Hur man utformar tunikatopp i bomull

Hur man utformar tunikatopp i bomull

För dig som älskar att bära tunikatoppar, särskilt leggings, har jag något speciellt för dig som kan intressera dig. Istället för att ha på mig en skjorta eller en blus som en tunikatopp, ska jag idag prata om den mysigare och ladylike, tjockare och mjukare bomullstunika-toppen. Det kan inte bara ge dig det luftiga utseendet du letar efter, den mjuka beröringen som kommer med det kan göra dig extra tillgänglig. För att bättre visa dig hur du stylar det har jag sammanfattat några riktigt bra bomullstunika-idéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Blå och vit tryckt tunikatopp i peplum bomull med mörkblå leggings


källa

Låt mig slösa bort tid och visa dig omedelbart hur en bomullstunika kan se väldigt annorlunda ut än din tunika-t-shirt för att starta den här listan med vackra outfitidéer. Här har du en blå och vit tryckt tunikatopp i bomull med peplumskärning. Bär den med marinblå leggings och bruna sandaler för att komplettera utseendet.

Rosa trekvarts bomullstunika med svarta skinny jeans

rosa tunika i bomull med trekvartärmar och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta enkla och damliknande utseende kan du bära en röd, rosa coton tunikatopp med trekvartärmar. Du kan antingen para ihop den med svarta leggings och svarta skinny jeans. Lägg till en svart stor fritidspåse i mixen för ett ännu mer avslappnat utseende. Använd svarta balettlägenheter så att skorna ser enkla och rena ut.

Blå lång tunika i ett broderat bomullsmönster med mörka skinny jeans

svart, lång bomullstunika med stammönster och mörka skinny jeans
källa

Eftersom bomullslånga tunikan i allmänhet är tjockare och mjukare ser den väldigt snygg ut med några subtila broderade detaljer. Här är en blå tunika bomullstopp med en subtil stambroderad detalj som ser väldigt attraktiv ut. Koppla ihop den med mörkblå skinny jeans och svarta flats för att komplettera utseendet.

Blågrön tunikatopp i samlad bomull med ljusblå jeans

blågrön tunikatopp i samlad bomull med ljusblå jeans
källa

För att forma det härliga och luftiga utseendet, överväga att bära den här ljusblå långärmad rynkad bomullstunika topp med långa ärmar. Kombinera den med ljusblå slim fit-tvättade jeans för att se snygg och ungdomlig ut. Använd mörkgrå läder snörning ankel stövlar för skorna för extra stil.

Blå och vit stamtryckt tunikatopp i bomull med V-ringning

Tunika-tunikatopp i bomull med blått och vitt stamtryck
källa

För att forma detta enkla och attraktiva utseende är här en underbar tunikatopp, vars design är så vacker att du till och med kan bära den som en miniklänning utan att ha på dig leggings eller jeans. I detalj är det en blå och vit tribal tryckt bomullstunika topp. Koppla ihop den med svarta mockaskor för att göra utseendet komplett.

Senapsgult tunikatopp med V-ringning och svarta leggings

Senapsgult tunikatopp med V-ringning och svarta ärmar
källa

Bär en extra lång tunikatopp med senapsgula halva ärmar för att se lyckligare ut och få en snabb explosion av energi för att komma igenom en tuff dag. Toppen kommer faktiskt med några subtila citrongula tryckta detaljer om du tittar noga. Kombinera toppen med svarta leggings och ljusrosa ballerinor.

Röd bomulls tunika med scoop halsringning och midja med strumpor och stövlar

Röd bomullstunika med scoop-halsringning och samlad midja med strumpor och stövlar
källa

För ett mysigt och elegant utseende, överväga att bära den här vinröda långärmad bomullstunika-topp med en urringning och svarta strumpor. För skorna, ha på dig ett par mocka knähöga kamelstövlar för lite sofistikering. Slutligen lägg till en brun choker-halsduk för att göra utseendet komplett.

Mörkblå och vit tryckt tunika med svarta skinny jeans

Mörkblå och vit tryckt tunika med svarta skinny jeans
källa

Här är en vacker, söt och avslappnad outfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en långärmad mörkblå och vit tryckt tunikatopp och para ihop den med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par knähöga stövlar gjorda av brun mocka för att se mer ladylike ut.

Marinblå rutig knapp upp lång topp med svarta leggings

Marinblå rutig knapp topp lång lång topp med svarta leggings
källa

Detta är en ganska intressant outfit med en mörkblå rutig långärmad bomullstunika-topp. Du kan para ihop den med en mörkblå stickad hatt för att se mysigare ut. För resten av kläderna kan du bara ha svarta leggings och svarta balettlägenheter för att se enkla, rena och smala ut.

Grå och vit randig tunikatopp i bomull med halva ärmar och leggings

grå och vit randig tunikatopp i bomull med halva ärmar och leggings
källa

Denna outfit verkar ha lånat några idéer från en pojkvänstil. Istället för att ha på dig en pojkvänskjorta kan du istället ha på dig den här grå och vita randiga tunikatoppen med en avslappnad passform. Bär den med svarta leggings och svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Lång tunikatopp med blått och vitt stamtryck och senapsgul klänning

lång tunikatopp med blått och vitt stamtryck och senapsgul klänning
källa

Här är en extra lång tunikatopp ihop med en klänning som skapar några vackra och snygga lager. För att forma denna outfit kan du bära en lång bomullstunika med blått och vitt stamtryck över en knälång klänning i senapsgul. Koppla ihop dem med nakna sandaler för en uppfriskande finish på din outfit.

Blågrön bomullstopp med V-ringning och vita skinny jeans

blågrön bomullstopp med V-ringning och vita skinny jeans
källa

För att se lugn och vacker ut kan du använda kombinationen av kricka och vitt för din outfit. Du kan till exempel ha på dig en blågrön bomullstunika-topp med V-ringning och vita skinny jeans. Lägg till ett par vita sandaler för att hålla denna outfit uppfriskande och minimal.

Blush tunikaklänning med svarta strumpor

Rouge tunikaklänning med svarta strumpor
källa

För att se mer ladylike ut är rosa vanligtvis en mycket bra färg. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en röd, rosa och vit tunikaklänning med stamtryck och svarta strumpor. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se eleganta och enkla ut.

Mörkblå och grå stamtryckt tunika med trekvartärmar och strumpor

Mörkblå och grå topp med tre fjärdedelar och strumpor
källa

Här är en annan väldigt ladylik lång tunikatopp som kan bäras som en miniklänning. I detalj är toppen här en extra lång tunika-topp med marinblått och grått stamtryck. Du kan para ihop den med svarta strumpor och svarta balettlägenheter för en damliknande finish.

Här är bomulls tunika topp outfit idéer som jag vill dela. För de av er som inte redan bär tunika, bör listan ovan erbjuda några bra idéer om hur man ser luftig och attraktiv ut med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*