Hur man utformar turtleneck tröja klänning

Hur man utformar turtleneck tröja klänning

För att se mysig och ladylike ut är det en bra idé att ha på sig sköldpaddsklänningen. Turtleneck-designen får dig definitivt att se mer unik och mindre aggressiv ut. Detta är särskilt trevligt för de av er som är vana att klä sig tungt och inte kan bli av med den aggressiviteten. Själva trösklänningen ser mysig ut och ser väldigt bra ut med stövlar i alla längder. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för turtleneck-klädsel för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå, ribbad turtleneck-klänning med svarta, höga lårstövlar


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga och vackra outfitidéer med en minimalistisk och elegant business casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå ärmlös turtleneck-klänning med ett par svarta mockaskor med hög klack. Du kan definitivt bära den här underbara klädseln också för cocktailparty.

Elfenben turtleneck med matchande svarta stövlar och svarta högklackade stövlar

Elfenben turtleneck bodycon tröja klänning med svarta knä höga stövlar
källa

För dig som har lagt ner mycket arbete på att komma i form kan det vara ett bra sätt att visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt att ha på sig en tröja. Du kan till exempel ha på dig den här figurklädda tröjan med en elfenbensköldpaddad hals för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med svarta mockaskinnade stövlar med knähöga dragkedja för att komplettera utseendet i stil.

Vit turtleneck-klänning med rak snitt och rak snitt och höga stövlar av kamellår

vit, ribbad, rakt klippad tröja klänning med kamel stövlar
källa

Detta är en mycket attraktiv och luftig outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner. För att forma denna outfit kan du bära en vit turtleneckklänning med långa ärmar och rak snitt. Kombinera den med ett par högklackade kamelstövlar för att komplettera denna superminimala och fantastiska outfit.

Svart tröja klänning med rippade skinny jeans

svart tröja klänning med rippade skinny jeans
källa

Det här är en snygg och mörk street outfit som är kul då och då för att få fram den kantiga sidan i dig. Bär en svart tjock turtleneck-klänning för toppen. Kombinera den med svarta, beskurna och rippade skinny jeans. Bär ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att slutföra kläderna.

Grå midi-tröja klänning med svart longline kofta

grå midi tröja klänning med svart longline kofta
källa

För att forma denna mysiga och minimalistiska outfit som får dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut, kan du bära en grå midi-tröja klänning med en turtleneck, över vilken är en svart kofta med en lång tröja för att skapa några mycket fina och luftiga lager. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att komplettera det här utseendet.

Ljusgrå turtleneckklänning med svarta lår och höga läderstövlar

vit turtleneck-klänning med svarta, lårhöga läderstövlar
källa

För att se smal och vacker ut kan du också göra det genom att ha på dig en tjock tröja klänning. Här är till exempel en ljusgrå, tjock miniklänning med långärmad tröja som kan få dig att se söt ut och få dina ben att se långa ut. Du kan enkelt para ihop den med ett par svarta läderhögklackade stövlar för en snygg touch.

Ljusgrå knälång stickad klänning med högklackade stövlar i svart mocka

Ljusgrå knälång stickad klänning med svarta mockaskor
källa

För de av er som bara råkar inte vilja visa någon hud alls, här är en underbar outfit som du kan ta av. Du kan bara bära en ljusgrå klänning med långärmad turtleneck som kärnan i kläderna. Koppla ihop den med ett par svarta mockaskinn över knästövlarna för en elegant finish.

Vit ribbad tröja klänning med platta gladiator sandaler

vit, ribbad tröja klänning med svarta, platta gladiator sandaler
källa

Detta är helt enkelt en uppfriskande och attraktiv outfit som visar begreppet ”less is more”. För att forma detta super attraktiva utseende kan du bära en vit ribbad turtleneck-klänning. Kombinera den med svarta gladiator sandaler för att göra det här enkla utseendet mer unikt och snyggt.

Vit tröja klänning med svarta lår stövlar

vit tröja med frontficka och svarta overknee stövlar
källa

Ibland är det de små snygga detaljerna som kan förvandla din outfit från ett genomsnitt till ett bra. Till exempel, här är en vit turtleneck-klänning med en turtleneck som har några snygga detaljer på framfickan. Du kan para ihop klänningen med ett par svarta mockaskor för att se snygga och eleganta ut.

Grå skiftklänning med brun läderhandväska

grå stickad klänning med handväska i brunt läder
källa

Det här är en ganska mysig och stilig business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en grå turtleneck-turtleneck-klänning som fokus för din outfit. Kombinera den med en brun läderhandväska och ett par klackar i mocka i mocka för att se attraktiv och feminin ut.

Heather Grey turtleneck klänning med knä höga stövlar gjorda av kamel mocka

ljunggrå turtleneckklänning med knähöga stövlar av kamelmocka
källa

För att få den här mysiga och damliga affärsavslappningsdräkten, kan du bära en ljunggrå rakt snitt turtleneck-klänning som kärnan i utseendet. För att se mer elegant och elegant ut kan du bära en handväska i brunt läder. Koppla ihop dessa bitar med ett par knähöga stövlar av brun mocka för att se snygga och smala ut. Denna outfit kan också bäras för att samlas och träffa vänner. I så fall kan du bära en avslappnad plånbok istället för den där bruna läderväskan.

Mörkblå stickad klänning med grå maxi-kavaj och höga stövlar

Mörkblå stickad klänning med grå maxikavaj och overknee stövlar
källa

Detta är en väldigt snygg och luftig skiktad outfit som du kanske vill prova. För att skapa de härliga lagren kan du bära en mörkblå miniklänning med långärmad tröja med en grå maxi-kavaj. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor med hög klack. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att komplettera denna attraktiva outfit.

Grå tröja klänning över rutig pojkvän skjorta

grå tröja klänning över rutig pojkvän skjorta
källa

Det här är ett väldigt intressant sätt att bygga en lagerdräkt runt tröjan. I detalj kan du bära en grå turtleneck-klänning över en mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta. För skorna, ha ett par kamel över knästövlarna för att göra det här coola utseendet.

Här är turtleneck dress-idéer som kan få dig att se väldigt mysig och attraktiv ut. De är också väldigt lätta att dra av. Låt oss testa dem och se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*