Hur man utformar svarta biker shorts

Hur man utformar svarta biker shorts

För dig som älskar att bära shorts är det ingen tvekan om att de superpopulära blå denim-shortsen kan få dig att se riktigt attraktiv och smal ut. Men de av er som också gillar variation i sitt outfit-spel, är det inte alltid trevligt att ha andra alternativ som låter dig se lite annorlunda ut än alla andra? Idag ska jag prata om hur man utformar de svarta biker shortsen som får dig att se unik, sportig och attraktiv ut. För att visa dig hur du stylar har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för svarta biker shorts för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit långärmad tröja med svarta biker shorts


källa

Vad du håller på att se är en lista med coola och avslappnade outfitidéer, medan några av dem är lågmälda sexiga kläder. Jag kommer att visa dig en sexig street outfit först. För att forma denna outfit kan du bära en vit tröja för att visa bara lite hud i midjan. Kombinera dem med svarta biker shorts, svarta crew strumpor och ett par svarta och vita canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Kort linne med vit halsringning och svarta biker shorts

kort linne med vit halsringning och svarta biker shorts
källa

För att uppnå det sportiga och ungdomliga vita och svarta utseendet kan du börja med den vita sport-tanktopen med rund hals med en scoop-halsringning. Kombinera den med svarta cykelshorts. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Svart kort t-shirt med matchande biker shorts

svart kort t-shirt med matchande biker shorts
källa

Det här är den typ av outfit som kan hjälpa dig att se obekväm men ändå vacker ut när du tränar i gymmet. För att uppnå detta utseende kan du bära en beskuren, beskuren t-shirt med svart passform. Koppla ihop den med svarta biker shorts. Använd vita sneakers för skorna för att pryda den sportiga klädseln snyggt.

Vit t-shirt med svarta biker shorts och sneakers

vit t-shirt med svarta biker shorts och sneakers
källa

Om du bara letar efter en väldigt avslappnad outfit att ha på dig för shopping eller efter riktigt avslappnade hangouts, är det här en bra idé för dig. Du kan bara bära en vit överdimensionerad t-shirt med svarta smala biker shorts. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart skinnjacka med nitar och vit blus med djup V-ringning

svart skinnjacka med nitar och vit blus med djup V-ringning
källa

Detta är en super chic och sexig outfit som du kan bära på en cocktailparty och förvänta dig att sticka ut från mängden. Bär en vit, figur-kramande blus med en djup V-ringning och en svart skinnjacka i motojacka. Kombinera dem med svarta biker shorts. Bär ett par svarta ankelremmar med öppen tå för ett snyggt och elegant utseende.

Blå jeansjacka med svart crop topp och shorts med hög midja

blå jeansjacka med svart crop topp och shorts med hög midja
källa

För att se mer ungdomlig och snygg ut är det en bra idé att lägga ett denimelement till mixen. Ett sätt att göra detta är att bära en blå jeansjacka över en svart beskuren linne. Kombinera dem med svarta biker shorts. För skorna, ha på dig ett par vita sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och uppfriskande sätt.

Svart, beskuren linne med fyrkantig halsringning och biker shorts

svart kort linne med fyrkantig halsringning och biker shorts
källa

Det här är en super sexig sommarutseende som du kanske vill ha på en strand-hangout när du inte bär en bikini. Bär en svart beskuren linne med lågt fyrkantigt urringning för den här looken. Kombinera den med matchande svarta biker shorts. Använd svarta sneakers för ett coolt helt svart utseende.

Formfäste, kortvarig linne med en urringning och hög midja biker shorts

Figur-kramande, kortvarig linne med en scoop-halsringning och bikeshorts med hög midja
källa

Att kombinera ett par svarta biker shorts med ett par klackar kanske låter konstigt, men det fungerar faktiskt. Till exempel kan du bära en svart beskuren bodycon linne med svarta biker shorts som kärnan i din outfit. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se dama ut och smala.

Vit, överdimensionerad jeansjacka med svarta, smala shorts med hög midja

vit oversized denimjacka med svarta smala jeans med hög midja
källa

För att forma detta relativt avslappnade och ungdomliga utseende kan du bära en svart polotröja med en vit oversized denimjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dessa bitar med svarta höga biker shorts. Använd skorna ett par grå löparskor för att se sportiga och ungdomliga ut.

Röd grafisk huvtröja med svarta och vita rutiga biker shorts

röd grafisk huvtröja med svarta och vita rutiga biker shorts
källa

Låt oss nu bli lite mer kreativa genom att utforma ett par rutiga shorts. I detalj är shortsen här svarta och vita rutiga biker shorts. Du kan para ihop shortsen med en röd grafisk huvtröja för att se skarp och söt ut. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att göra kläderna rena och ungdomliga.

Svart kort tubtopp och matchande biker shorts

svart kort tubtopp och matchande biker shorts
källa

Du kan definitivt se sportig och reserverad sexig ut samtidigt. Till exempel är här en svart, beskuren, tubtopp som ser sportig ut samtidigt som du kan visa hud på både midje- och axelområdena. Kombinera toppen med svarta biker shorts. Använd svarta och vita canvas sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Svart, beskuren linne med scoop-urringning och knälånga shorts

svart, kortvarig linne med scoop-urringning och knälång biker-shorts
källa

För att forma den unika outfit som du vill ha en fest mellan en avslappnad och en halvformell fest, kan du bära en svart bodycon-beskuren linne med matchande svarta smala shorts. Använd höga klackar för att skorna ska se smala och unika ut.

Svart midiläderjacka med grå huvtröja

svart midiläderjacka med grå huvtröja
källa

För att uppnå denna snygga och unika outfit kan du bära en grå huvtröja med svarta biker shorts. Lägg till en svart midiläderkavaj över delarna. Använd rena höga klackar för att slutföra kläderna på ett kreativt och vackert sätt.

Här är de svarta biker korta idéer som jag vill dela med dig. Se om du vill ha dem för att byta ut dina jeansshorts då och då och för att se mer unika ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*