Hur man utformar svarta kattunge klackar

Det är ingen tvekan om att ett par svarta höga klackar får dig att se lång och smal ut och också ge dig mycket självförtroende. Det enda problemet är att stressen på fötterna, hela benen och till och med ryggen är väldigt verklig. Om du inte tänker bära lägenheter istället, låt oss titta på något i mitten. Vad sägs om de svarta kattungehälarna som gör att du fortfarande kan se elegant och smal ut utan minst lika mycket smärta. Som du kanske hade förväntat dig är de väldigt enkla att utforma. För att visa dig fler sätt att utforma dem, låt mig visa dig några av de bästa idéerna för svart kattungehäl som jag har samlat.

Svarta kattunge klackar med vit mock hals tröja & yllekappa


källa

Som nämnts tidigare, bär du de svarta kattungehälarna du ser chic ut, och jag kommer att bevisa det med denna första outfit på den här spännande listan. För att skapa detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en vit tröja med mock-hals med en svart ullrock för toppen. Kombinera dem med en brun knälång rak kjol och svarta kattungeklackar för att göra det här fantastiska utseendet.

Orange t-shirt med veckad midikjol och svarta kattungeklackar

orange t-shirt med veckad midikjol och svarta kattungeklackar
källa

Låt oss nu titta på ett mycket enklare men lika elegant utseende. Denna outfit är en väldigt minimalistisk och skarp gatoutfit som består av en orange t-shirt och en svart veckad utsvängd midikjol. Använd svarta balettkattungeklackar för dina skor för att hålla kläderna enkla och rena.

Svarta kattunge klackar med en lång skinnjacka och utsvängda jeans


källa

Om du vill se snyggare och lite unisex, här är en outfit som är just för dig. För toppen bör du ha en svartvitt randig långärmad t-shirt med en svart lång läderjacka. Team dem med svarta flared jeans och svarta kattunge klackar med öppna anklar.

Vit criss cross blus med ankel jeans och svarta kattunge klackar

vit korsad blus med ankel jeans och svarta kattunge klackar
källa

Det här är så uppfriskande och attraktivt att du kan se ut som flickan bredvid. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart korsade halterneckblus för toppen. Koppla ihop den med ljusblå ankeljeans och svarta kattungsklackar för att se minimalistiska och lättillgängliga ut.

Marinblå tryckt långärmad miniomslagsklänning med kattungeklackar


källa

Här är en underskattad och underbar business casual outfit som är lätt att ta av. För att forma detta utseende kan du bära en mörkblå långärmad miniklänning och para ihop den med en elegant kungsblå handväska. Använd svarta mocka kattunge klackar med ankelband för att göra din outfit elegant med en touch.

Använd den med en svart läderblazer och en grå veckad midikjol

svart läderblazer och grå veckad kjol
källa

Att se extra snygg ut är att lägga ett läderelement till din outfit ett bra alternativ. Här är ett mycket naturligt sätt att göra detta. Bär en ljusgrå blus med en svart läderblazer på toppen. Kombinera dem med en grå veckad kjol. Använd en rodnande rosa läderhandväska och ett par svarta kattungsklackar med ankelband för att se super chic ut.

Svart kavaj med minikjol och kattungeklackar med öppna tår


källa

För dig som är vana att klä dig på jobbet men vill tona ner det lite, här är ett enkelt men ganska kraftfullt svartvitt utseende som du kan prova. Bär en vit blus med en kavaj för en topp. Team dem med en svart minikjol och svarta kattungsklackar med öppna tår.

Svart balettkattunge klackar med grå och vit färgtröja

svart balett kattunge klackar med grå och vit svart tröja
källa

Här är en mycket mysig och luftig tjejgranne. För att slutföra denna outfit kan du bära en grå och vit tröja med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och en rodnande rosa läder axelväska. Bär ett par svarta balettkattungeklackar för att hålla det minimala temat konsekvent.

Vit rufsig klänning med svarta kattunge klackar

vit ruffad klänning med svarta kattunge klackar
källa

Detta är en ganska sofistikerad outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. För att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad miniklänning som är något utsvängd och har flera lager med volangfärgad detalj. Kombinera klänningen med svarta kattungeklackar med silverfärgade detaljer för att se snygg ut.

Använd den med en svart tröja och smala jeans

svart tröja och smala jeans
källa

För att se riktigt avslappnad och diskret ut, här är en helt svart outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en svart tröja. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta balettkattunge klackar. Det finns tillfällen när du vill vara lågmäld medan du fortfarande ser anständig ut. Detta är den perfekta utrustningen för dessa scenarier.

Marinblå kavaj med tröja och kattungeklackar

svart kavaj med tröja och kattunge klackar
källa

Detta är en mycket balanserad och sofistikerad mörkblå och svart outfit. Använd en marinblå tröja med en marinblå kavaj för att forma det här utseendet. Kombinera dem med svarta chinos med manschetter och svarta kattungeklackar.

Ljusrosa bomberjacka med vit skjorta och svarta kattungeklackar

Ljusrosa bomberjacka med vit skjorta och svarta kattungeklackar
källa

För att se snygg och luftig ut, överväga att bära denna outfit som är fylld med fantastiska skiktningstekniker. Bär en lång vit skjorta med knappar och en kortare ljusrosa bomberjacka för toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans. Bär svarta och silver kattunge klackar för skorna för att komplettera detta eleganta utseende.

Svart tröja med mager jeans och kattungehäl

svart tröja med mager jeans och kattunge klackar
källa

För de av er som vill se smala och långa, är denna helt svarta enkla outfit något för dig. Bär bara en svart stickad tröja med svarta skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med svarta kattungehälar för att se svala och mörka ut.

Blushrosa topp med läderbyxor och svarta kattungeklackar

rodnad rosa topp med läderbyxor och svarta kattunge klackar
källa

För att se snygg och feminin ut samtidigt kan du bara lägga till ett rosa element och ett läderelement till mixen. Du kan till exempel ha på dig en rodnadrosa topp med svarta läderbyxor. Koppla ihop dem med svarta spetsiga kattungeklackar och silverpalletter för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Här är de svarta kattungens klädesplaggsidéerna som jag vill dela med dig. Kom ihåg att det är mycket viktigt att se och må bra. Låt inte dina höga klackar irritera dig. Du har många olika alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*