Hur man utformar svarta och vita klädskor

Att se unikt och konstnärligt ut är att använda den svartvita färgkombinationen en mycket bra idé. Ett av de bästa sätten att tillämpa denna färgkombination på din outfit är att bära ett par svarta och vita klädskor. Medan många tror att slip-ons och oxford skor bara ser bra ut för män, så är det verkligen inte fallet och de ser definitivt bra ut på kvinnor också. Det är inte så svårt att utforma heller. För att göra det lättare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart och vit sko för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå överdimensionerad linneskjorta med svarta och vita klädskor


källa

För att starta den här listan över snygga och konstnärliga outfitidéer vill jag börja listan med en mycket enkel, luftig och avslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå överdimensionerad linneskjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med ett par vita, rippade skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita läderskor för att slutföra kläderna.

Vit blazer med denim-shorts och svarta och vita kvällskor

vit kavaj med korta jeans och svarta och vita kvällskor
källa

För att se extra lång och smal ut är det väldigt bra att ha shorts istället för jeans. Du kan till exempel ha på dig en grå topp med öppen hals, en vit kavaj och blå jeansshorts för att se smal och smal ut. För skorna, ha ett par svarta och vita klädskor för att slutföra klädseln på ett konstnärligt sätt.

Ljusgrå kavaj med mörkblå skinny jeans och svarta och vita kvällskor

ljusgrå kavaj med mörkblå skinny jeans och svarta och vita kvällskor
källa

Det här är en snygg och unik lagerlagring som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med knäppning, en svart stickad tröja och en ljusgrå kavaj. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita läderskor för att slutföra klädseln i stil.

Svart kavaj med matchande, beskurna, smala chinos och läderskor

svart kavaj med matchande, smala chinos och läderskor
källa

Det här är en väldigt mörk och cool nästan helt svart outfit som du kanske vill ha på dig när du vill klä dig på jobbet. För att forma denna outfit kan du bära en svart skjorta med knappar och en svart kavaj. Kombinera dem med svarta slim fit-chinos. För skorna, ha ett par svarta och vita klädskor för att göra det coola utseendet.

Linne knapp-up skjorta klänning med svarta och vita kväll skor

Linne skjortklänning med svarta och vita klädskor
källa

Detta är en mycket minimal, uppfriskande och luftig outfit som du enkelt kan ta av. Det fantastiska med denna outfit är att du inte verkligen behöver vara i den bästa formen för att dra av den här. Bär bara en kortärmad vit skjortklänning för att forma denna outfit. Koppla ihop det med ett par svarta och vita klädskor för att komplettera detta attraktiva utseende.

Ljusblå chambrayskjorta med beskurna smala jeans och svarta och vita tofflor

Ljusblå chambrayskjorta med korta skinny jeans och svarta och vita tofflor
källa

För att skapa den här snygga business casual outfit, här är vad du vill göra. Använd en ljusblå chambrayskjorta med knappar och ljusblå skinny jeans. Kombinera dem med ett par svarta och vita läderskor. Du kan lägga till en vit ullrock med lång linje i mixen, som blir snyggare och kraftfullare.

Svart skjorta med midikjolkjol och vita kvällskor

svart jacka med midikjolkjol och vita kvällskor
källa

Detta är en annan väldigt enkel och elegant svartvit outfit som du kanske vill ha på dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart skjorta med knappar och en svart midikjolskjorta. För skorna, ha ett par vita och svarta klädskor för att se snygga ut. Lägg till en vit läderhandväska i blandningen för att matcha skorna.

Svarta jeans med smal passform och vita loafers

svarta slim fit korta jeans och vita tofflor
källa

För att forma detta coola och konstnärliga utseende kan du börja med en svart slim fit-skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans eller chinos för att se smal, smal och lång ut. Använd ett par svarta och vita läderskor för att skorna ska se konstnärliga och annorlunda ut.

Slim-fit chinos med svarta och vita läderskor

Slim-fit chinos med svarta och vita läderskor
källa

Det här är en mycket enkel outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en vit slim fit-skjorta. Kombinera den med svarta slim fit chinos. Använd ett par svarta och vita läderskor för skorna. Bär en svartvitt läderhandväska som passar perfekt med skorna.

Grå skinny jeans med halvformella svarta och vita sneakers

grå skinny jeans med svarta och vita, semi-formella sneakers
källa

Om du inte vill ha ett par formella klädskor kan du gå för något mycket liknande, men mindre formellt. Till exempel kan du istället ha ett par halvformella läderskor i svart, vitt och guld. Kombinera den med grå skinny jeans och en vit linne pojkvänskjorta för att se elegant och elegant ut.

Smala jeans med svarta och vita läderskor

Smala jeans med svarta och vita läderskor
källa

För att uppnå detta enkla och konstnärliga svartvita utseende kan du börja med en svartvit randig skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita läderskor för att slutföra utseendet.

Vit knapp-up skjorta med en grå midi-denim kjol och svarta tofflor

vit skjorta med knappar, grå midikjol och svarta tofflor
källa

För att forma denna snygga affärsavslappnade outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit nedskjortad skjorta och en grå, otvättad denimkjol med hög midja. Koppla ihop dem med ett par svarta klädskor för att slutföra kläderna.

Vita loafers med linnebyxor med vida ben

vita loafers med linnebyxor med breda ben
källa

För jämförelse, låt oss titta på ett par helt vita klädskor. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med knäppning och vita byxor i vidben. Bär ett par vita läderskor för skorna för att göra utseendet komplett.

Här är de svartvita klädskor idéer jag ville presentera för dig. Försök med dem för att utöka ditt klädspel och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*