Hur man utformar trailskor

Hur man utformar trailskor

Idag ska jag prata om hur man utformar trail-skorna, något som är bra för promenader och vandring, eller så kan man också använda dem för jogging om man vill. Du kan behandla dem som en mer skyddande version av vandringskängor med bättre fotstöd och upphängning. Färgerna är i allmänhet mer märkbara för att göra dig säkrare när du vandrar. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för trailoutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blush rosa ullrock med svarta trailskor


källa

För att starta den här listan med sportiga och avslappnade outfitidéer visar jag dig först en casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tröja med en rödrosa ullrock och en grå fleecehalsduk på toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Bär grå besättningsstrumpor och ett par svarta höga spårskor för att komplettera outfit i stil.

Blushrosa bomberjacka med blommönster med pojkvänjeans och vita trailskor

rodnande bomullsjacka med blommönster med pojkvänjeans och vita trailskor
källa

För att se dam- och pojkaktiga ut samtidigt visar denna outfit dig hur du gör det. För toppen kan du bära en rodnande rosa tröja med en rodnande rosa och gul blommig bomberjacka för att skapa några underbara lager. Team dem med ljusblå pojkvän jeans. För skorna kan du bära ett par vita lågspårskor för att göra det coola utseendet.

Svart grafisk t-shirt med mörkblå skinny jeans och gula och grå trailskor

svart grafisk t-shirt med mörkblå skinny jeans och gula och grå trailskor
källa

Detta är en söt och attraktiv, enkel outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart grafisk t-shirt med marina skinny jeans. För skorna kan du bära ett par gula och grå sneakers. Du kanske vill ha en vit tygpåse för att se mer avslappnad och luftig ut.

Svart ärmlös topp och grafiska knähöga shorts

svart ärmlös topp och knähöga shorts
källa

För att uppnå det enkla och rena helt svarta utseendet kan du bära en svart ärmlös grafisk tee på toppen. Koppla ihop den med svarta knälånga shorts. För skorna kan du bära ett par grå och vita spårskor för att komplettera utseendet. Du kanske vill se snyggare ut genom att binda en grå rutig pojkvänströja runt midjan.

Vit långärmad t-shirt med svarta löpbyxor och trailskor

vit långärmad t-shirt med svarta löpbyxor och trailskor
källa

För att forma denna fina och avslappnade joggingdräkt kan du bära en vit långärmad T-shirt med en avslappnad passform på toppen. Koppla ihop den med svarta löparshorts för att se långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta och grå tryckta sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och uppfriskande sätt.

Grå dunjacka med smala jeans och kamelvandringsskor

grå dunjacka med smala jeans och kamelvandringskängor
källa

Detta är en mycket klassisk och attraktiv vandringsdräkt. För att forma detta utseende kan du bära en grå t-shirt med en grå dunjacka för toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusgula lagstrumpor och ett par kamelvandringsskor för att vara både vackra och funktionella.

Vit t-shirt med orange shorts och svarta och grå trailskor

vit t-shirt med orange shorts och svarta och grå trailskor
källa

För att uppnå denna snygga och sportiga outfit kan du bära en vit grafisk t-shirt på toppen. Koppla ihop den med knälånga shorts i orange nylon. För skorna kan du bära ett par grå spårskor. Detta är den perfekta klädseln för när du är snabb att jogga eller ta din hund på en promenad.

Kort linne med blå urringning och shorts

kort linne med blå urringning och löpshorts
källa

Att ha på sig denna blå och svarta outfit är en bra idé att se sportig och prickig ut samtidigt. Bär en beskuren, figur-kramande linne med en kungsblå halsringning. Koppla ihop den med svarta löparbyxor. För skorna, ha ett par svarta och vita spårskor för att komplettera utseendet i stil. Slutligen kan du knyta en svart tröja runt midjan så att midjan ser mer framträdande ut, vilket resulterar i ett smalare utseende.

Blå vandringsjacka med grå minishorts och svarta trailskor

blå vandringsjacka med grå mini-shorts och svarta trailskor
källa

Detta är bara en vacker och iögonfallande vandringsdräkt som gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa t-shirt med scoop-hals och en kungsblå nylon vandringsjacka. Koppla ihop dem med gröna khaki-shorts. För skorna kan du bära ett par svarta och grå trailskor för att komplettera outfit fin och funktionell.

Vit långärmad t-shirt med svarta, beskurna leggings

vit långärmad T-shirt med svarta, beskurna leggings
källa

För att uppnå detta enkla bantningsutseende kan du börja med den vita figuren som kramar långärmad t-shirt ovan. Koppla ihop den med svarta löparbyxor. Använd ett par svarta och vita spårskor för skorna. Lägg till en svart avslappnad axelväska i mixen för att se mer elegant och ungdomlig ut.

Svart kofta med beskuren T-shirt och smala jeans

svart kofta med beskuren T-shirt och smala jeans
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som låter dig visa upp midjan på ett naturligt sätt. För att forma denna loo kan du bära en grå kort grafisk t-shirt med en svart kofta. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par gråa lågpromenadskor för att slutföra utseendet.

Vit kort linne med beskurna leggings och grå trailskor

vit kort linne med beskurna leggings och grå trailskor
källa

För att uppnå denna enkla och lågmälda sexiga outfit kan du bära en vit figurkramande kort linne med svarta leggings. Koppla ihop dem med ett par gråa trailskor och en svart basebollkeps för att göra det coola utseendet.

Här är idéerna till trail sko outfit som jag vill dela med dig. Testa dem och se om du gillar hur du kan vara bekväm samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*