Hur man utformar verktygsväst

Hur man utformar verktygsväst

Det finns tillfällen när du bara vill se lite mer snygg och pojkig ut istället för att se väldigt feminin ut. Du kanske till exempel bara vill ha på dig något väldigt avslappnat och snyggt när du umgås med dina närmaste vänner. Du kanske bara vill se avslappnad och må bra. I det här fallet är det bra att ha på sig en väst. Det är i grunden en robust khaki-väst som vanligtvis har många fickor. Väskorna är mest för stil snarare än funktion. För att visa dig hur du ser bra ut med det, har jag sammanställt en lista med riktigt fina idéer för västkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Lätt, armégrön bruksväst med svart mini-långärmad mantelklänning


källa

Låt mig börja den här listan över snygga outfitidéer med en liten överraskning genom att visa dig en vacker damliknande look. För att uppnå detta minimalistiska och attraktiva utseende kan du bära en svart långärmad miniklänning med en ljusgrön bruksväst. Koppla ihop dessa bitar med ett par bruna mocka lårhöga stövlar för att komplettera utseendet.

Olivgrön nyckelväst med vit t-shirt och smala jeans med muddar

Olivgrön nyckelväst med vit t-shirt och smala jeans med muddar
källa

Här är ett mycket mer typiskt sätt att utforma en bruksväst. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt och lägga en olivgrön bruksväst över den. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter. En solbränd väska i solbrunt läder och ett par bruna och nakna sandaler är ett trevligt tillskott till din outfit.

Grön bruksväst med en mörkblå långärmad topp och vita jeans

brun bruksväst med mörkblå långärmad topp och vita jeans
källa

För att uppnå det platta, men ändå vackra och djupa utseendet kan du bära en mörkblå långärmad t-shirt med en grön nyckelväst i lager. För resten av kläderna kan du bära vita skinny jeans och ett par grå och vita sneakers för att göra kläderna lite lättare.

Grön nyckelväst med vit ärmlös tunikatopp och blå jeans med muddar

grön bruksväst med vit ärmlös tunikatopp och blå jeans med muddar
källa

För ett luftigt, elegant och elegant utseende kan du bära en vit ärmlös tunika-topp med peplum och para ihop den med en olivgrön bruksväst. Koppla ihop dem med mörkblå jeans med smal passform och ärmslut. För skorna kan du bära svarta sandaler. Vagga en svart läderhandväska för att göra ditt utseende elegant.

Olivgrön väst med en ljusblå chambrayskjorta och mörka jeans

olivgrön väst med ljusblå chambrayskjorta och mörka jeans
källa

Du kan göra din outfit ännu mer pojkig och snygg om du kombinerar din olivgröna bruksväst med en annan pojkvän. Du kan till exempel para ihop den med en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Koppla ihop dem med svarta eller marina skinny jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Senapsgul nyckelväst med svartvitt randig långärmad T-shirt

Senapsgul bruksväst med svartvit randig långärmad T-shirt
källa

Olivgröna nyckelvästar ser inte bara bra ut, här är en mycket unik senapsgul nyckelväst som kan göra din outfit mycket intressant och vacker. För att slutföra denna outfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en senapsgul nyckelväst. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans, en rodnande rosa floppy hatt och vita sneakers för att se uppfriskande ut.

Svartvitt randigt t-shirt med tre fjärdedelar med väst och mörka jeans

svartvitt randig tre-kvart T-shirt med väst och mörka jeans
källa

För att forma denna snygga och avslappnade streetoutfit kan du bära en långärmad svartvit randig t-shirt med olivgrön väst. Använd den med marina skinny jeans och ett par leopardmönstrade lägenheter för ett polerat utseende.

Vit blus med lång väst och flytande shorts i svart läder

vit blus med lång väst och flytande shorts i svart läder
källa

För att se super chic ut på jobbet, här är en fin outfit som kan hjälpa dig med det. För toppen bör du ha en ljusgrå T-shirt med en ljus olivgrön lång bruksväst. Kombinera dem med svarta, flytande mini-lädershorts. Bär ett par svarta dubbade läderstövlar för att se snygga och eleganta ut.

Grön väst med vit t-shirt och svarta jeans med smal passform

Grön nyckelväst med vit T-shirt och svarta jeans med smal passform
källa

Detta är en ganska enkel business casual outfit som lutar ner till den avslappnade sidan. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en olivgrön nyckelväst. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ankelstövlar av kamelmocka för att se snygg och feminin ut samtidigt.

Svartvit randig T-shirt med olivgrön väst och blå skinny jeans

svartvit randig T-shirt med olivgrön väst och blå skinny jeans
källa

Det här är en överraskande flickaktig outfit. För att forma detta utseende, använd en svartvitt, randig långärmad t-shirt som kan ge ditt barn ett ungdomligt utseende. Använd den med en grön bruksväst och blå otvättade skinny jeans. Bär ett par grå oxfordskor för att se vackra och unika ut.

Randig långärmad T-shirt med silverfärgad kedja och bruksväst

randig långärmad T-shirt med silverkedja och bruksväst
källa

Här är en bra idé för dig att göra din casual outfit lite mer formell så att du kan bära den på kontoret. Bär ett silverhalsband med en svartvit randig t-shirt och grön väst för att se lite mer elegant ut. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att göra utseendet snyggt och snyggt.

Grå mock neck utility väst med svart passform för långärmade T-shirts

grå mock neck utility väst med svart, figur-kramande långärmad T-shirt
källa

Här är en annan bruksväst som inte är grön. Istället är det en grå väst med en mock-hals som ser mer unik ut och ändå lika påfallande. Använd den med en svart långärmad t-shirt och beige chinos. För skorna kan du se lite snyggare ut med svarta tofflor.

Olivgrön nyckelväst med en svartvitt pojkvänskjorta

Olivgrön bruksväst med svartvitt rutig pojkvänskjorta
källa

För att skapa denna look i pojkvänstil kan du bära en svartvit rutig pojkvänsknapp med en olivgrön nyckelväst. Koppla ihop dem med blå slim fit jeans och grå mocka ankelstövlar så att du ser smal och snygg ut.

Här är idéer för verktygsvästar som jag vill prata med dig om. Det finns några riktigt avslappnade men ändå snygga kläder som är fantastiska att ha på sig när man inte vill sticka ut från mängden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*