att uppnå detta mysiga och coola utseende måste du använda några intressanta skiktningstekniker. Bär en vit grafisk t-shirt med beskurna svarta och vita rutiga knäppbyxor för kärnan i outfit. Bär nu en svart maxilång kofta över bitarna för att se elegant och luftig ut. Använd svarta och vita canvas sneakers med dina skor för en avslappnad look.

Mörkblå jeansjacka med vit t-shirt och svarta jeans med smal passform

Mörkblå jeansjacka med vit t-shirt och svarta jeans med smal passform
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du bära en vit grafisk t-shirt med en marinblå denimjacka till toppen. Kombinera dessa bitar med svarta slim fit-jeans. Bär ett par svarta mockaskor för att se lite smalare ut. Lägg till en brun läderkoppling i mixen för en snygg touch.

Vit rolig grafisk T-shirt med svart mini läder kjol

vit rolig grafisk tee med svart mini läder kjol
källa

För att forma det flickaktiga och roliga utseendet kan du bära en vit grafisk t-shirt som kommer med en djärv och söt grafik. Koppla ihop den med en svart minikjol i läder så att dina ben ser extra långa och smala ut. För skorna kan du bära svarta och vita canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Grön kavajjacka med vit grafisk t-shirt och mörkblå jeans

grön kavajjacka med vit grafisk t-shirt och mörkblå jeans
källa

För en uppfriskande och ungdomlig affärsavslappnad look kan du bära en vit grafisk t-shirt med en grön klippt kavajjacka över. För resten av utseendet kan du bara bära marina skinny jeans med muddar och ett par svarta mockaskor. Använd en grön kopplingshandväska för den extra stilen.

Vit cool t-shirt med matchande smala jeans och paljettkoppling

vit t-shirt med coolt tryck, matchande smala jeans och koppling med paljetter
källa

För att se enkelt och rent ut, här är ett exempel på en outfit som använder tillbehör för att krydda saker. För att forma detta utseende kan du bära en vit grafisk tee med vita skinny jeans. Koppla ihop dem med vita sandaler för att se mer uppfriskande ut. Lägg nu till en silver paljett koppling till den stilrena nog att bära den som en affärs casual outfit.

Vit och röd grafisk t-shirt med blå jeansshorts upp

vit och röd grafisk t-shirt med blå jeansshorts
källa

För att se mer iögonfallande kan du enkelt och logiskt lägga till lite rött i mixen. Till exempel kan du bära en vit t-shirt med en röd grafik som mittpunkten för din outfit. Koppla ihop den med blå jeans i hög midja för att se lång och smal ut. För skorna, ha en svart och vit lågklassiker för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med leopardmönstrad jacka och rippade blå jeans

vit t-shirt med leopardmönstrad jacka och rippade blå jeans
källa

För att lägga en mjuk touch till din outfit fungerar det ibland ganska bra med en leopardmanteljacka. Det beror dock på om du har den mogna karaktären i dig. Det kan se besvärligt ut så du måste verkligen prova det för att se det. För att uppnå detta utseende, samla en vit grafisk t-shirt med en leopardmanteljacka och blå smala jeans. Använd svarta ballerinor för att göra utseendet komplett.

Svart filthatt med vit grafisk t-shirt och mamma-jeans

svart filthatt med vit grafisk t-shirt och mamma jeans
källa

För en söt och konstnärlig look kan du lägga till en svart filthatt i mixen. För resten av utseendet, bära en söt vit t-shirt med ljusblå manschett med mudd. När det gäller skorna kan du hålla sakerna avslappnade och enkla genom att bära ett par grå sandaler.

Knuten grafisk t-shirt med röda mini-shorts

knuten grafisk t-shirt med röda mini-shorts
källa

Ett enkelt knep för att se lång och smal ut är att ha på sig en kort t-shirt. Om du inte har en crop-t-shirt kan du enkelt göra det själv genom att knyta din t-shirt som visas i den vita grafiska t-shirten ovan. Koppla ihop den med röda mini-jeansshorts och vita sandaler för att se skarpa och uppfriskande ut samtidigt.

Vit t-shirt med ljusblå jeansshorts och svart läderbälte

vit t-shirt med ljus himmelblå jeansshorts och svart läderbälte
källa

För dig som föredrar att se mer naturligt och iögonfallande ut, kan du helt enkelt ha på dig en vit avslappnad grafisk t-shirt med himmelblå jeansshorts. Använd vita sneakers och en svart läder crossbody väska för att avsluta din outfit i stil och stil.

Här är de vita grafiska te-outfitidéerna jag vill dela. Om du vill ha på dig något sött och roligt bör listan ovan vara ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*