Hur man utformar svarta pojkvän jeans

Hur man utformar svarta pojkvän jeans

När det gäller pojkvänjeans skulle de flesta omedelbart tänka på de ljusblå jeans med raka ben som är den klassiska och ikoniska typen av pojkvänjeans. Det är ingen tvekan om att de klassiska blå pojkvänjeansen ser riktigt bra ut, men det gör inte ont att se lite annorlunda ut med de svarta pojkvänjeansna. Det fina med att bära svarta jeans, till och med en lite baggy, är att färgen svart oftast kan göra dig smalare och smalare. För att visa dig några trevliga sätt att utforma dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svart pojkvänjeans outfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Randig långärmad t-shirt med svarta pojkvänjeans och fotkängor


källa

Starta den här listan över snygga och attraktiva outfitidéer med en luftig och avslappnad street outfit. För att uppnå detta underbara men ändå enkla utseende kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en avslappnad passform och svarta pojkvänjeans med revben och manschetter. Du kan fylla på outfit med vita sneakers från svarta stövlar med ankelstövlar för att se snygga och eleganta ut.

Grå knuten t-shirt med svarta pojkvänjeans och genomskinliga klackar

grå knuten t-shirt med svarta pojkvän jeans och genomskinliga klackar
källa

För att skapa denna snygga, ungdomliga och lågmälda sexiga outfit som är perfekt för kvällen ute med tjejer, kan du bära en grå knuten grafisk tee med svarta rippade pojkvänjeans. Gör din outfit mer unik och iögonfallande genom att bära ett par rena klackar med öppna tå för att sätta in klädseln vackert.

Vit kabelstickad tjock tröja med svarta pojkvänjeans och stickad mössa med manschett

vit, grovstickad tröja med svarta pojkvänjeans med ärmslut och stickad mössa
källa

Här är ett väldigt pojkaktigt och attraktivt vinterutseende som skiljer sig så mycket från de tjocka vinterkläderna som många bär. Använd en vit stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med svarta manschettknappar. För skorna, ha ett par kreativt designade grå och svarta tryckta fotkängor med öppna tår. Lägg till en svart stickad mössa i mixen för att se lite trevligare ut.

Vit tröja med rund hals och svarta pojkvänjeans

vit tröja med rund hals och svarta pojkvänjeans
källa

Detta är en mycket trevlig och konstnärlig business casual outfit som använder den klassiska färgkombinationen svart och vitt. För att forma denna outfit kan du bära en vit tröja med rund hals. Koppla ihop den med ett par svarta jeans med pojkvän. En rosa läderhandväska och ett par rosa klackar är ett säkert sätt att avsluta din outfit.

V-ringad tröja och svarta pojkvänjeans

V-ringad tröja och svarta pojkvänjeans
källa

För att se enkelt och coolt ut, här är en helt svart outfit som kan hjälpa dig med det. För att uppnå det lågprofilerade affärsavslappnade utseendet kan du helt enkelt ha på dig en avslappnad svart V-ringad tröja med svarta pojkvänjeans. Bär svarta bandiga balettlägenheter för ett rent och snyggt utseende.

Vit knapp-up skjorta med svarta jeans med muddar och läder ankel stövlar

vit skjorta med knappar, svarta jeans med manschetter och läderstövlar
källa

Här är en annan casual casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan den här gången. För toppen, använd bara en lite överdimensionerad vit knappad skjorta. Koppla ihop den med svarta manschettknappar. Bär ett par svarta stövletter i läder för dina skor för att göra det här enkelt att se unisex.

Ljusgrå t-shirt med svarta pojkvänjeans

ljunggrå t-shirt med svarta pojkvän jeans
källa

För att forma denna enkla och återhållsamma sexiga streetoutfit kan du bära en ljunggrå, lätt beskuren T-shirt som bara visar en tum hud i midjan. Team det med en tvättad svart pojkvän jeans. Använd osynliga klackar för att göra denna outfit mer unik och snygg.

Vit grafisk t-shirt med beskurna jeans och sneakers med hög canvas

vit grafisk t-shirt med beskurna jeans och sneakers med hög canvas
källa

Här är en väldigt pojkaktig och glad, enkel street look som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts. För att forma det här utseendet, använd en vit och röd grafisk tee och para ihop den med korta svarta pojkvänjeans. Bär ett par helt vita högklassiga klassiker för att se superungliga och uppfriskande ut.

Vit t-shirt med svarta rippade pojkvän jeans & canvas skor

vit t-shirt med svarta rippade pojkvän jeans och canvas skor
källa

För dig som vill klä dig super casual och minimalistisk för avslappnade hangouts, här är en trevlig outfitidé för dig. Du kan bara bära en vit t-shirt och para ihop den med svarta pojkvänjeans. Lägg till ett par svartvita canvas sneakers till mixen för att se extra ungdomlig ut.

Överdimensionerad jacka i svart denim med en vit, beskuren linne

svart oversized denimjacka med vit, förkortad linne
källa

För att se supercool och mörk ut, här är en svartvit outfit som kan göra just det. För toppen kan du bära en vit beskuren linne och lägga en svart oversized denimjacka över den för snygga lager. Koppla ihop dem med svarta pojkvänjeans. Bär vita sneakers för att komplettera detta attraktiva svartvita utseende.

Svart kavaj med vit veckad blus och jeans med muddar

svart kavaj med vit veckad blus och manschettjeans
källa

Du kan också göra dig extra lång och smal genom att lägga till en kavaj i din outfit. I detalj kan du bära en svart kavaj med en vit passande blus för toppen. Koppla ihop dem med svarta raka ben och jeans med raka ben. Använd ett par kreativt designade svarta och vita tryckta sneakers med låg topp för att sätta in kläderna i stil.

Grå ribbad axeltröja med svarta pojkvänjeans

grå ribbad tröja med svarta pojkvän jeans
källa

Här är en sexig outfit som du definitivt kan ha på dig för en cocktailparty eller för en tjejkväll. Kombinationen av en grå tröja med ribbad axelring och svarta manschetter med pojkvän är den perfekta kombinationen. Använd osynliga klackar med öppna tår för att se super chic och unik ut.

Vit tröja med halsringning med svarta jeans i fotleden och rosa klackar

Vit tröja med halsringning med svarta jeans i fotleden och rosa klackar
källa

För ett snyggt och snyggt affärsavslappnat utseende kan du bära en vit tröja och svarta pojkvänjeans. Bär ett par spetsiga klackar i svart och vitt läder. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till mixen för en extra feminin touch.

Här är de svarta pojkvän jeans outfit idéer som kan hjälpa dig att se smal och snygg ut. Prova dessa kläder och se om de klassiska blå pojkvänjeansen passar dig bättre eller om dessa svarta alternativ fungerar bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*