Hur man utformar svarta och vita leggings

Att se lång och smal ut är att ha leggings vanligtvis en mycket bra idé. För att lägga till kreativitet i din outfit, gå till ett par svarta och vita leggings specifikt. Du kommer att bli förvånad över hur leggings kan komma i många olika stilar, till exempel: B. de randiga leggings, de prickade leggingsna och leggingsna tryckta med tribal. För att visa dig hur du utformar dem alla har jag sammanställt några riktigt fina svarta och vita leggings outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Kofta med svarta och vita leggings och knähöga läderstövlar


källa

För att starta den här listan med speciella och kreativa outfitidéer, ska jag visa dig en snygg business casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svart linne med en svart kofta. Kombinera dem med svartvita Capri-leggings. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att slutföra utseendet.

Grå linne med svarta och vita leggings med sicksacktryck

grå linne med svarta och vita leggings med sicksacktryck
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna snygga och unika street outfit. Bär en grå tunika-tröja med V-ringning på toppen. Kombinera den med svarta och vita leggings med ett sicksackmönster. Bär ett par svarta läder snörning ankel stövlar för skorna för att ge extra stil till outfit.

Svart t-shirt med rutiga leggings och ankelstövlar

svart t-shirt med rutiga leggings och fotkängor
källa

Medan de randiga leggingsna verkligen ser speciella ut, glöm inte de rutiga leggingsna som kan se ännu mer unika ut. För att forma detta utseende kan du bära en svart överdimensionerad t-shirt med svarta och vita rutiga leggings. Koppla ihop dem med svarta fotkängor i vida kalv för att komplettera utseendet.

Svart tunika halvärmad blus med tribal leggings

svart tunikablus med halva ärmar och leggings med stamtryck
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna enkla och vackra outfit som är perfekt att bära på hösten. Bär en svart, löst sittande tunikablus med halva ärmar för toppen. Kombinera den med svarta och vita leggings med ett stamtryck. Bär ett par knähöga svarta läderstövlar för skorna för att ge stil till outfit.

Långärmad tunika-t-shirt med svartvita stamtryckta leggings

Långärmad tunika T-shirt med svartvita stamtryckta leggings
källa

Det här är en underbar outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig. För att forma det här utseendet kan du bära en vit långärmad bodycon-tunika-t-shirt med en elfenbenstickad halsduk på toppen. Koppla ihop dem med svartvita leggings med stamtryck. För skorna, använd ett par bruna läderstövlar i läder för att slutföra kläderna.

Tunika-T-shirt med läderjacka och horisontellt randiga svartvita leggings

Tunika T-shirt med läderjacka och horisontellt randiga svartvita leggings
källa

Detta är en konstnärlig och svagt svartvit outfit som är kul då och då. Till toppen kan du bära en svart tunika-t-shirt med en avslappnad passform och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med ett par svartvita randiga leggings. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra klädseln i stil.

Svart överdimensionerad t-shirt med blommönstrade leggings och läderstövlar

svart överdimensionerad t-shirt med blommiga leggings och läderstövlar
källa

För att skapa den snygga svartvita outfit som får dig att se extra lång och tunn ut, här är vad du vill göra. Bär en svart, lite överdimensionerad t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta och vita blommiga leggings. För skorna, ha ett par svarta läder kilstövlar för att slutföra utseendet.

Svart lädermotojacka med vit t-shirt och blommiga leggings

svart skinnjacka med vit t-shirt och blommiga leggings
källa

För att få den snygga klädseln som gör att du ser uppfriskande ut samtidigt kan du bära en vit t-shirt med en svart bikerjacka i läder för toppen. Koppla ihop dem med svarta och vita blommiga leggings. Använd ett par svarta läderklackar och en brun läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Tunika långärmad topp med svarta och vita leggings

Tunika långärmad topp med svarta och vita leggings
källa

Detta är en luftig och konstnärlig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart långärmad tunika wrap topp med en avslappnad passform. Kombinera den med svarta och vita leggings med ett stamtryck. Bär ett par svarta breda mocka stövlar med dina skor för att komplettera utseendet.

Blå tröja med rodnadrosa grafisk t-shirt & skjorta. Leggings med djurtryck

rodnadströja med rodnadrosa grafisk t-shirt och leggings med djurtryck
källa

För att se söt och tillgänglig, här är en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en t-shirt med ett rodnande rosa tryck och en blå kofta med en smal passform. Kombinera dem med svarta och vita leggings med djurtryck. För skorna, ha ett par svarta och vita tryckta platta skor för att göra kläderna avslappnade.

Vit linne med svarta tribal leggings

vit linne med svarta leggings med stamtryck
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna minimala och konstnärliga outfit. För toppen kan du bära en vit tunikatopp. Kombinera den med svarta och vita leggings med ett stamtryck. För skorna kan du bära ett par svarta fotkängor för att komplettera utseendet. Du kan också lägga till en svart läderkoppling i mixen för ett mer elegant utseende.

Svart tunika-tröja med randiga leggings och stövlar med medelkalv

svart tunika-tröja med randiga leggings och stövlar mitt på kalven
källa

För att se unik och minimalistisk ut, kan du börja med en svart tunika-tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par horisontellt randiga svartvita leggings. För skorna, ha ett par svarta stövlar i mellankalvläder för att se snygga och attraktiva ut.

Blå jeansjacka med svartvita vertikala randiga leggings

blå jeansjacka med svartvita vertikala randiga leggings
källa

För att uppnå detta speciella och något komplexa utseende kan du bära en vit skjorta med knappar och en blå och vit jeansjacka till toppen. Kombinera dem med svartvita vertikala randiga leggings. Bär ett par svarta spetsiga klackar för skorna. Glöm inte den svarta och vita prickiga halsduken och stråhatten.

Här är de svartvita leggings outfitidéerna som jag ville visa dig. Prova dem och du kommer att njuta av det unika och attraktiva utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*