Hur man utformar veckad maxikjol

Hur man utformar veckad maxikjol

Vi befinner oss i en tid då minikjolar omedelbart kommer att tänka på när det gäller att bära en kjol, särskilt för avslappnade streetkläder. Men vad sägs om något helt annat än alla de mini-denimkjolar, mini-corduroy-kjolar eller till och med läderkjolar som du har använt många gånger? Idag ska jag prata om några som inte är sexiga men väldigt ladylike, nämligen den veckade maxikjolen. Det kan tyckas lite svårare att utforma till en början, särskilt jämfört med jeanskjolar. Men förhoppningsvis efter att ha läst listan nedan med några riktigt fina idéer för en veckad maxikjoldräkt kan du enkelt se bra ut med den veckade maxikjolen. Låt oss nu dyka in.

Vit virkad spetströja med rosa maxi-veckad kjol


källa

Låt mig börja den här spännande listan med outfitidéer med en mycket feminin och elegant outfit som du kan bära för jobbet samt en street outfit. Använd en vit virkad spetströja med en rosa veckad maxikjol för att uppnå detta fantastiska utseende. Komplettera din outfit med ett par vita klackar med öppen tå och en vit läderhandväska.

Vit t-shirt med en rodnande rosa veckad maxikjol

vit t-shirt med rodnande rosa veckad maxikjol
källa

För att se mer ungdomlig och snygg ut, prova den här kläderna som har lite staminslag i sig. För att forma denna outfit, bär en vit t-shirt med silverhalsband i silverstil för toppen. Koppla ihop dem med en rodnande rosa veckad maxikjol och ett par rosa mockasko stövlar för att ge en feminin touch till outfit.

Svartvitt mönstrad mock-halsblus med silverviken maxikjol

svartvitt mönstrad mock-neck blus med silver veckad maxikjol
källa

Detta är en mycket elegant silverdräkt som du faktiskt kan ha på dig på kontoret. För att forma det här utseendet kan du bära en svartvit blus med ett mock-neck-tryck och en silverveckad maxikjol. Kombinera dem med silvermetalliska ankelband med öppna tåklackar och en liten, elegant svart axelväska i läder.

Blå jeansjacka med vit maxikjol

blå jeansjacka med vit maxikjol
källa

För dig som älskar att bära jeansjackan, här är en outfit du kommer att älska som skiljer sig mycket från det sätt som du vanligtvis stylar jeansjackan. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en blå jeansjacka med vit veckad maxikjol. Ett par svarta spetsiga tumpumpar och en rosa läderhandväska kompletterar ditt utseende.

Plisserad kjol i silver med svart skinnjacka

silver veckad kjol med svart skinnjacka
källa

Du kan även para ihop en veckad maxikjol med en svart skinnjacka. Resultatet skulle vanligtvis bli en mycket unik och snygg outfit. Du kan till exempel ha på dig en svart stickad tröja med turtleneck och en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med en högvävd silverviken maxikjol. Använd svarta mockasko stövlar med skorna för att ge en snygg touch till utseendet.

Marinblå kortärmad blus med citrongul maxi-veckad kjol

Marinblå kortärmad blus med citrongul maxi-veckad kjol
källa

För att se glad och unik ut, försök att använda den marina och gula kombinationen på din outfit. Du kan till exempel ha på dig en marinblå kortärmad knapplös blus. Koppla ihop den med en citrongul maxi-veckad kjol. Använd bruna sandaler för att se uppfriskande och ladylike ut.

Grå ribbstickad tröja med grön maxikjol

grå ribbstickad tröja med grön maxikjol
källa

Detta är ett mycket mysigt utseende, både tack vare skärningen av bitarna och tack vare färgkombinationen grönt och grått. För att forma denna outfit kan du bära en gråmelerad ribbad bodycon-stickad tröja med rund hals för toppen. Kombinera den med en olivvikad maxikjol och svarta balettlägenheter för att se smal och vacker ut.

Blushrosa veckad kjol med svart skinnjacka

rodnande rosa veckad kjol med svart skinnjacka
källa

Om du brukar ha en svart skinnjacka ser du cool ut och mörk, men inte den här gången. Här är en super chic outfit som består av en vit tryckt t-shirt och en svart skinnjacka för toppen och en vacker och damliknande rodnadrosa veckad maxikjol för botten. Använd silverklackar för att slutföra kläderna.

Vit linne med rosa maxikjol

vit linne med rosa maxikjol
källa

Om du letar efter en outfit som kommer att hålla dig uppfriskande och bedårande på sommaren eller våren, leta inte längre. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linne med en rodnande rosa veckad maxikjol. Bär ett par ljusrosa klackar med öppna tår för en ännu mer damliknande look. För att göra din outfit mer iögonfallande kan du bära ett guldhalsband.

Vit älskling hals topp med grön maxi veckad kjol

vit topp med älskling halsringning och grön maxi veckad kjol
källa

Detta är en väldigt sexig men ändå uppfriskande outfit som du kan bära till en formell händelse. Bär en vit topp med en älskling hals för toppen. Koppla ihop den med en grön veckad maxikjol. Använd silverklackar och en leopardtryckskoppling för att se extra ladylike ut och mogna.

Bär med vit Off the Shoulder Stickad tröja

vit off shoulder stickad tröja
källa

För dig som har vacker hud och axlar, här är en outfit som är just för dig. För att uppnå detta minimalistiska och lågmälda sexiga utseende, kan du bära en vit tröja av axeln med en grön maxikjol i grön chiffong. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Svart skinnjacka med ljusrosa maxi-veckad kjol

svart skinnjacka med ljusrosa maxiklädda kjol
källa

Här är en annan outfit som visar hur man bär en svart skinnjacka dam. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit topp med rund hals och en svart skinnjacka. Para ihop dem med en ljusrosa maxiklädda kjol och ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att se ut damer och snygga samtidigt.

Vit maxikjol med svart stickad tröja med rund halsringning

vit maxikjol med svart stickad tröja med rund halsringning
källa

För en minimal svartvitt look ser du en svart tröja med rund hals och en vit veckad maxikjol. Använd klackar med leopardtryck och en snygg axelväska i crepe läder för att krydda saker lite.

Grå tröja med matchande veckad chiffong maxikjol

grå tröja med matchande chiffong veckad maxikjol
källa

Här är en mycket ladylike och uppfriskande helgrå outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tröja med avslappnad passform och en ljusgrå maxikjol i veckad chiffong. Koppla ihop dem med ljusorange klackar för att komplettera denna minimalistiska och vackra outfit.

Vit tröja med kantad fåll och rosa veckad maxikjol

vit spetströja med kantad fåll och rosa veckad maxikjol
källa

För att uppnå en damliknande och elegant outfit kan du bära en vit tröja med spetsfåll. Koppla ihop den med en rodnande rosa veckad maxikjol och silverballettlägenheter för att komplettera outfit.

Här är de veckade maxikjol outfit idéer som är ganska lätta att ta av och lägga till din casual outfit spel. Prova och du kommer att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*