Hur man utformar veckade Culottes

Hur man utformar veckade Culottes

De veckade culottesna är ett mycket unikt klädesplagg som tar kjolens elegans och den svala faktorn med vidbyxor. De bärs mestadels som en del av en affärsavslappnad arbetsdräkt. Anledningen till att jag gillar dem så mycket är att de är så bekväma att bära och ser väldigt mysiga ut, vilket hjälper till att ge en uppfriskande känsla till en seriös arbetsdag. De är ganska lätta att utforma så länge du håller saker enkelt. I det här blogginlägget visar jag dig några av de bästa outfitidéerna för veckade culottes.

Button-up skjorta med vita veckade culottes


källa

Som tidigare nämnts är en av nycklarna till stilen med veckade culottes att hålla sakerna enkla. Som ett perfekt exempel består denna outfit i huvudsak av en figurkramande vit skjorta och vita veckade culottes. För skorna, använd bara sandaler med klackar. Det är i grunden en helt vit outfit som är perfekt för de som är minimalister.

Vit spetsskiva med ljusrosa plädade culottes

vit spets topp ljusrosa plädde culottes
källa

Som en annan minimal outfit är detta sexigt och feminint. Bär en vit spetsskiva och blek den med ljusrosa culottes och klackade sandaler. För din information är vädjade culottes i färgen ljusrosa väldigt enkla att utforma, särskilt med en vit topp. Kombinationen av en vit topp, ljusrosa culottes och sandaler fungerar nästan alltid. Som en extra sak att tänka på i det här fallet är det mer lämpligt för att gå ut på middag eller träffa vänner eftersom jag inte tycker att det är en bra idé att visa upp huden på arbetsplatsen, även om du gör det på en trevlig och vacker plats Miljön gör ett hälsosamt sätt.

Använd grå culottes med ullrock

grå culottes med ullrock
källa

Låt oss nu göra en mer kreativ som du inte ser ofta. Det är en outfit som består av en grå ullrock och färgkoordinerade culottes. Komplettera denna monotona outfit med klackar i exakt samma färg. Monotona kläder kan se underbara ut om de görs rätt och kan se riktigt tråkiga ut om de görs dåligt. Outfiten är ett bra exempel på den tidigare gruppen med sin smarta kombination av texturer av ull och culottes. En annan sak som verkligen kan bli av med den tråkiga faktorn är karaktären i personen som bär den. Så för dig som är karismatisk är det bra att ha monotona kläder.

Bär med en axelbandslös vit blus

off shoulder white blus blekrosa culottes
källa

Jag kan se detta som den perfekta klädseln för vänner som träffas och äter. Outfit består av en axelbandslös vit blus, ljusgrå culottes och färgkoordinerade sandaler. Bitarnas färger och utskärningar ser bara så bra ut att outfit får ett elegant utseende som känns precis rätt.

Använd den med en kort vit blus med långa ärmar

genvägs vit blus blekrosa culottes
källa

För att gå ett steg längre, speciellt för de av er som har den perfekta midjan, ha på sig en outfit som liknar den förra, men den här gången bära en av axeln beskuren blus för att visa mer hud. Du bör dock balansera det genom att bära ett långt halsband för att göra outfit mer balanserad.

Off The Shoulder svart topp med vita culottes

vit plädde culottes av axeln svart topp
källa

Jag kan inte avsluta en lista med outfitidéer utan att nämna den vita versionen av artikeln jag undersöker. Inte överraskande är att en svartvit outfit är en som jag skulle rekommendera för dig. Bär en off-the-shoulder svart form-passande blus för toppen. Kombinera den med vita inlagor och nakna sandaler. Denna outfit är också en bra demonstration av det smala, upp, breda, nere tricket som kan få dig att se längre och smalare ut.

Bär med långa svarta kavajer

longling svart kavaj culottes
källa

Nu är det dags att nämna de svarta vädjade culottesna. Ett sätt att utforma det är att bära den med en svartvitt randig t-shirt, svart långkavaj och svarta klackar.

Linne med v-ringning och vita pläterade culottes

V-ringad linne vit plädde culottes
källa

På sommaren kan du också bära culottes som en avslappnad street outfit. För dig som aldrig gillar det unga och avslappnade utseendet på sommar-t-shirt och denimshortskläder, kan något mer mogen och feminin än denna outfit vara för dig. Bär bara en svart v-ringad linne och vita culottes. Komplettera denna eleganta outfit med öppna klackar.

Använd den med en vit spets topp och en jeansjacka

vit spets topp denim Jacekt
källa

Den här är intressant när du tittar närmare. Du kanske kan se att culottes är gjorda av siden. Detta ger utrustningen lite unikhet och uppmärksamhet. Vad som är ännu mer intressant är att culottesna är ihop med en vit spets topp, en jeansjacka och en grå Converse. Det är som att sätta fyra delar som inte fungerar alls på papper. Överraskande nog går de väldigt bra tillsammans. Det här är mix-and-match när det är som bäst.

Använd den med en grå överdimensionerad stickad tröja

grå oversized stickad tröja svart culottes.
källa

Jag nämnde tidigare att smal-topp-bred-botten är ett trevligt trick som kan få dig att se längre och smalare ut. Å andra sidan är wide-top-wide-bottom något att undvika. Ändå visar just denna outfit verkligen att det finns ett undantag, och det undantaget förekommer bara för de som redan är långa. För de av er som tillhör denna lyckliga grupp människor är det bra med en grå överdimensionerad stickad tröja med en svart plea culottes att de får dig att se mindre och mer bräcklig ut.

Svart t-shirt med grå veckade culottes

svart t-shirt med grå vikta culottes
källa

Team en svart beskuren T-shirt med grå, hög midja, veckade culottes för en snygg street look. För skorna kan du bära något funky som silverklackarna eller bara hålla det avslappnat med vita sneakers.

Använd den med en svartvit randig t-shirt och en blå jeansjacka

svart och vit randig t-shirt blå jeansjacka
källa

Det verkar som om jag inte har pratat tillräckligt om hur jag ska bära västbyxor med en jacka. Ett bra sätt att utforma dem är att bära dem med en jeansjacka. Du kan bara ha en svartvit randig t-shirt med ljusrosa culottes.

Hoppas jag tycker om listan över culottes outfitidéer som jag just delade. Förhoppningsvis hittar du dem användbara och provar några av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*