Hur man utformar svarta overallshorts

När det gäller overallshorts skulle de flesta omedelbart tänka på den blå jeansshortsen. Det är ingen tvekan om att de blå ser ungdomliga och snygga ut, men du bör också kolla in de övergripande svarta shortsen, inte nödvändigtvis de jeansshorts jag behåller bara en sekund efter de blå. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa svarta shortsen. Låt oss dyka in.

Svarta shorts med randig t-shirt


källa

Eftersom detta är ett blogginlägg som mest handlar om avslappnade street outfit-idéer, är det ingen överraskning att se en svartvit randig tee på den här listan. För att utforma t-shirten kan du helt enkelt para ihop den med svarta shorts och svarta sandaler för att se vardagligt och snyggt ut.

Svarta shorts med vit t-shirt och höga sneakers

svart overallshorts vit t-shirt med höga toppar
källa

Om du föredrar ett minimalistiskt och ungdomligt utseende är denna outfit så minimal som möjligt. För att uppnå detta uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära de svarta shortsen över en vit t-shirt. Kombinera dessa bitar med vita höga sneakers för att ge en snygg touch till outfit.

Övergripande shorts med förkortad svartvit randig långärmad T-shirt

Övergripande kortklippt svartvitt randigt långärmad T-shirt
källa

Här är en härlig outfit som visar hur man ser sexig ut med shorts. Du kan också bära en svartvitt randig, långärmad, kortklippt T-shirt och kombinera den med övergripande svarta shorts. På så sätt kan människor bara se en tum hud i midjan när de tittar från sidan. Kombinera bitarna med vita sneakers och kreativt en svart filthatt.

Svarta shorts med crop topp med spagettiband

svarta korta shorts med spagettiband
källa

Det är inte längre sexigt. Det är en extremt sexig outfit som består av en crop top med spagettiband och övergripande svarta shorts. Om du visar midjan, spaghettibandarna och midjan ser du väldigt sexig och attraktiv ut. Använd svarta sandaler med dina skor för att hålla din outfit mörk och fin.

Bär med en röd och vit randig skjorta

röd och vit randig t-shirt
källa

Det är väldigt typiskt att bära svarta shorts med en svartvitt eller marinblå och vit randig t-shirt. Men om du vill se lite ljusare och mer unik ut, överväga att bära en röd och vit randig t-shirt istället. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se ungdomliga och sportiga ut.

Ärmlös vit crop top med jeansshorts

ärmlös vit crop top jeansshorts
källa

Jag vill verkligen visa dig hur vacker och ungdomlig det kan bli när den totala svarta shortsen är ihop med en ärmlös vit crop top. Även om jag inte riktigt hittar den svarta övergripande shortsversionen för den här bilden, borde du kunna få idén. För att se ännu mer ungdomlig och energisk ut, använd vita sneakers och en basebollkeps för att komplettera outfit.

Svart kort halter topp med shorts

svarta korta grimshorts
källa

Så här skulle det se ut om den vita ärmlösa crop top ersattes med en svart, kort halterneck topp. Resultatet är bara en djup, återhållen sexig, men ändå ungdomlig fritidsdräkt. Lägg till ett par svarta shorts och svarta höga sneakers till denna outfit.

Använd den med en grå t-shirt och svarta oxfordskor

grå t-shirt svarta oxfordskor
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur skorna kan göra stor skillnad. För detaljer, använd en grå t-shirt med svarta shorts med bälte. Den magiska delen är kombinationen av svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor. Denna outfit ser så annorlunda ut än den ovan nämnda sneakerdräkten.

Vit ärmlös topp med svarta skinnshorts

vita ärmlösa svarta lädershorts
källa

Fram till denna punkt har jag nämnt många kläder som antingen är jeansshorts eller bomullshorts. Låt oss nu bli lite kreativa med dessa svarta lädershorts. Du kan enkelt kombinera lädershortsen med en vit ärmlös topp och vita sneakers för att se snygg och unik ut. Byt ut de vita sneakersna med rosa om du vill ge en feminin touch till utseendet.

Röd blus med kepsärmar och svarta jeansshorts

röd keps ärmblus svart jeansshorts
källa

För att få ett iögonfallande och lite aggressivt utseende kan du använda färgkombinationen svart och röd. Du kan till exempel ha på dig en röd ärmskjorta och svarta shorts. Du kan göra kläderna mer konstnärliga genom att bära svarta oxfordskor och en svart filthatt.

Använd den med en vit långärmad tröja med rund hals

vit långärmad tröja med rund halsringning
källa

För ett avslappnat och uppfriskande utseende kan du hålla sakerna enkla genom att bära de övergripande svarta shortsen över en vit tröja med rund hals. Kombinera dem med svarta och vita sandaler och en brun läderhandväska för att se uppfriskande och feminin ut.

Använd den med en randig t-shirt och vita sneakers

randig t-shirt vita sneakers
källa

Om du vill uppnå en avslappnad street outfit med en elegant twist, här är en outfit att överväga. Kombinera bara en svartvit randig t-shirt med svarta shorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att skapa en avslappnad och vacker outfit. Slutligen bär en elegant svart quiltad läderhandväska för en elegant touch.

Svarta shorts med djup V-ringning

svarta shorts med djup V-ringning
källa

För en helt sexig look kan du bära en svart, kort linne med djup V-ringning. Bär svarta shorts över den, med en av remmarna draperade över axeln för att avslöja lite mer hud. För skorna passar svarta remmar med sandaler perfekt till resten av kläderna.

Svarta shorts med vit skjorta med puffärmar och knappar

svart overallshorts vit skjorta med puffärmar och knappar
källa

Du kan kombinera shorts inte bara med t-shirts och tröjor utan också med knappar. Du kan till exempel kombinera svarta overallshorts med en vit blus med puffärmar. Använd svarta loafers för att göra din outfit i stil.

Här är de svarta shortsens idéer som jag vill dela med dig. De får dig att se avslappnad och ungdomlig ut. Låt oss välja en outfit eller två från listan ovan och prova dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*