Hur man utformar tartanklänning

När det gäller klänningar tänker vi vanligtvis på hur de kan få dig att se dam- och elegant ut. Men det finns säkert tillfällen när du vill se snyggare ut. Med detta är det bra att bära en tartanklänning. Det är ingen tvekan om att den klassiska röda och svarta tartanklänningen ser snygg och ikonisk ut, men det finns andra färger som grå, marin, etc. som också kan få dig att se skarp och cool ut. För att visa dig mer vackra outfitidéer har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för tartan outfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Röd och mörkblå tartan miniklänning med läderjacka


källa

Ett mycket enkelt sätt att utforma en tartanklänning är att bära den med antingen stövlar eller klackar. Men för att starta den här spännande listan med outfitidéer kommer jag att visa dig en cool lagerlagring. För att uppnå detta kan du bära en röd och marinblå tartan miniklänning med en svart skinnjacka för att se smartare och snyggare ut. Använd svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att göra utseendet komplett.

Röd och svart kortärmad mini-tartanklänning med vit krage

röd och svart kortärmad mini tartan klänning med vit krage
källa

För att se lite mer ladylike ut kan du välja den här svarta och röda kortärmade tartan miniklänningen, som kommer med ett snyggt vitt krage mönster. Om du tittar noga kommer den med en fin svart rosett också. Kombinera klänningen med svarta leggings och svarta klackar för att se mer elegant och feminin ut.

Svart och röd Tartan Ribbon Bow Babydoll Mini Dress

svart och rött tartan band rosett babydoll mini klänning
källa

Den här klänningen är mycket lik den i den tidigare klädseln. Det är en röd och svart tartanklänning med en vit krage och en svart rosett. Men den här gången har klänningen en babydollsnitt som gör att du ser lång och smal ut. Koppla ihop klänningen med svarta mocka spetsiga klackar för att se elegant ut.

Svart och vinröd Tartan Fit och Flare Jacket klänning

Svart och vinröd Tartan Fit och Flare Jacket klänning
källa

För att uppnå det snygga och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära den burgundy och svarta tartan passform och flare minijacka klänning med långa ärmar. För att utforma den här unika och vackra klänningen kan du bära den med svarta leggings och bruna skor med öppen tå för att komplettera outfit med extra stil.

Svart och röd miniklänning med tartanbälte med stövlar

svart och röd tartan miniklänning med bälte och stövlar
källa

För att se ljus och reserverad sexig ut, prova denna röda och svarta outfit. Bär en röd och svart tartan miniklänning med ett bälte som hjälper dig att se smalare ut för att utforma kläderna. Kombinera klänningen med svarta läderstövlar så att dina ben ser ännu längre ut.

Tartan miniklänning med svart kofta

Tartan miniklänning med svart kofta
källa

För att se mysigare ut kan du lägga till några extra lager i din tartandräkt. Du kan till exempel ha på dig en svart och grå mini-passform och flare tartanklänning. Bär en svart lång kofta över klänningen. Använd svarta leggings och svarta stövletter i läder och en svart stickad mössa för att komplettera detta snygga och mysiga utseende.

Mörkblå och röd tartan miniklänning med svart floppy hatt

Mörkblå och röd tartan miniklänning med svart floppy hatt
källa

Detta är en väldigt cool och flickaktig gatoutfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå och röd mini-tartanklänning. Kombinera den med svarta leggings och svarta mockaskor för att se mer feminin ut. Använd en svart floppy hatt för att ge en lekfull och kreativ touch till utseendet.

Röd långärmad miniklänning med svart filthatt

röd långärmad miniklänning med svart filthatt
källa

För att få ett snyggt och iögonfallande streetlook, här är en outfit som du kanske vill prova. Klänningen här är en röd och svart tartan långärmad miniklänning. Du kan para ihop den med svarta leggings och knähöga stövlar av svart mocka för att se extra attraktiva ut. Använd en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Grå tartan miniklänning med trekvartärmar och svart floppy hatt

grå tartan miniklänning med tre fjärdedels ärmar och svart floppy hatt
källa

Här är en lätt vintage klänning som kan få dig att se unik och vacker ut. I detalj är klänningen en miniklänning med tre och fjärde ärmar i grå och svart tartan. Du kan para ihop den med svarta spetsiga klackar och en svart floppy-hatt för att se ännu mer vintage och elegant ut.

Svart och röd Tartan vit krage miniklänning

svart och röd tartain miniklänning med vit krage
källa

Ibland är det de små detaljerna som kan ta din outfit till nästa nivå. Här är till exempel en svart och röd tartan miniklänning som inte skulle ha sett så bra ut om den inte hade haft den snygga vita runda kragen. Du kan para ihop klänningen med svarta strumpor och svarta klackar för att slutföra kläderna.

Svart och röd långärmad wrap-miniklänning

svart och röd miniklänning med långärmad wrap
källa

Här är en enkel men super chic arbetsdräkt som sannolikt får dig att sticka ut från mängden på kontoret. Bär en svart och röd långärmad tartan miniklänning för att uppnå detta utseende. En svart handväska i läder och svarta klackar är ett utmärkt sätt att göra det här utseendet.

Röd tartan passform och flare miniklänning med bälte och höga stövlar

röd tartan passform och flare miniklänning med bälte och overknee stövlar
källa

Denna outfit kan få dig att se riktigt lång och smal ut tack vare det snygga stycket. I detalj är klänningen en långärmad röd och svart tartan miniklänning som kommer med ett svart smalt läderbälte. Kombinera klänningen med svarta strumpor och svarta mockaskor.

Ärmlös miniklänning med marinblå tartan med ankelstövlar

ärmlös miniklänning i mörkblå tartan med fotkängor
källa

Detta är en relativt sällsynt marinblå tartanklänning. Det kanske inte är så populärt som den röda, men du kan argumentera för att de ser lika bra ut. I detalj är klänningen en ärmlös Fit & Flare miniklänning gjord av mörkblå tartan. Du kan enkelt para ihop den med kamel mocka ankelstövlar för en underbar street outfit.

Svart och grå tartan skjortklänning med diskett hatt

svart och grå tartan skjortklänning med diskett hatt
källa

För att se mer avslappnad och luftig ut kan du bära en svart och grå tartanskjorta med rak snitt. För att forma klänningen, använd bara svarta läderstövlar och en svart floppy-hatt för att se snyggare och konstnärligare ut.

Tartanklänning med röd och svart midja och knähöga stövlar

Tartan klänning med en röd och svart slips och knähöga stövlar
källa

För en mogen och ljus affärsavslappnad look kan du bära en knälång wrap-klänning med en svart och röd tartan-slips. Koppla ihop den med ett par knähöga stövlar av beige mocka. Avsluta med en leopardtryckskoppling för en mer mogen look.

Här är idéerna för tartan outfit som jag vill dela med dig. Som du kan se är det inte bara jeans som kan få dig att se snygg ut. För att se snyggt och feminint ut samtidigt kan de här kläderna vara några bra alternativ för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*