Hur man utformar vandringsskor

Idag ska jag prata om ett brett och intressant ämne som har blivit allt viktigare med åren. Dagens ämne är tänkt att visa dig hur du utformar vandringskängorna. Anledningen till att jag säger att det blir viktigare är att jeans och sneakers blir mer populära och folk verkar mer acceptera det på kontoret. Med andra ord kan du ha vandringsskor på jobbet och i avslappnade hangouts eftersom du inte behöver bära kostymer för att arbeta. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa gående sneakeroutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem.

Svart t-shirt med blå rippade knäjeans och lågpromenadskor


källa

Låt mig börja den här listan över avslappnade outfitidéer med en snygg streetoutfit. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med en avslappnad passform på toppen. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. För skorna, ha ett par svarta och vita canvas sneakers för att göra looken ungdomlig.

Vit oversized t-shirt med svarta skinny jeans och ljusrosa vandringsstövlar

vit oversized t-shirt med svarta skinny jeans och ljusrosa vandringsskor
källa

För att se lite mer ladylike ut är det en bra idé att bara lägga till ett litet rosa element i outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit, lite överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans för att se snygg och smal ut. För skorna kan du bära ett par ljusrosa vandringsskor för att se snygga och uppfriskande ut.

Blush Pink Midi Spetsskiftklänning med vita lågpromenadskor

Rouge rosa midi-spetsskiftklänning med vita låga sneakers
källa

För att forma denna ladylike och attraktiva outfit perfekt för dejting kan du bära en rodnadsklänning i midi-skift-spets som fokus för din outfit. Koppla ihop den med ett par vita låga vandringsskor. Om du vill bära en väska, använd bara en ljusrosa liten crossbody-väska för att slutföra kläderna.

Grå slim-fit manschettjeans med crew strumpor och vita sneakers

grå slim fit jeans med manschetter och crew strumpor med vita sneakers
källa

För att uppnå detta härliga och enkla utseende kan du bära en vit t-shirt med ett långt, snyggt halsband på toppen. Använd den med grå manschett i slim fit-jeans för att se tunn och avslappnad ut. För resten av utseendet bär du och du ett par svarta och grå randiga besättningsstrumpor och ett par vita låga sneakers för att komplettera outfit.

Svarta läderjackor med vita lågtoppade sneakers

svarta läderjackor med vita, låga vandringskängor
källa

Fram till denna punkt kan du se att jeans och vandringsskor är en bra kombination. Låt oss prova något nytt. Att ha på sig en svart läderjacka med vita sneakers är faktiskt en mycket bra idé. Kombinera den med en vit pojkvänskjorta och du har ett minimalistiskt och snyggt utseende.

Ljusrosa ribbad ärmlös topp med blå jeansshorts och löparskor

Ljusrosa ribbad figur-kramande ärmlös topp med blå jeansshorts och löparskor
källa

För att se dam- och ungdomlig ut samtidigt kan du bära en rosa, ärmlös ärmlös topp med mini-shorts med blå jeans. Kombinera dem med ett par vita och guld vandringsskor. Lägg till en vit och blå tryckt läderhandväska för att komplettera outfit med en lätt feminin touch.

Grå randig chiffongbyxa med vida ben och vita sneakers

grå randiga byxor i chiffong med vida ben och vita sneakers
källa

För att uppnå ett luftigt och lättillgängligt utseende är det en bra idé att ha på sig breda byxor. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med grå, vertikalt randiga, beskurna chiffongbyxor med vida ben. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers för att avsluta klädseln på ett snyggt sätt.

Grå parkajacka med turtleneck och svartvita canvasskor

grå parkajacka med långärmad tröja och svarta och vita canvasskor
källa

För att skapa denna enkla och mysiga outfit kan du bära en grå ribbad turtleneck med en turtleneck och en grå parkajacka i lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta och vita high-top-konversationer för att komplettera utseendet.

Röd midi hög split skjortklänning med vita gåande sneakers

röd midi hög split skjorta klänning med vita gå sneakers
källa

För att uppnå detta iögonfallande utseende kan du bära en röd midi långärmad high split shift klänning som fokus för outfit. Du kan bära en grå tweed longline jacka över den för några fina lager. För skorna, ha ett par vita och röda vandringsskor för att se skarpa och attraktiva ut.

Rutig mini-skiftklänning i svart och vitt med låga sneakers

svartvitt rutig mini-skiftklänning med låga sneakers
källa

För att se avslappnad och luftig ut är detta en outfit som du kanske vill prova. Använd en svartvitt rutig kortärmad miniklänning som kärnan i kläderna. Kombinera det med ett par vita sneakers. För att se ännu mer uppfriskande ut kan du bära en denimkoppling för att komplettera outfit.

Ljusgrön t-shirt med färgglada vandringskängor

limegrön t-shirt med färgglada vandringskängor
källa

För att forma denna enkla outfit kan du börja med den ljusgröna t-skjortan ovan. Kombinera den med gröna chinos med en avslappnad passform. Istället för att ha typiska vita sneakers kan du bära ett par färgglada vandringsskor för skorna för att få dig att se lyckligare och mer ungdomlig ut.

Svarta jeans med smal passform med grå och vita gångskor

svarta slim fit jeans med grå och vita vandringskängor
källa

För dig som vill se obetydligt ut, är de grå vandringskängorna ett underbart alternativ. Du kan till exempel para ihop de grå sneakersna med en svart slim fit-jeans för att se enkel och smal ut. Till toppen kan du bära en grå t-shirt med en avslappnad passform som passar perfekt med skorna.

Mörkblå skinny jeans med en brun parkajacka och mörkblå sneakers

Mörkblå skinny jeans med en brun parkajacka och mörkblå sneakers
källa

För att forma denna coola lagerlagring kan du bära en vit t-shirt med en brun longa parkajacka till toppen. Koppla ihop dessa bitar med mörkblå skinny jeans med manschetter för att se långa och smala ut. Bär ett par mörkblå träningsskor för att fylla på det coola utseendet.

Här är idéerna för vandringsstövlar som jag ville dela. Testa dem och njut av det avslappnade och snygga utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*