Hur man utformar vit bomberjacka

De flesta av er som gillar att bära streetkläder borde redan känna till de mycket populära svarta och gröna bomberjackorna. Idag ska jag prata om något som är lite mindre populärt men ser lika bra ut och är snyggt. Det coola temat för dagens ämne är den vita bomberjackan. Det är något som är väldigt enkelt att utforma. Du kan bara ha det med en skjorta och jeans och du kan förvänta dig att se åtminstone anständigt ut. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer till vita bomberjackor till dig. Låt oss dyka in nu.

Vit bomberjacka med crop top och matchande smala jeans


källa

Låt mig börja den här listan med fantastiska outfitidéer med en unik och attraktiv helvit outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit bomberjacka med en vit formpassad crop top. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna, ha ett par superljusgråa sneakers för att göra kläderna rena och eleganta.

Vit oversized bomberjacka med svart mini-skiftklänning och höga lårstövlar

vit oversized bomberjacka med svart miniklänning och overknee stövlar
källa

Detta är en väldigt enkel och snygg business casual outfit som kan få dig att se snygg och damlik ut samtidigt. För att forma denna lagerlagring kan du bära en svart mini-skiftklänning med en vit bomberjacka över. Lägg till ett par svarta mocka över knästövlarna för att göra denna outfit super chic. Du kan också bära en svart axelväska i läder för att se snygg och snygg ut.

Vit blank bomberjacka med en helt svart outfit

blank vit bomberjacka med en helt svart outfit
källa

Detta är ett mycket enkelt sätt att krydda en helt svart outfit. Tricket är att bära en vit eller silver bomberjacka med svarta delar för att se cool och ungdomlig ut. Kombinera jackan till exempel med en svart linne och svarta skinny jeans. Du kan också göra kläderna mindre allvarliga genom att bära ett par vita höga skor.

Ren vit bomberjacka med Print Tee & Blue Straight Leg Jeans

ren vit bomberjacka med tryckt t-shirt och blå raka jeans
källa

Detta är en väldigt avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för riktigt avslappnade hangouts eller matbutiker. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit tryckt t-shirt med en vit bomberjacka. Kombinera dem med ljusgrå och blå jeans med raka ben med manschett. Använd vita sneakers för att prydligt se ut. Du kanske också vill ha en liten och snygg vit kopplingsväska för att se lite mer damlik ut.

Vit oversized jacka med svart tryckt T-shirt och baggy byxor

vit oversized jacka med svart tryckt t-shirt och vida byxor
källa

För att lägga till en cool pojkvänstil i din outfit kan du bara bära ett par överdimensionerade bitar och mixa och matcha. Till exempel kan du bära en vit överdimensionerad bomberjacka över en svart tryckt t-shirt. Kombinera dem med svarta baggy läderbyxor. Bär ett par vita sneakers för skorna för att hålla kläderna enkla och snygga.

Ljusrosa och vit bomberjacka över mini-rodnadsklänning

Ljusrosa och vit bomberjacka över mini-rodnadsklänning
källa

För att uppnå det ladylike utseendet, här är de lager och delar du behöver. Bär först en rodnande miniklänning och lägg på den med en vit oversized skjorta med knappar. Lägg nu till ytterligare ett lager genom att bära en ljusrosa och vit bomberjacka. Använd svarta läderskor för att göra klädseln i stil.

Vit broderad bomberjacka med svart linne och mini-shorts

vit broderad bomberjacka med svart linne och smala jeans
källa

För att se ännu mer ungdomlig ut, överväga att välja en vit broderad bomberjacka istället för en vanlig vit jacka. För att uppnå detta särskilt reserverade, sexiga utseende kan du bära bomberjackan med en svart knuten T-shirt. Koppla ihop dem med blå jeansshorts och vita träningsskor för att slutföra den här attraktiva outfit.

Bomberjacka med svarta, beskurna leggings och vita sneakers

Bomberjacka med svarta, korta leggings och vita sneakers
källa

För att se lång och smal ut kan du ha korta skinny jeans eller korta leggings. Till exempel kan du ha en vit t-shirt med en vit bomberjacka på toppen. Bär dem med svarta leggings och vita sneakers för att göra utseendet snyggt och rent.

Bär den med en svart linne med rund hals och slim fit-jeans

svart linne med scoop-urringning och slim-fit jeans
källa

Detta är ett mycket trevligt sätt att göra din helt svarta outfit lättare och mer tillgänglig. För att uppnå denna effekt kan du bära en svart linne med svarta slim fit jeans som kärnan i outfit. Lägg till en vit bomberjacka för att skapa ett snyggt lager. För skorna kan du bära svarta remmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Vit broderad jacka med svart knuten t-shirt och jeansshorts

vit broderad jacka med svart knuten t-shirt och jeansshorts
källa

För att se sexig och ungdomligt reserverad ut på samma gång, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en svart knuten t-shirt med en vit bomberjacka på toppen. På så sätt kan du bara visa lite hud på midjan. Kombinera bitarna med mini-jeansshorts med en blå knappknapp. Använd vita sneakers för att slutföra klädseln i stil.

Vit jacka med blus och mini-shorts

vit jacka med blus och mini-shorts
källa

Det är mycket sällsynt att se en helt vit outfit som ser så naturlig och attraktiv ut. Låt oss undersöka hur man utformar det här superchika affärsavslappnade utseendet. Till toppen kan du bära en vit bomberjacka med en vit skjorta med knappar. Kombinera dem med vita, flytande mini-shorts. Lägg till en vit axelväska i läder för att se elegant och vacker ut. Bär ett par vita sandaler för dina skor för att förvandla denna outfit till en helt vit outfit, bokstavligen.

Longline Vit Bomberjacka med svart miniklänning med mock-hals

vit bomullsjacka med lång linje och svart miniklänning med ståkrage
källa

För att uppnå denna minimala och attraktiva outfit som du kan bära både som en street outfit och som en affärs casual outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart mini-shift-klänning och ta på dig en vit longline bomberjacka som är lite längre än klänningen är att får dig att se smal och lång ut. För skorna kan du bara bära vita sneakers eller svarta balettlägenheter för att göra kläderna snygga.

Här är de vita bomberjacka-idéerna som jag vill dela med dig. Prova några av dessa kläder och se hur de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*