Hur man utformar tröja

Hur man utformar tröja

Innan det pratade jag om hur lätt det är att se mysigare ut med en kofta i ett annat blogginlägg. Idag kommer jag att prata om något mycket liknande, förutom att den här punkten jag kommer att prata om vanligtvis är tänkare och har en mer solid klippning. Det magiska inslaget i dagens ämne är tröjan. Liksom alla andra stickade galna föremål är tröjan väldigt lätt att forma och ta av. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina tröja-outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Camel longline tröja kappa med svarta skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga outfitidéer med en outfit som innehåller en longline-kappa. För att forma det här utseendet kan du bära en vit stickad tröja klänning med en kamel longline tröja lagrad över den. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att se mysiga och super chic ut.

Grå och svart färgblocktröja med skinny jeans

grå och svart blocktröja med smala jeans
källa

Låt oss nu titta på en mer kreativ tröja som inte bara är i vanlig färg. Det är en grå och svart blocktröja som är lite tjock och överdimensionerad. Kombinera den med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd svarta ballerinaskor.

Ljusgrå tröjajacka med svart floppy hatt och smala jeans

ljunggrå tröja med svart floopy hatt och smala jeans
källa

Den svarta filthatten hjälper faktiskt mycket att forma det lite konstnärliga utseendet. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en vit fuzzy stickad tröja med en grågrå tröja överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta klackar. Lägg nu till en svart filthatt i blandningen för en lätt konstnärlig touch.

Grå lång tröja med ljusblå jeans och svarta knähöga stövlar

grå lång tröja med ljusblå jeans och svarta knähöga stövlar
källa

Här är ett mycket intressant och mysigt stickat-på-stickat utseende. För att uppnå detta kan du bära en grå, långlinnad tröja med stammönster över en mörkgrå, tjock stickad tröja. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och svarta knähöga mockaskor för att se ännu snyggare ut.

Vit stickad tröja med T-shirt med stickad hals

vit stickad tröja med rund halsringning
källa

För en fin och attraktiv look kan du bära en vit t-shirt med vit stickad tröja och en grå stickad väst i lager. Använd svarta skinny jeans och vita sneakers för att hålla temat minimalt och rent. Du kan lägga till ett långt, snyggt halsband i mixen för att se ännu svalare ut.

Lågklippt t-shirt med mörkgrå tröja och rippade jeans

Lågklippt t-shirt med mörkgrå tröja och rippade jeans
källa

På tal om att se cool ut, här är en annan väldigt cool lagerlagring som har en pojkvänstil. För att uppnå detta utseende kan du toppa en ljusgrå, nedskuren t-shirt med en mörkgrå långdragen tröja. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och beige mockaskor för att se coola ut.

Kamelrock med vit t-shirt och rippade jeans

Kamelrock med vit t-shirt och rippade jeans
källa

Bär en vit t-shirt med scoop-hals och en kameltröja för ett mysigt och elegant utseende. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läder knähöga stövlar för att se smala och snygga ut. Du kan också bära en grå stickad mössa för en extra fin touch.

Camel Long Sweater Coat med svarta läderjackor

Kamel lång tröja kappa med svart läder damask
källa

För att se snyggare ut är ett mycket enkelt sätt att lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel ha på dig en svart t-shirt med leggings i svart läder. Bär en kamel långdragen tröja för att ge en mysig känsla till det här utseendet. Slutligen ha på dig ett par svarta läderstövlar för en särskilt snygg touch.

Ljusgrön långdragen jacka med svart och randig t-shirt

ljusgrön långärmad tröjajacka med svartvit randig t-shirt
källa

Detta är en väldigt intressant och elegant business casual outfit som är lätt att ta av. För toppen bör du ha en svartvitt randig långärmad T-shirt med en ljusgrå tröja och svart halsduk. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans. För skorna kan du bara bära svarta balettlägenheter för att se minimal och elegant ut.

Elfenbensnöre med bälte och lång, utsvängd tröja

Elfenbenskabelmönster med bälte och utsvängd tröja med knappar
källa

Denna longline-tröja kan till och med ses som en klänning. I detalj är det en elfenbensfärgad stickad kappa med ett långt bälte. Du kan faktiskt bära den över en svart mini-skiftklänning så att du kan knäppa upp tröjan och få en annan härlig look. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att se feminina och attraktiva ut.

Ljusgrå Fuzzy tröjajacka med magra jeans

ljunggrå fuzzy pulloverjacka med smala jeans
källa

Här är en lite lekfull och riktigt iögonfallande outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en ljusgrå tröja över en vit knappad skjorta för detta intressanta och vackra utseende. Bär en ljunggrå suddig tröja över dem. Koppla ihop dem med grå skinny jeans och grå mockaskor. Avsluta med en svart och mörkgrå rutig halsduk för att komplettera utseendet.

Grå jacka med svart randig topp

grå tröjajacka med svartvit randig topp
källa

Detta är en ganska cool och mysig outfit som kan få dig att se ung och uppfriskande ut. För toppen, skapa några fina lager genom att bära en svartvit randig stickad tröja, chambray pojkvänskjorta och grå tröja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se avslappnad och smal ut. Lägg till ett par knähöga svarta läderstövlar i mixen för att se snyggare ut.

Kameltröja med svarta leggings

Kameltröja med svarta leggings
källa

Detta är en härlig ladylike och minimalistisk look. För att uppnå detta kan du bära en rodnande rosa miniklänning och toppa den med en lång kameltröja. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta balettlägenheter för att se snygga och rena ut.

Här är idéerna för tröjautrustning som ser bra ut och viktigast av allt är väldigt lätta att ta av. Prova dem och du kommer sannolikt att hitta nya sätt att se naturliga och vackra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*