Hur man utformar svarta rippade skinny jeans

Det är ingen tvekan om att de svarta skinny jeansen är något du kan ha på dig för att se supertunna och långa ut, och det finns många som gillar att bära dem på jobbet. Den verkliga frågan är, kan du ha svarta skinny jeans på jobbet? Är det lämpligt Svaret beror verkligen på var du arbetar. Även om du inte tycker att det är säkert att bära dem för att jobba mestadels, är det i genomsnitt liten tvekan om att du kan bära dem vardagligt på fredagar. De flesta av dem ser faktiskt inte så nervösa ut som du kan föreställa dig. För att göra stylingen enklare för dig, låt mig visa dig några av de bästa svarta rippade skinny jeans outfit idéerna som jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Grå t-shirt med beskuren tryck, svarta skinny jeans och vita sneakers


källa

För att starta den här listan med snygga och snygga kläder börjar jag med en sexig och avslappnad outfit. För att uppnå just det här utseendet kan du bära en grå, lätt beskuren t-shirt med svarta, rippade skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att göra utseendet vardagligt.

Ärmlös svartvitt randig mock-topp med rippade skinny jeans

ärmlös topp med svartvita randiga ståkrage och rippade smala jeans
källa

För att forma detta snygga och snygga utseende är tricket att bära en formpassad topp med höghus. Bär i detalj en svartvitt randig ärmlös topp med en mock halsform. Koppla ihop det med ett par svarta skinny jeans med hög midja. Bär ett par svarta Chelsea-stövlar för att komplettera utseendet.

Vit kort linne med en jeansjacka och svarta skinny jeans

vit kort linne med jeansjacka och svarta skinny jeans
källa

Det här är en annan sexig gatoutfit med låg nyckel som kräver att du visar lite hud på din midja. För att forma detta utseende kan du bära en vit beskuren linne med en blå jeansjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta sandaler för att se luftiga och snygga ut.

Svart t-shirt med matchande smala jeans

svart t-shirt med sönderrivet knä, matchar smala jeans
källa

För att se supertunn och smal ut är det en bra idé att bära en svart topp med svarta jeans. Du kan till exempel ha på dig en svart slim fit-t-shirt med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för extra stil. Lägg till lite färg genom att bära en ljusrosa läderhandväska.

Grå och vit randig långärmad T-shirt med svart filthatt

grå och vit randig långärmad T-shirt med svart filthatt
källa

För att uppnå denna snygga och luftiga outfit, här är vad du vill göra. Bär en grå och vit långärmad t-shirt med breda ränder. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Slutligen lägg till en svart filthatt för en snygg touch.

Rutig svartvit blus med jeans i hög midja

svart och vit rutig blus med hög midja, rippade jeans
källa

Här är en snygg och lite konstnärlig business casual outfit. Till toppen kan du bära en svartvit rutig blus. Kombinera den med ett par svarta, rippade skinny jeans. Bär ett par spetsiga klackar i svart och rosa för skorna. Lägg till en svart läderhandväska för att komplettera detta enkla men eleganta utseende.

Vit t-shirt med svarta, sönderrivna skinny jeans och ljusrosa läderhandväska

vit t-shirt med svarta skinny jeans och ljusrosa läderhandväska
källa

För dig som vill ha en vit t-shirt måste du se till att den vita t-shirten är av hög kvalitet och gjord av tjockare tyg. Kombinera t-skjortan med svarta skinny jeans och svarta stövlar i läder. Klä upp hela kläderna genom att bära en ljusrosa läderhandväska.

Blush rosa longline ullrock med svart t-shirt och jeans

rodnande rosa longline ullrock med svart t-shirt och jeans
källa

För att få denna snygga och attraktiva rosa och svarta outfit här är vad du vill göra. Använd en svart t-shirt med svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med en rodnande rosa ullrock för att se luftig och snygg ut. Använd ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att göra ditt utseende komplett.

Grå, delvis dold, överdimensionerad T-shirt med svarta, uppdragna skinny jeans

grå, delvis dold, överdimensionerad T-shirt med svarta, uppdragna skinny jeans
källa

För att uppnå det superenkla och rena utseendet kan du gå till en grå överdimensionerad slät T-shirt och delvis ta bort den för att se avslappnad ut. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta läderstövlar för att komplettera din outfit med en extra snygg touch.

Grå linne pojkvänskjorta med rippade skinny jeans och ljusrosa klackar

grå pojkvänskjorta i linne med rippade skinny jeans och ljusrosa klackar
källa

För att forma det snygga och avslappnade gatutseendet kan du bära en vit t-shirt med en grå pojkvänströja över t-shirten som om tröjan var en kofta. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par ljusrosa, remma höga klackar för skorna för att komplettera outfit feminin.

Blå jeansjacka med svarta jeans och rosa färgklackar

blå jeansjacka med svarta jeans och rosa blockklackar
källa

Det här är en ganska cool och pojkaktig outfit som du kanske vill prova. Bär en vit t-shirt med rund hals och en gråblå jeansjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par höga klackar med svarta och rosa färgblock för att komplettera utseendet.

Grå stickad tröja med svarta skinny jeans

grå stickad tröja med svarta skinny jeans
källa

För att se mysigt och rent ut kan du helt enkelt ha på dig en grå tröja med en avslappnad passform och svarta skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med rosa ballerinaskor och en grå läderhandväska för att avsluta din outfit.

Svart stickad tröja med matchande jeans och läderstövlar

svart stickad tröja med matchande jeans och läderstövlar
källa

För att uppnå detta svala och mörka, helt svarta utseende, kan du bära en svart stickad tröja med svarta skinny jeans. Vik upp det mörka utseendet med svarta läderstövlar och en svart filthatt.

Här är de svarta rippade skinny jeans-idéerna som kan hjälpa dig att se snygg och attraktiv ut. De rippade detaljerna gör att du enkelt kan lyfta fram den lite kantiga och snygga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*