Hur man utformar svarta pälsklackar

Hur man utformar svarta pälsklackar

Oavsett om du hänvisar till dem som golvklackar eller pälsklackar, det är de förtjusande skorna som kan ta din outfit till nästa nivå om du formar dem rätt. Det är inte alltid lätt att forma pälsklackarna. För det mesta ser de bra ut när de paras ihop med vissa kostymer, men som alltid krävs ytterligare försök och fel. För att påskynda ditt försök och fel har jag sammanställt några av de bästa idéerna för pälsskor att använda som utgångspunkt. Låt oss titta på dem nu.

Vit longline-blus med svart pälshäl


källa

Jag börjar listan med en liten överraskning. Nej, det är inte en kostymdräkt. Istället är det en kausal och snygg street outfit. Du kan bara bära en lång vit skjortklänning med knappar och smala jeans för att para ihop med svarta fluffiga klackar med ankelband. En liten svart plånbok kan också krydda den relativt lugna övre delen av klädseln för att göra helhetsutseendet mer balanserat.

Röda fluffiga klackar med vit skjorta och rippade jeans

röda fluffiga klackar vita rippade jeans
källa

Ibland kan en outfit med kontrollerade interna konflikter skapa ett ganska intressant utseende. Denna outfit är ett bra exempel på en galen blandning av feminina bitar och unisex-bitar. Använd en svart skjorta med knappar och en grå halsduk i fuskpäls på toppen. Bär rippade och bundna pojkvänjeans och röda klackar med öppen tå för pälsen. Vad får alla dessa kontrasterande delar att fungera så bra tillsammans? Jag har inget riktigt svar på det. Ibland kan du omvandla lite och komma med ett möjligt svar. Men det bättre sättet är att göra mer försök och fel och ta reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Rosa sidenklänning med hög split och fluffiga klackar

högklackad rosa sidenklänning fluffiga klackar
källa

För ett damliknande utseende kan du helt enkelt bära en rosaguldfärgad, högklyvad sidenklänning med rosa pälsklackar. Det här bedårande utseendet kan vara en intressant överraskning när du bär det på en cocktailparty fylld med typiska cocktailklänningar av människor.

Svarta pälsklackar med grön sammetsklänning

svart päls klackar grön sammet klänning
källa

Trots att jag alltid uppmuntrar människor att träna eller jogga för att behålla sin form, eftersom jag tycker att träna kroppen är ett sätt att utöva ditt sinne, kommer jag fortfarande att visa dig att en överviktig kvinna alltid är. Du kan bära en grön sammet långärmad klänning med svarta fluffiga klackar för att klä dig ut som en minimalistisk. Att hålla saker enkelt är ett bra sätt att tänka när du inte kan se en självklar väg.

Grön maxiklänning med paljetter med svarta, fluffiga klackar

grön maxiklänning med paljetter, svarta, fluffiga klackar
källa

För att sticka ut från många cocktail mini-klänningar kan du göra något annat genom att bära en grön maxiklänning med paljetter. Det här är som en blå havsstrategi där du försöker sticka ut med det glänsande tyget och feminina snittet när andra bär rygglösa eller djupa v-ringade klänningar. För skorna kan du bära svarta pälsklackar som matchar klänningen.

Vit kort halter topp med rippade vita skinny jeans

vita, kortklippta skinny jeans med grimtopp
källa

Här är en intressant outfit i varmt väder. Istället för att bara ha på dig en t-shirt och jeans kan du bära en vit beskuren grimtopp med vita skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta fluffiga klackar med öppen tå för att komplettera detta snygga svartvita utseende.

Kort crepe tröja över en lång vit blus

Kort crepe tröja över en lång vit blus
källa

Denna outfit visar en smart skiktningsteknik. Använd en beskuren crepe-tröja över en lång vit tunikatopp. Använd en ljusrosa minikjol under toppen. Bär ett par vita, fluffiga remmar med öppna tå för skorna.

Svart skiftklänning med halva ärmar och pälsklack med öppen tå

svart skiftklänning med halva ärmar och öppna tår
källa

Detta är en typisk arbetsdräkt som ligger mellan en affärsavslappnad outfit och en affärsformell outfit. Den består av en svart V-ringad topp och en svart kavaj för toppen och en svart pennkjol för botten. Koppla ihop denna ganska seriösa outfit med svarta fluffiga klackar för att ge en fin touch.

Ljusrosa fluffiga klackar med nallekofta

blekrosa fluffiga klackar teddy kofta
källa

Detta är en helt rosa outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner. Bär en vit beskuren t-shirt med hög hals och en lite överdimensionerad rosa teddyrock. Bär en ljusrosa minikjol med hög midja och rosa pälshäl med ett öppet tåband. Anledningen till att jag tycker att denna outfit är så bra för dejting är att den får dig att se söt och reserverad sexig ut utan att behöva visa mycket hud alls.

Bär med svart spets och chiffongklänning

svart spets chiffongklänning
källa

För en snygg, helt svart look kan du bära den svarta passformen och flare klänningen. Den övre delen är en spets topp medan den nedre delen är en chiffong kjol. Om du inte vet hur du ska avsluta är den här klänningen tillsammans med svarta pälsskor.

Beskuren topp med paljetter och minikjol med vit penna

Silver kjol beskuren vit penna mini kjol
källa

För de av er som vill ha på sig något glänsande till en fest kan det här silver- och vita utseendet bara vara något för dig. Bär en kort silvertopp med paljetter och en vit minikjol med hög midja. För att göra denna outfit ännu vackrare, använd ett par rosa fluffiga klackar.

Bourgogne fluffiga klackar med en helt svart outfit

vinröd fluffiga klackar helt svart outfit
källa

För dig som är chefer och chefer kanske du vill klä dig på ett företagsevenemang som en årlig middag. Du kan överväga att bära en svart kostym med en svart t-shirt och vinrött fluffiga klackar för att minska din kraft för en lycklig händelse.

Bär med en vit skiftklänning och gepardrock

vit slida klänning cheetahrock
källa

Detta är en typisk vit skiftklänning och svarta klackkläder med lite twist. Först och främst ersätts de typiska svarta klackarna nu med de svarta, fluffiga klackarna. För det andra kan du bära en cheetahack för att ge en elegant känsla i ditt utseende.

Rosa klackar med svart midiklänning

rosa flurry klackar svart midiklänning
källa

För en söt look kan du helt enkelt ha på dig en svart kortärmad midiklänning med kort ärm. Koppla ihop den med rosa pälsklackar för en fin svart och rosa look.

Som du kan se är dessa kläder inte så svåra att ta av sig, även om pälsklackarna låter som de är svåra att forma. Jag vet att några av er fortfarande inte gillar pälsskorens fina känsla. Det är okej att inte bära dem, men du bör inte bestämma förrän du har testat dem först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*