Hur man utformar veckad midikjol

Hur man utformar veckad midikjol

Det är ingen tvekan om att en minikjol får dig att se extra smal ut medan en maxikjol gör att du ser extra elegant ut. Men om du vill se reserverat vackert är midikjolen ett mycket trevligt alternativ. Idag ska jag prata om en mycket specifik typ av midikjol, som är den veckade midikjolen, som gör att du kan se väldigt luftig och attraktiv ut på ett naturligt sätt. Det fantastiska med det är att det är väldigt enkelt att ta av det. Det finns ingen formanpassning eller hudåtergivning. För att visa dig hur du utformar den mer detaljerat, låt mig presentera dig för några riktigt fina veckade midikjol outfit idéer som jag har samlat. Nu ska vi hoppa in.

Svart figur-kramad tröja med rosa veckad midikjol


källa

För att starta den här listan med mestadels luftiga och lågmälda outfitidéer, låt mig visa dig en damliknande outfit som du kan bära för både arbete och en avslappnad fest. För att forma det här utseendet kan du bära en svart passad tröja med en rosa hög midjeveckad kjol för att se tunn och vacker ut. Använd silverpumpar i metall för att ge din outfit en blank touch.

Svart kortärmad tröja med mock hals och veckad midikjol

svart kortärmad tröja med ståkrage och veckad midikjol
källa

Du kan verkligen bygga en ungdomlig gatoutfit runt en veckad kjol, och här är ett bra exempel på hur du enkelt kan göra det. Till toppen kan du bära en svart kortärmad tröja eller en svart t-shirt. Koppla ihop den med en svart midi-veckad kjol för att se enkel och cool ut. Bär vita sneakers för skorna för att prydligt och avslappnat linda upp det här utseendet.

Svart skinnjacka med grå midikjol och fransad halsduk

svart skinnjacka med grå midikjol och fransad halsduk
källa

För att forma detta snygga affärsavslappnade utseende kan du bära en vit tröja med en svart skinnjacka och en grå fransad stickad halsduk för att skapa några fina lager på toppen. För resten av klädseln kan du bära en grå veckad midikjol och ett par roséguld sammet klackar för att se dam- och mogna ut.

Ljusblå blus med svart midi veckad kjol med bälte

ljusblå blus med svart midi veckad kjol med bälte
källa

Detta är en mycket intressant och attraktiv outfit. Skjortan här är en kreativt designad skjorta som du måste ha på fram- och baksidan. Kombinera toppen med en svart midi veckad kjol och ett brunt brett läderbälte. Bär ett par kungsblå mocka ankelstövlar för att slutföra kläderna på ett skarpt sätt.

Grå axelbandslös tröja med mörkblå veckad midikjol

grå tröja med en axel och mörkblå veckad midikjol
källa

Detta gör att du kan se reserverad sexig och ungdomlig ut samtidigt. För att göra detta, börja med den grå, tjocka axeltröjan som får dig att se både avslappnad och reserverad sexig ut. Kombinera toppen med en djupblå midi veckad kjol. För att se mer ungdomlig ut, para ihop dessa bitar med ett par vita och svarta sneakers för att komplettera utseendet.

Svart longline-kavaj med grå veckad midikjol och höga stövlar

svart longline blazer med grå veckad midikjol och overknee stövlar
källa

Att använda svart och grå färgkombination är en mycket bra idé att se balanserad och elegant ut. För att använda denna kombination på din outfit kan du bära en svart ullblazer med en svart tröja. Kombinera dem med en grå veckad kjol. Slutligen bär ett par grå, lårhöga mockaskor för att se extra elegant och attraktiv ut.

Svart skinnjacka med ljusgul tröja och burgundy midikjol i chiffong

svart skinnjacka med ljusgul tröja och burgundy chiffong midikjol
källa

För att forma denna härliga affärsavslappnade outfit kan du bära en svart skinnjacka över en glatt ljusgul tröja för en intressant kontrast. För resten av utseendet kan du bära en chiffong burgundy veckad midikjol för en luftig touch. Använd svarta klackar för att avsluta din outfit snyggt.

Grå t-shirt med rosa guld höghöjd veckad midikjol

grå t-shirt med rosa guldfärgad höghöjd veckad kjol
källa

Här är en mogen och feminin look. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå passformig t-shirt med en silverkedja för toppen. Bär en rosaguld veckad midikjol med hög midja under botten. Team dessa bitar med svarta öppna tåklackar med ankelband och en leopardtryckskoppling för en feminin touch.

Rosa tjock tröja med en mörkblå midi-veckad kjol

rosa tjock tröja med mörkblå midi veckad kjol
källa

Ett av de enklaste sätten att se ut dam är att bära lite rosa. Det är verkligen så enkelt. Till exempel kan du bära en rodnande rosa tjock tröja som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en djupblå veckad midikjol och svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla och vackra utseende.

Svart skinnjacka med vit blus och blommig veckad kjol

svart skinnjacka med vit blus och veckad kjol med blommönster
källa

För att forma denna snygga och stilrena casual casual outfit kan du bära en svart lädercykeljacka med en vit blus eller tröja. Team dem med en svart, blå och rodnad veckad blommig midikjol. Använd klackar i silver med öppen tå och en rosa läderhandväska så att denna outfit ser mer iögonfallande och damlik ut.

Svart tröja med ljusrosa chiffong midi veckad kjol

svart tröja med ljusrosa chiffong midi veckad kjol
källa

För att uppnå detta snygga svart och rosa utseende kan du börja med en svart tröja med rund hals för toppen. Koppla ihop den med en rosa chiffongveckad midikjol för att se både dam- och luftig ut. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att ge en extra feminin touch till utseendet.

Svart bomullsjacka i ull med midiklänning i konstläder

svart ullbomberjacka med midiklänning i fuskläder
källa

För att forma denna coola och unika outfit kan du bära en svart oversized ullbomberjacka över en mörkblå stickad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med en svart midikjol i imiterat läder för att se mörk och cool ut. Använd svarta besättningsstrumpor med ett par oxfordskor i svart och guld för att komplettera utseendet.

Blå och vit randig skjorta med marinblå midikjol i chiffong

blå och vit randig skjorta med mörkblå chiffong midikjol
källa

Låt oss ta en titt på hur du kan skapa en påfallande men ändå vacker affärsutrustning för jobbet. Bär bara en marinblå och vit, vertikalt randig slim fit-skjorta med knappar på toppen och stoppa den i en marinblå veckad midi-chiffongkjol. Bär ett par ljusrosa klackar och en mörkgrön läderhandväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Här är de veckade midikjol outfit idéer som jag vill dela med dig. De är väldigt lätta att dra av. Prova dem och du borde kunna utöka dina idéer om din arbetsdräkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*