Hur man utformar ullkavaj

Hur man utformar ullkavaj

När det gäller ullkavaj, skulle många människor betrakta detta som en enda produkt. Idag ska jag visa dig hur en ullblazer kan se väldigt snygg ut och unik för kvinnor. Styling är inte så svårt. Du kan i princip behandla det som de svarta kavajerna du kanske har använt för att arbeta. Med andra ord, att bära den med en nedskjuten skjorta, smala jeans och klackar kan redan se väldigt snygg, elegant och smal ut. Naturligtvis kan ett annat snitt också ge en annan känsla. För att bättre visa dig alla dessa alternativ har jag sammanställt några riktigt fina ullblazer-idéer för att visa dig. Låt oss komma in direkt.

Grå ullkavaj med chambray-skjorta och manschettjeans

grå ullkavaj med chambray-skjorta och jeans med muddar
källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer, låt mig visa dig en outfit som kan få dig att se lågmäld och smart ut på jobbet. För att utforma denna outfit, använd helt enkelt en grå ullkavaj med en grå chambray-skjorta till toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans med manschetter. Använd svarta läderskor för att ge utseendet en särskilt snygg touch.

Grå ullkavaj med rutig tröja och jeans med manschetter

grå ullkavaj med rutig tröja och manschettjeans
källa

För att se lite trevligare ut kan du bära en överdimensionerad ullkavaj med en tröja. För detaljer, använd en överdimensionerad grå ullkavaj med en grå och svart rutig tröja för toppen. Kombinera dem med blå manschettjeans och ett svart läderbälte. Använd svarta balettlägenheter för att pryda utseendet snyggt.

Chambray-skjorta med ullkavaj och svart kappa

Chambray-skjorta med ullkavaj och svart kappa
källa

För att se snygg och attraktiv ut, överväga den här skiktade outfit. Bär en grå ullkavaj över en blå chambray-skjorta för toppen. Lägg till ett lager genom att bära en svart lång kappa. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinor för att göra det här fantastiska utseendet.

Ljusgrå kavaj med vit v-ringad tröja och röda jeans

ljunggrå kavaj med vit V-ringad tröja och röda jeans
källa

Denna outfit har en mycket attraktiv färgkombination av rött, vitt och grått. För att applicera detta på din outfit kan du ha på dig en vit V-ringad tröja och lägga en gråmelerad ullkavaj över den. Kombinera dessa bitar med röda skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för en damliknande touch.

Ullblazer med en ljusblå skjorta och rippade pojkvänjeans

Ullblazer med en ljusblå skjorta och rippade pojkvänjeans
källa

För att forma denna snygga pojkvänstil kan du bära en ljusblå linneskjorta med en gråmelerad ullkavaj till toppen. Team dem med blå ribbade och manschette jeans. Använd bruna läderskor för att skorna ska se snygga och rena ut.

Blush Pink Wool Blazer med en grå tröja och läderbyxor

rodnande rosa ullkavaj med grå tröja och läderbyxor
källa

Att se snyggare ut på jobbet är att lägga till ett läderelement i din outfit ett mycket trevligt alternativ. Ett sätt att göra detta är att bära svarta läderbyxor. Koppla ihop den med en vit krage skjorta, grå tröja och rodnande ulljacka. Använd svarta läder ankelstövlar för skorna för att komplettera utseendet i stil.

Blush blazer med en rosa halsduk och rippade skinny jeans

Rouge blazer med rosa halsduk och rippade skinny jeans
källa

För att se mer mysigt och damligt ut är halsduken ett mycket användbart tillbehör. För att uppnå detta utseende, bär en vit blus med en rodnande rosa ullkavaj. Lägg till en rosa stor halsduk så att denna outfit ser mjukare och mer attraktiv ut. Bär blå skinny jeans och röda balettlägenheter för resten av kläderna.

Blush rosa lång kappa över grå kort kavaj & skjorta. Brun minikjol

Blush rosa lång kappa över grå kort kavaj och brun minikjol
källa

Här är en snygg, men naturlig och vacker outfit som är fylld med lager. Bär en vit skjorta nedåt och en rosa mönstrad v-ringad tröja för toppen. Lägg till en grå ullkavaj över den. Lägg sedan till ytterligare ett lager genom att bära en rodnande rosa lång kappa. Bär en brun minikjol, knästrumpor med grått tryck och ett par klackar i brunt balettläder för att komplettera denna anmärkningsvärda look.

Grå ullblazer med lång sidenhalsduk och svarta stövlar

grå ullkavaj med en lång sidenhalsduk och svarta stövlar
källa

För ett enkelt och snyggt affärsavslappnat utseende, kombinera en svart västtopp med en grå kavaj i ull och en grå sidenhalsduk. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta läderstövlar.

Grå tröja med ljusblå skjorta med krage och svarta, smala chinos

grå tröja med en ljusblå krage skjorta och svarta, smala chinos
källa

Detta är en mycket minimalistisk och lågmäld, vacker affärsavslappnad look. Använd den med en ljusblå skjorta med knappar och en grå stickad tröja. Bär en grå ullkavaj över den. Använd svarta, smala chinos och ljusrosa bandklackar under den nedre halvan av kläderna.

Ljusbrun patch Elbow Wool Blazer med knähöga stövlar

ljusbrun lappblå kavaj med knähöga grå stövlar
källa

För att se snygg och enkelt unisex ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med knappar och en ljusbrun ulljacka med armbågar på toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Gör din outfit i stil med ett par knähöga stövlar i grå mocka.

Svart kavaj med rund tröja och jeans med muddar

svart kavaj med tröja med rund halsringning och jeans med muddar
källa

Detta är en mycket enkel och snygg outfit som använder svart som basfärg. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tröja med rund hals och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med blå rippade och bundna jeans. Använd svarta ballerinor för att se rena och eleganta ut.

Rutig ullrock med svarta skinny jeans och höga klackar

Rutig ullrock med svarta skinny jeans och höga klackar
källa

För er som alltid gillar kraftkläder och kostymer för jobbet, här är en halvkraftig outfit att ha på sig vardagligt på fredagar. För att utforma denna outfit, använd bara en vit nedskjortad skjorta och en överdimensionerad grå och svart rutig ullkavaj. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar.

Grå överdimensionerad ullkavaj med svarta läderstövlar

grå överdimensionerad ullkavaj med svarta läderstövlar
källa

För att se elegant, avslappnad och diskret ut, kan du bära en vit blus med en överdimensionerad grå ullkavaj till toppen. Kombinera dem med gråblå smala jeans. Bär ett par svarta stövletter i läder för att se snygga och eleganta ut.

Här är idéerna för ullkavajkläder som jag vill dela. Om du någonsin vill se snygg och lite unik på jobbet, bör de ovan nämnda kläderna vara några mycket bra alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*