Hur man utformar vit Flapper-klänning

Hur man utformar vit Flapper-klänning

Har du någonsin föreställt dig hur du skulle klä dig på 1920-talet? Numera anses det inte vara besvärligt eller onaturligt att klä sig som tidigare. Det finns ett trevligt ord ”vintage” som beskriver det intressanta sättet att klä sig perfekt på. Att klä dig som du var i 20-talet kan en mycket ikonisk och klassisk klänning hjälpa dig med detta och det är precis den vita klaffklänningen. Det är helt enkelt en lös och rak snittklänning som ofta är kantad med detaljer. För att bättre visa dig hur du utformar det och får dig att glöda i en semi-formell eller formell händelse, har jag sammanställt några av de coolaste vita flappklänningsidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit klänning med flapp i fransar i spagetti


källa

Till att börja med den här härliga listan över vintage party-outfitidéer, kommer jag att visa dig en mycket typisk cocktailparty-outfit från 1920-talet. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit mini-klänning med spagettiremmar och vita långa handskar. Koppla ihop dem med klackar i silver med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit spetsmönstrad midiklänning med fransar

vit midiklänning med fransar med kepsar
källa

Detta är en lite modernare version av en klaffklänning. Detaljen är en vit midikantklänning med spetsärmar och några subtila detaljer broderade med stambroderi. Du kan bära ett vitt vintage spetsband och ett par vita och silverbroderade spetsiga klackar för att se stiligare ut.

Vit mini-klänning med en fuskpäls över axlarna

vit miniklänning med fuskpäls över axlarna
källa

För att se ännu mer elegant och feminin ut kan du lägga en vit halsduk i fuskpäls över axeln som om det vore en filtduk. Kombinera halsduken med en vit mini-fransad klänning och ett par silver metalliska klackar för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit ärmlös midiklänning med V-ringning och paljetter i roséguld

vit ärmlös midiklänning med rosafärgade paljetter och V-ringning
källa

Här är en annan modern snygg klänning. Det är en vit ärmlös midiklänning med V-ringning som pryds med eleganta detaljer i roséguld. För att göra klänningen damlätt och lätt kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa fotledsremmar med öppna tår.

Vit miniklänning med fransar och långa sidenhandskar

vit miniklänning med långa sidenhandskar
källa

När du bär de långa vita sidenhandskarna på en cocktailparty kan människor redan känna att du gör något intressant genom att bära ett vintage-utseende. För att kombinera de långa handskarna, ha på dig en vit mini-fransad klänning och en vit öppen fotledsrem för att se unik och vacker ut.

Vit mini-kantad klänning med vintagepannband

vit minikantad klänning med vintagepannband
källa

För ett vintageutseende, närmare bestämt för ett 20-talsutseende, kan ett pannband ofta vara till hjälp. Du kan till exempel ha på dig en vit miniklänning med fransar och ett pannband i vintage silver. Detta kan få dig att se både unik och vacker ut. Koppla ihop dessa bitar med silveröppnade ankelband för att slutföra kläderna.

Ärmlös miniklänning i paljetter i vitt och silver

ärmlös miniklänning gjord av paljetter i vitt och silver
källa

För att se mer intressant och iögonfallande ut, kanske du vill ha en mönstrad klänning istället för en helfärgad klänning. Till exempel kan du bära en vit och silver fransad miniklänning med paljetter. Koppla ihop den med silverpåsar med öppen tå för att se elegant och glänsande ut.

Använd med långa handskar och en vit filthatt

långa handskar och vit filthatt
källa

Vanligtvis vill du inte ha hatt på en inomhusfest, men det finns undantag. Till exempel verkar den här vita filthatten bara passa perfekt med resten av kläderna. För styling kan du bära en vit fransad miniklänningsklänning och vita långa handskar. Komplettera din outfit med vita klackar för att komplettera denna unika och helt vita vintage look.

Vit lågklippt midi chiffongklänning med broderade blommor

vit, blommig broderad midi chiffongklänning med låg snitt
källa

Det här är mer ett modernt tag på en klaffklänning. I detalj är det en vit, nedskuren chiffong midiklänning broderad med blommor. Utan de ikoniska fransarna som vanligtvis förekommer på en klaffklänning, ser klänningen faktiskt mer modern och damlik ut. Du kan helt enkelt bära klänningen med vita klackar för att slutföra detta anmärkningsvärda utseende.

Mini-klänning med rosafärgade flätade fransar och rosa klack med öppen tå

Mini-klänning i rosa guldfärgade och vita paljettkanter med rosa klackar med öppna tå
källa

För dig som älskar sofistikerat utseende mer än minimalt utseende, här är en outfit du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du bära en miniklänning i roséguld och vitkant. Koppla ihop det med ett matchande silverband. Lägg till ett par ljusrosa klackar med öppen tå i ekvationen.

Vit stamtryckt miniklänningsklänning

vit stamtryckt miniklänningsklänning
källa

Det här är en väldigt intressant och ungdomlig klänning. I detalj är det en vit stamtryckt minikantklänning. För att utforma klänningen kan du helt enkelt bära en svart öppen tå ankelrem för att komplettera klädseln.

Flapperklänning med låg rygg och vita klackar

Flapperklänning med låg rygg och vita klackar
källa

För dig som har vacker hud och inte har något emot att visa lite hud, här är en klänning som kan få dig att se vacker och sexig ut på vintage sätt. För att forma den här klädseln, använd bara den vita rygglösa klänningen med skulpterad fåll. Koppla ihop den med ett unikt fjäderhuvud, långa vita sidenhandskar och vita klackar för att komplettera det här utseendet.

Vit fyrkantig hals spets Mini Flapper klänning

vit fyrkantig spets mini-klänning för klänning
källa

I relativa termer är detta en mycket låg profil och naturligt utseende outfit som kan hålla dig ser uppfriskande och tillgänglig på en cocktailparty. För att uppnå detta utseende, bär en vit mini-spetsklänning med en fyrkantig halsringning. Koppla ihop den med svarta sandaler för att se lite mer avslappnad och snygg ut.

Vit miniklänning med en urringning och fransar

vit miniklänning med urringning och fransar
källa

För ett mycket minimalt utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit miniklänning med halsringning och fransar. Koppla ihop den med vita klackar och ett par silverörhängen för att se stilig och feminin ut. Det är en fantastisk demonstration av tanken att mindre är mer.

Vit ärmlös midiklänning med V-ringning

vit ärmlös midiklänning med V-ringning
källa

Här är en annan minimal och vintage outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, bär en vit ärmlös midiklänning med V-ringning och rak snitt. Koppla ihop den med en vit handväska och ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Här är de vita klänningsidéerna för klänningsdräkter som jag vill dela med dig. Det är bara kul att ibland bära vintagekläder som dessa för att ge dina vänner en liten överraskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*