Hur man utformar svartvit vindjacka

För att se avslappnad och sportig är det väldigt enkelt och coolt att bära en svart och vit vindjacka. Det finns många sätt att se bra ut med vindjackan eftersom de svarta och vita färgerna ser nästan bra ut med alla andra färger. För att göra stylingen ännu enklare är det en bra idé att titta på referensen och lära av den. För att hjälpa dig utforma har jag sammanställt en lista med mycket fina svartvita outfitidéer för vindskydd. Låt oss titta på dem nu.

Svart och vit vindjacka med randig crop top och jeansshorts

Svart och vit vindjacka med randig crop top och jeansshorts
källa

Låt mig börja den här listan över snygga och sportiga outfitidéer med en liten överraskning. Jag ska visa dig hur du ser reserverad sexig ut med en vindjacka. Det är faktiskt mycket enklare än det låter. Idén är också ganska enkel. Allt du behöver göra är att kombinera en överdimensionerad vindbyxa med en snygg topp. Låt mig nu gå igenom detaljerna för denna outfit. Bär en svartvit randig kort t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en svart och vit överdimensionerad vindjacka. För resten av kläderna, använd blå jeansshorts och vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Vit och svart färgjacka med löparbyxor


källa

Inte bara kan du bära en vindjacka som en del av din street outfit, men du kan också bära en utmärkt löpning outfit. Till exempel kan du ha en vit sporttopp med en svart och vit vindbyxa för toppen. Kombinera dem med svarta slim fit-löpartights. Använd ett par vita löparskor med låg topp för att komplettera utseendet.

Överdimensionerad svart och vit vindbyxa med mini-shorts

överdimensionerad svart och vit vindjacka med mini-shorts
källa

Här är en annan trevlig och avslappnad joggingdräkt. Den här gången har vi inte på mig träningsbyxor, utan mini-shorts för att visa upp dina långa ben lite. Till exempel kan du bära en grå t-shirt med en svart och oversize vindjacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta mini-löparbyxor och ett par svarta och vita löparskor för att komplettera utseendet.

Svart vindjacka med grå, figur-kramande, beskuren linne med knutna jeans

svart vindjacka med grå, figur-kramande linne med manschettjeans
källa

Kommer du ihåg att jag nämnde hur man ser reserverad sexig ut med en vindjacka? Här är ett annat mycket bra exempel på hur du kan göra det. Bär bara en svart och vit vindjacka med en grå beskuren linne. Koppla ihop dem med svarta muddade jeans. Bär en vit högklassig klassiker för att avsluta detta utseende ungdomligt.

Vit, grå och svart vindjacka med beskurna skinny jeans

vitgrå och svart vindjacka med korta skinny jeans
källa

För att få den sportiga gatutrustningen att bära för avslappnade hangouts och matbutiker, här är några saker att göra. Använd en överdimensionerad vindbyxa med huva i svart, grått och vitt. Koppla ihop det med ett par svarta, beskurna, supermager jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att slutföra utseendet.

Grå crop top med överdimensionerad vindjacka och blå skinny jeans

grå crop topp med överdimensionerad vindjacka och blå skinny jeans
källa

För att se smal och lång ut är ett enkelt knep att bära en crop top med höghus för att visuellt flytta midjan uppåt. Till exempel kan du bära en svart och oversize vindjacka med en grå beskuren t-shirt. Koppla ihop dem med svarta smala jeans med hög midja och vita träningsskor.

Vit topp med mini-shorts och sneakers

vit crop top med jeansshorts och sneakers
källa

Detta är ett utmärkt lågmäldt, sexigt streetlook som är perfekt för vänner. Bär en vit topp med en överdimensionerad svart och vit vindbyxa för toppen. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska se extra snygga och ungdomliga ut.

Vit och svart windbreaker med crop top och denim mini shorts

vit och svart vindjacka med crop top och denim mini shorts
källa

Detta är en annan cool och lågmäld sexig outfit som kräver att du visar lite hud på din midja. För att forma denna outfit kan du bära en vit och svart vindjacka med en svart crop top. Kombinera dem med en ljusblå mini-jeansshorts. Bär ett par vita sneakers med låg topp för att skorna ska se rena och uppfriskande ut.

Svart, röd och vit vindjacka med färgskydd

svart röd och vit färgjacka med vindskydd
källa

Om du tycker att färgen i svartvitt fortfarande är lite för enkel och inte lekfull eller färgglad kan du lägga till lite rött i mixen. Till exempel kan du bära en svart, vit och röd färgblockjacka som fokus för din outfit. Kombinera den med en röd, beskuren västtopp med spagettiremmar. För resten av kläderna kan du bära blå pojkvänjeans och ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit vindjacka med svart grafisk t-shirt och ljusblå skinny jeans

vit vindjacka med svart grafisk t-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

Den här jackan är inte precis en vindjacka, utan snarare någonstans mellan en vindjacka och en bomberjacka. Du kan definitivt kombinera den här vita casualjackan med en svart T-shirt. Kombinera dem med superlätta blåa skinny jeans med manschetter. Använd långa grå strumpor och ett par svartvita sneakers med hög topp för att komplettera det här coola utseendet.

Vit, svart och röd vindjacka med smala jeans

vit svart och röd vindjacka med smala jeans
källa

För att uppnå detta snygga men ändå diskreta utseende kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med en vit, svart och röd färgblockerande vindjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita låga sneakers för att komplettera utseendet.

Gul linne med vindjacka och mönstrade löparbyxor

gul linne med vindjacka och mönstrade löparbyxor
källa

För att forma det vackra och ungdomliga utseendet kan du bära en gul linne med öppen hals och en vit och svart vindjacka. Kombinera dem med svarta och vita tryckta löparshorts. Använd vita löparskor för att komplettera utseendet.

Här är de svartvita windbreaker-idéerna som kan hjälpa dig att se unik och snygg ut. Testa dem så kommer du att se bra ut i dina avslappnade hangouts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*