Hur man utformar svarta shorts

Hur man utformar svarta shorts

Eftersom många av er måste ha minst affärsavslappnad, om inte halvformell eller till och med formell, på vardagar, är det inte underbart när det finns sätt att få fram den ungdomliga, avslappnade och sportiga sidan av er när man inte gör det. har du ingen att gå till jobbet? Du kan helt enkelt bära svarta shorts och bygga en enkel och avslappnad outfit på den. Du kan bära denna outfit inte bara för jogging utan också för superavslappnade hangouts. Tänk dig att klä dig så avslappnat och bekvämt och titta på några filmer i din goda väns hus. Hur roligt är det? Låt oss nu titta på hur du utformar dem medan jag ska visa dig några av de bästa idéerna för svarta shorts outfit jag har samlat.

Vit t-shirt med svarta shorts och låga sneakers


källa

Som tidigare nämnts kan du bära svarta spårbyxor för både avslappnade hangouts och för löpning. För att starta den här listan över outfitidéer ska jag visa dig en mycket uppfriskande och typisk svett shorts outfit. För att forma utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med svarta shorts. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita sneakers med låg topp för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Svarta och vita löpsvetsshorts med tröja och alla vita löparskor

svarta och vita löparbyxor med tröja och vita löparskor
källa

När vädret blir lite kallare är det vettigt att byta ut t-skjortan mot en långärmad topp. Till exempel kan du bära en svart tjock tröja för toppen. Koppla ihop den med svarta och vita super mini träningsbyxor. Bär ett par helt vita lågskor för skorna för en uppfriskande finish.

Rutig minisvetsshorts och sport-bh-topp i svartvitt

svarta och vita rutiga minisvetsshorts och sport-bh-topp
källa

För de av er som älskar att springa finns det en god chans att du har en fin midja. För att visa upp ditt resultat på ett naturligt och sportigt sätt kan du bära en svart sport-bh-topp eller kort svart tröja. Koppla ihop den med svarta och vita shorts. Använd svarta sneakers och en vit basebollkeps för att komplettera utseendet.

Blå chambray-knapp med skjorta med svart linne och matchande minisvetsshorts

blå chambrayskjorta med knappar, svart linne och matchande minisvetsshorts
källa

För dig som letar efter en street outfit som är snyggare än sportig, här är en outfit för dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart linne med en chambray-skjorta med blå knapp som bärs som en tunn jacka. Kombinera dem med svarta mini-träningsbyxor. Bär svartvita canvasskor med låg topp för att komplettera din outfit på ett rent och avslappnat sätt.

Vit bomulls-t-shirt med svarta mini-byxor

vit t-shirt i bomull med svarta mini-joggingbyxor
källa

För att forma denna enkla men praktiska löpardräkt kan du bära en vit t-shirt eller en passande sporttopp. Koppla ihop den med ett par svarta mini-byxor. Istället för att ha vita sneakers kan du bära ett par grå och vita löparskor för att skorna ska se ännu sportigare ut.

Svarta minisvetsshorts med muddar och vit T-shirt och sneakers

svarta minisvetsshorts med manschetter, vit T-shirt och sneakers
källa

Denna outfit är väldigt minimalistisk och ungdomlig svartvitt. För att tillämpa denna enkla färgkombination på din outfit kan du bära en vit t-shirt med svarta svarta shorts med hög midja. Koppla ihop dem med vita löparskor med låg topp så att du ser extra lång och tunn ut.

Vit långärmad t-shirt med svarta löpshorts

vit långärmad t-shirt med svarta löpshorts
källa

För att se snyggare och pojkigare ut är det en bra idé att bära en lite överdimensionerad vit t-shirt istället för en passande skjorta. Du kan till och med bära en lång ärm eller en halv ärm för att se lite mer unik ut. Koppla ihop den med svarta minisvetshorts med hög midja. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Vit, beskuren linne med svarta mini-shorts

vit, beskuren, figurkramande linne med svarta minishorts
källa

Här är en sexig och sportig löpkläder med låg vikt som kan få dig att se väldigt attraktiv ut. Medan huvudmålet med att springa är att se bra ut, gör det inte ont att överväga denna aspekt. För att forma det här utseendet kan du bära en vit beskuren sporttröja med svarta svett shorts. Bär vintage vita och svarta löparskor för att se enkla och rena ut.

Vit sporttopp med svarta mini-jogging-shorts

vit sport crop topp med svarta mini jogging shorts
källa

För att se frisk och sexig ut samtidigt kan en cool löpande outfit som denna faktiskt hjälpa dig att uppnå just det. För att forma detta utseende kan du bära en vit beskuren sporttopp med svarta shorts. Kombinera dem med vita sneakers och du har en trevlig och avslappnad löpkläder som låter dig visa din hud och kurvor på ett naturligt sätt.

Rosa och orange sneakers med svarta shorts och en matchande, sportigt beskuren linne

rosa och vita sneakers med övergripande svarta shorts och matchande sportlinne
källa

Låt oss nu undersöka hur ett par färgglada sneakers kan påverka din outfit. I det här fallet kan du bära en svart, kort, sportig linne med svarta mini-shorts. För skorna, ha ett par orange och rosa färgblock-löparskor för en glad twist på kläderna.

Svarta och vita sneakers med beskuren sportlinne och mini-shorts

svarta och vita sneakers med förkortad sportlinne och mini-shorts
källa

För att forma denna enkla och sportiga klädsel, använd en svart kort nylonlinne för toppen. Kombinera den med svarta bomulls mini-shorts. Bär ett par svarta och vita träningsskor för dina skor. Om du tycker att det här ser för genomsnittligt ut, lägg till en svart eller vit basebollkeps för att se sportigare och mer unik ut.

Svart ärmlös topp med högväxta mini-svett shorts

svart ärmlös topp med flytande mini-shorts
källa

Du behöver inte nödvändigtvis ha på dig träningsskor med träningsbyxor. Till exempel, när du shoppar kan du faktiskt ha svarta shorts med ett par svarta mockaskinn. Koppla ihop dem med en svart ärmlös topp för att se avslappnad och snygg ut.

Här är de svarta shortsens idéer som jag vill dela med dig. Dessa kläder kanske inte ser bra ut jämfört med de mer populära skinny jeanskläderna, men de ser åtminstone anständigt ut och är superkomfortabla att bära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*