Hur man utformar V-blus

För dig som gillar att ha den klassiska vita skjortan med knappar, särskilt för jobbet, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om ett mycket bra alternativ till knapp-upp skjortan, nämligen V-ringad blus. Det är inget fel med den typiska knappskjortan. Det är bara att V-ringad blus bättre kan få fram den feminina sidan av dig. Det är väldigt enkelt att utforma och ta bort. För att göra ditt arbete ännu enklare har jag sammanställt en lista med mycket fina outfitidéer för blusar med en V-ringning åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå blus med V-ringning och jeans


källa

Den här listan över outfitidéer blir väldigt lätt för dig att göra. För att starta denna outfit ska jag visa dig en väldigt enkel blå business casual outfit som lutar ner till den avslappnade sidan. För att slutföra denna outfit, använd bara en mörkblå v-ringad blus och blå skinny jeans. Använd svarta balettlägenheter för att hålla utseendet rent och elegant.

Burgundy T-tunikablus med V-ringning och korta skinny jeans

Burgundy tunikablus med V-ringning och korta skinny jeans
källa

Här är en annan business casual outfit. Den här gången är det dock lite mer affärsmässigt på grund av det smarta färgvalet. För att uppnå detta utseende kan du bära en vinröd långärmad V-ringad blus och mörklippade skinny jeans. Bär ett par kreativt designade svarta klackar för att få mer uppmärksamhet.

Vit blus med puffärmar och V-ringning och svarta mini-shorts

vit blus med puffärmar och V-ringning och svarta minishorts
källa

Här är en business casual outfit som kan få dina ben att se extra långa och smala ut. Bär en vit puff långärmad blus med en V-ringning för toppen. Kombinera den med svarta höghus mini-shorts. Bär svarta högklackade öppna tår för att komplettera outfit på ett feminint och elegant sätt.

Vit ärmlös draperad blus med V-ringning och matchande smala jeans

vit ärmlös, draperad blus med V-ringning och matchande smala jeans
källa

För att få en mycket uppfriskande och bedårande outfit som du kan ha på dig både som en affärsavslappnad outfit och som en halvformell eventutrustning, kan du bära en vit draperad blus med V-ringning i toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans och ljusrosa klackar för en extra damliknande touch för att komplettera outfit.

Vit kortärmad peplumblus med V-ringning och pojkvänjeans

vit kortärmad peplumblus med V-ringning och jeans med pojkvän
källa

Du kan definitivt ha på dig en halsblus som en del av din snygga och avslappnade street outfit. Välj bara en vit kortärmad blus med V-ringning och peplum. Koppla ihop den med ljusblå beskurna pojkvänjeans. För skorna, använd bara ett par rodnande rosa dukskor för ett sött sätt att slutföra kläderna.

Vit topp med kammad halsringning och rynkad denimkjol

vit, kammad, samlad midjetopp med blommig broderad denim kjol
källa

Detta är ett flickaktigt och lite lekfullt utseende som är kul då och då. Bär en vit kortärmad blus med V-ringning och V-ringning på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå blommig broderad mini rimskirt. Lägg till ett par silverspetsiga tåklackar och en silverkoppling i mixen för att se ännu skarpare och mer attraktiv ut.

Vit peplumblus med V-ringning och halva ärmar och svarta skinny jeans

vit peplumblus med V-ringning och svarta ärmar och svarta skinny jeans
källa

För de av er som älskar att helt enkelt klä upp sig, här är en svartvit outfit som du kanske vill ha på dig för jobbet. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit V-ringad och V-ringad peplumblus och svarta skinny jeans. Bär ett par bruna sandaler för att avsluta din outfit på ett uppfriskande sätt.

Grön avslappnad topp med V-ringning, smala jeans och bruna läderstövlar

grön topp med V-ringning och avslappnad passform med smala jeans och bruna läderstövlar
källa

Här är en luftig och uppfriskande outfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå detta utseende, använd bara en grön, löst sittande, V-ringad blus och blå skinny jeans. För att se mer elegant ut, kan du lägga till ett par ljusbruna knähöga läderstövlar för att komplettera utseendet.

Vit blus med svart filthatt och rippade skinny jeans

vit blus med svart filthatt och rippade skinny jeans
källa

Det här är en mycket unik outfit som kan få dig att se reserverad, sexig och konstnärlig ut samtidigt. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit V-ringad blus och svarta skinny jeans. Lägg till ett par svarta läderstövlar och en svart filthatt till mixen för att ge den konstnärliga och snygga touchen.

Röd ärmlös blus med bälte och svarta, beskurna byxor med raka ben

röd ärmlös bältesblus med svarta, korta klänningbyxor
källa

För att skapa det skarpa och energiska businessavslappnade utseendet i rött och svart kan du bära en ärmlös topp med rosa V-ringning och svarta korta klänningbyxor. Den röda toppen kommer med ett svart läderbälte som gör din midja mer framträdande och gör att du ser slankare ut. Använd svarta läderlägenheter för att avsluta utseendet.

Röd blus med V-ringning och mörkblå skinny jeans

röd blus med V-ringning och mörkblå skinny jeans
källa

För att se avslappnad, snygg och skarp kan du bära den här texturerade V-ringade blusen med röda klockärmar och para ihop den med mörkblå, smala jeans. Bär bara vita sneakers för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och rent sätt.

Vit omslagsblus med V-ringning och svart minikjol

röd wrap-blus med V-ringning och svart minikjol
källa

Här är en mycket elegant och reserverad sexig affärsdräkt. För att uppnå detta kan du bära en vit chiffongomslagblus med V-ringning och en svart superminiklänning. Bär ett par svarta klackar med öppen tå och en svart koppling för att komplettera detta superchika utseende.

Vit ärmlös topp med V-ringning och svarta chinos

vit ärmlös topp med V-ringning och svarta chinos
källa

För att se snyggare och till och med lite unisex kan du bära en vit ärmlös V-ringad blus och svarta chinos. Lägg till ett par svarta öppna tåhöga klackar och en svart läderhandväska till mixen för en ren och snygg finish.

Vit blus med V-ringning och svarta skinny jeans

vit blus med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta superminimala och snygga utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit långärmad V-ringad blus och svarta smala jeans med hög midja. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att hålla kläderna minimala.

Här är outfitidéerna för V-ringade blusar som är lätta att ta av och roliga. Ge dem bara ett försök och se om du kan byta ut din skjorta med knappar då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*