Hur man utformar tröja med V-hals för kvinnor

Hur man utformar tröja med V-hals för kvinnor

Idag ska jag prata om hur man bär V-ringad tröja, något du förmodligen har sett många gånger men kanske inte har provat själv. Det är ingen tvekan om att crew neck-versionen är mer populär och mångsidig. Men v-halsen får dig att se mer unik och snygg ut och det bästa är att det kan få dig att se riktigt elegant ut när du kopplar ihop med en knappskjorta. För att visa dig mer om hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina idéer med v-ringad tröja. Låt oss titta på dem nu.

Grå tjock V-ringad tröja och svart omslags kjol i miniläder


källa

För att uppnå denna härliga och mysiga outfit, här är vad du behöver göra. Använd en grå, tjock v-ringad tröja för toppen. Koppla ihop den med en svart läderskridskor. Denna kombination av en bred topp och en smal och kort botten gör att du ser särskilt lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Ljusrosa V-ringad tröja och blå skinny jeans med muddar

Ljusrosa V-ringad tröja och blå skinny jeans med muddar
källa

För att uppnå detta fantastiska ljusrosa och blått utseende kan du börja med en blekrosa stickad V-ringad tröja ovanpå. Du kan faktiskt bära en grå v-ringad t-shirt under för några fina lager. För resten av kläderna kan du bära blå skinny jeans med muddar och ett par ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera klädseln.

Grå V-ringad tröja med svart t-shirt med rund hals och mörka jeans

grå V-ringad tröja med svart t-shirt med rund hals och mörka jeans
källa

För att uppnå denna snygga och mysiga outfit kan du bära en grå v-ringad tröja med en svart långärmad bodycon-t-shirt med en del av den svarta t-shirten som sticker ut. Kombinera dem med en svart belagd skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta plattformssandaler för att komplettera klädseln i stil.

Vit tröja med djup V-ringning och skjorta med knappar

vit tröja med djup V-ringning och skjorta med knappar
källa

För att forma det här konstnärliga och vackra svartvita utseendet kan du bära en vit tjock v-ringad tröja med lite svarta detaljer runt halsen. Bär den med en vit knäppt skjorta och svarta läderbyxor. För skorna kan du bära ett par vita kilklackar för att komplettera utseendet.

Vit tjock V-ringad tröja med mörkblå skinny jeans och kamelstövlar

vit, tjock V-ringad tröja med mörkblå skinny jeans och kamelstövlar
källa

Detta är en uppfriskande outfit som är både skön att titta på och skön att bära. Bär en vit, överdimensionerad, tjock stickad V-ringad tröja för toppen. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par kängor i mockaskinn för att komplettera klädseln i stil.

Vit ribbad V-ringad tröja och gråskurna chinos

vit ribbad tröja med V-ringning och grå, kortskurna chinos
källa

För att uppnå en enhetlig och snygg outfit kan du börja med den krämfärgade ribbstickade tröjan med en topp med V-ringning. Kombinera den med grå, smala chinos. För skorna kan du bära ett par svarta och vita sneakers för en snygg och avslappnad touch. Slutligen bär en brun läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Vit och svart tröja med svart minikjol och öppna tåstövlar

vit och svart tröja med svart minikjol och stövlar med öppen tå
källa

Denna tröja har redan dykt upp i en av kläderna som nämns ovan, men kombinerades med byxor. Den här gången kombinerar den vita och svarta V-tröjan med en svart rak minikjol. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Svart en axel stor V-ringad tröja med pojkvänjeans

grå tröja med en axel och stora V-ringade jeans och pojkvän
källa

För att göra dig sexig kan du bära en stor tröja med V-ringning som en tröja med en axel. Den svarta överdimensionerade tröjan här är ett bra exempel. Koppla ihop den med ljusblå, något rippade pojkvänjeans. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart tröja klänning med grå scoop halsringning

svart tröja klänning med grå scoop halsringning
källa

För att se vacker och attraktiv ut kan du ha en tröja klänning istället. Ibland kan du till och med ha en mycket stor tröja som en tröja klänning. I det här fallet väljs en svart tröja med V-ringning. Använd den med svarta leggings och grå mockaskor för att avsluta din outfit i stil.

Svart slim fit stickad tröja med V-ringning och blå skinny jeans

svart slim fit stickad tröja med V-ringning och blå skinny jeans
källa

För att uppnå denna snygga och enkla outfit, använd helt enkelt en svart slim fit stickad V-ringad tröja ovanpå. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers med låg topp för att avsluta utseendet. Du kan också ha ett par svarta stövletter i läder istället för en snygg touch.

Senapsgul tröja med V-ringning och svart knapp-up skjorta

Senapsgul V-ringad tröja och svart skjorta med knappar
källa

Detta är en vacker skiktad outfit som kan få dig att se glad och lättillgänglig ut. Bär en vit tröja med v-ringning över en svart knäppt skjorta för några vackra lager. Kombinera dem med en svart och grå rutig, figurkramande minikjol. För skorna, ha ett par svarta korta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Rosa stickad tröja med svartvita prickiga skjortor och manschettjeans

rosa stickad tröja med svartvita prickiga skjortor och manschettjeans
källa

För att uppnå detta skarpa och söta utseende kan du bära en rosa v-ringad tröja och en vit och svart skjorta med prickar på toppen. Koppla ihop dem med ljusblå manschettjeans med pojkvän. Använd ett par ljusrosa plattformsklackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Ljusrosa V-ringad tröja och svarta skinny jeans

Ljusrosa V-ringad tröja och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna mysiga outfit kan du bära en ljusrosa ribbad V-ringad tröja och svarta skinny jeans. Bär ett par bruna läderstövlar för att se extra smala och snygga ut.

Hoppas att du gillade idéerna om tröja med v-ringning jag delade med dig ovan. Prova dem så får du se hur de får dig att se annorlunda ut, men lika vackra som tröjorna med rund hals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*