Hur man utformar svarta kilskor

Det finns tillfällen när du kanske vill ha sneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut. Det finns andra tillfällen när du kanske vill ha klackar för att se längre och smalare ut. Kan du få det bästa från båda världarna? Du kan definitivt göra detta genom att bära högklackade sneakers. Idag ska jag prata mycket specifikt om hur man bär de svarta kilskor som kan få dig att se riktigt cool, avslappnad och smal ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svart wedge-outfit att dela med dig. Låt oss titta på dem nu.

Läderjacka med tunika T-shirt och svarta kil sneakers


källa

För att starta den här listan över fantastiska och häftiga outfitidéer, börjar jag med ett supertydligt utseende som du kan bära för avslappnade fredagar samt för vänner. För att forma detta utseende kan du bära en grå tunika-t-shirt med en svart lädermotojacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta högkilade sneakers för att komplettera utseendet.

Vit blommig tröja, svarta läderbyxor och kilskor

vit tröja med blommönster, svarta läderbyxor och kilskor
källa

För att uppnå denna avslappnade och luftiga outfit kan du bära en blommig tröja i vitt och rosa över en skjorta med en svart krage och knappar. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta läder leggings, en svart axelväska och ett par svarta kil sneakers för att slutföra kläderna.

Vit mock neck tröja med smala jeans och svarta killäder sneakers

vit mock-neck tröja med smala jeans och svarta sneakers gjorda av killäder
källa

Detta är en ganska mysig och attraktiv streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en löst passande vit tröja ovanpå. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta läderskor med låg topp för att komplettera kläderna.

Svart skinnjacka med en rodnad, minikjol med rosa tryck


källa

För att se mer ladylike ut kan du enkelt och logiskt ha på dig en klänning istället för jeans. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en mini-skiftklänning med en volangfåll i svart och rodnad. Kombinera den med en svart Moto Slim Fit läderjacka. Använd ett par svarta höga sneakers för att få skorna att komplettera utseendet.

Kort t-shirt med blå skinny jeans och svarta kil sneakers

Kort t-shirt med blå skinny jeans och svarta kilskor
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som kan få dig att se unik och återhållsam sexig ut. För att uppnå detta utseende kan du para ihop en svart beskuren t-shirt med blå supermager ankeljeans. Koppla ihop dem med ett par svarta kilskor. Lägg till en stråhatt i mixen för att se extra uppfriskande och attraktiv ut.

Vit ärmlös miniklänning med svarta sneakers

vit ärmlös miniklänning med svarta sneakers
källa

Detta är ett svartvitt utseende som kan få dig att se attraktiv ut på ett helt naturligt sätt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit ärmlös mini-skiftklänning som har några knappdetaljer på vardera sidan av klänningen. Koppla ihop det med ett par svarta sneakers med låg topp och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Blushrosa bomberjacka med vit randig tröja

rodnad rosa bomberjacka med vit randig tröja
källa

För att uppnå detta enkla och flickaktiga utseende kan du bära en vit och svart horisontell randig stickad tröja med en rodnadrosa bomberjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta sneakers med låg topp för att komplettera klädseln i stil.

Grafisk tröja med svart beskurning, leggings och lädersneakers

svart kort grafisk sweatshirt och läder gamacher och kil sneakers
källa

Detta är en helt svart outfit som får dig att se mörk och cool ut, och det är kul att ha på sig dessa typer av kläder då och då för att visa den kantiga sidan av dig. Använd en beskuren svartvitt grafisk tröja för toppen. Kombinera den med en svart damask i läder. Bär ett par svarta kilskor för skorna för att komplettera utseendet.

Grå denimjacka med leggings och sneakers med kanvas

grå jeansjacka med leggings och kilskor i canvas
källa

Detta är en relativt mysig outfit tack vare den stora användningen av den grå färgen. Parningen av en grå t-shirt med en grå jeansjacka är den perfekta kombinationen för denna outfit. Koppla ihop dem med grå leggings för att se extra långa och smala ut. För skorna, ha på dig ett par svarta sneakers med låg topp för att komplettera klädseln i stil.

Ljusblå t-shirt med jeansshorts och svarta kilskor

Ljusblå t-shirt med jeansshorts och svarta kilskor
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut är det en mycket bra idé att ha en kombination av skjorta och shorts. För att forma denna outfit kan du bära en ljus himmelblå t-shirt med ett par mörkblå mini jean shorts. För skorna kan du bära ett par svarta kilskor för att se både smala och snygga ut.

Svart tröja med vita skinny jeans och sneakers

svart tröja med vita skinny jeans och sneakers
källa

Detta är en annan super minimal outfit som kan få dig att se bäst ut på ett mycket enkelt sätt. Du kan helt enkelt kombinera en svart tröja med en avslappnad passform och vita skinny jeans. Kombinationen av den mörka toppen och den vita botten är en bra kombination för att sticka ut från andra. För skorna, ha ett par svarta sneakers för en ungdomlig touch.

Svart tunikaklänning med leggings och kilskor

svart tunikaklänning med leggings och kilskor
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du bära en svart kortärmad tunikaklänning med en subtil sidoslitsdesign. Kombinera den med svarta leggings för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta besättningsstrumpor och ett par svarta kilskor för att slutföra kläderna.

Camojacka med Green Cargo Skinny Pants & Platform Black Sneakers

Camojacka med gröna skinniga byxor och svarta plattformssneakers
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en camo-pojkvänjacka. Kombinera dem med gröna khaki smala lastbyxor. Avrunda din outfit med svarta sneakers.

Här är de svarta kil-sneaker-outfitidéerna jag vill dela med dig. Testa det och se om du gillar dessa typer av kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*