Hur man utformar svart veckad kjol

När det gäller att välja en kjol till kontoret tänker många på penna kjolar. Men jag skulle hävda att det kanske är lite för tråkigt att klä sig så seriöst och formellt hela tiden. Finns det något som är lite mer uppfriskande och luftigt samtidigt som du håller dig lugn? Om du har samma fråga i åtanke har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man utformar den svarta veckade kjolen. För att bättre hjälpa dig att bygga vackra arbetsdräkter har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svart veckad kjoldräkt. Låt oss dyka in.

Mock Neck T-shirt med Midi svart veckad kjol


källa

Den svarta veckade kjolen kan se bra ut som en del av en arbetsdräkt såväl som en streetdräkt. För att starta listan visar jag dig först en avslappnad och snygg streetoutfit. För att uppnå detta coola utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med krage och stå ihop med en svart veckad midikjol. Använd vita sneakers för att se mer uppfriskande och avslappnad ut.

Formpassad, kortvarig långärmad T-shirt med svart veckad midikjol

Figurkramande, förkortad stickad tröja med svart veckad midikjol
källa

Låt oss säga att du vill se lite sexig ut för ett datum. Här är en outfit som ser enkel men ändå attraktiv ut. För att forma den här kläderna, använd helt enkelt en svart beskuren långärmad t-shirt. Kombinera den med en svart veckad midikjol och ett par svarta klackar med öppen tå och fotledsremmar för att komplettera det närmande utseendet.

Grå ribbad mock neck tröja med svart veckad midikjol

grå, ribbad mock-neck tröja med svart midikjol
källa

Låt oss nu titta på en affärsavslappnad outfit. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en grå ribbstickad tröja med en uppstående krage. Koppla ihop den med en svart midikjol med hög midja för att se lite längre och smalare ut. En korsväska i svart läder och ett par svarta mockaklackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Ljusblå huva med svart maxiklänning i veck

ljusblå blus med vattenfallshalsring och svart veckad maxikjol
källa

Detta är en väldigt intressant outfit som består av en ljusblå skjorta i halsen. Om du tittar noga har tröjan faktiskt en mycket unik design som ser ut som om du bär den fram och tillbaka. För att skapa en snygg outfit kan du bära en svart maxi-veckad kjol med ett brunt läderbälte. Bär blå ankelstövlar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett flashigt sätt.

Vit stickad tröja med svart mini veckad kjol

vit kabelstickad tröja med svart mini veckad kjol
källa

För att uppnå ett snyggt och lättillgängligt utseende hjälper det dig ofta med en vit stickad tröja. För att utforma tröjan kan du bära en svart veckad kjol. Använd svarta strumpor och svarta mockasko stövlar för att se mer elegant och feminin ut. Använd en svart stickad hatt för att lägga till den extra touchen av skönhet.

Bär den med en himmelblå Mock Neck Form Fitting Cropped Knit Sweater

himmelsblå kortstickad tröja
källa

Detta är en ganska kreativ streetoutfit tack vare den intressanta färganvändningen. För att forma denna outfit kan du bära en himmelblå beskuren stickad tröja med en mock hals för toppen. Använd den med en svart veckad midikjol och svarta ballerinor. Använd en ljustryckt kopplingsväska för att se mer kreativ och konstnärlig ut.

Svart halvtransparent mini veckad kjol med vit T-shirt och jeansväst

svart, halvtransparent mini veckad kjol med vit T-shirt och jeansväst
källa

Det här är lätt min favoritdräkt bland listan. Det är så trevligt att alla bitar fungerar perfekt tillsammans. För att uppnå den fantastiska street outfit kan du bära en vit t-shirt med en blå denimväst. Kombinera dem med en svart, halvtransparent mini veckad kjol. Du bör också ha svarta minishorts under din kjol. Om du inte vet hur du ska avsluta, bära svarta ballerinaskor till dina skor.

Green Off The Shoulder-ribbstickad tröja med svart plisserad midikjol

grön axelbandslös ribbstickad tröja med svart veckad midikjol
källa

Detta är en väldigt ladylik och lågmäld sexig outfit som är särskilt lämplig för dig som har fina axlar och krageben. För att uppnå detta utseende, bära en grön av axeln rib stickad tröja. Koppla ihop den med en svart veckad midikjol och ett par vita sneakers för att se uppfriskande och snygg ut.

Chiffong midikjol med blå denimväst

Chiffong midikjol med blå chambrayväst
källa

Detta är en mycket intressant outfit som är en sällsynt blå denimtopp med en knapp vänd mot. Det är inte så sällsynt att se en jeansväst draperad över en skjorta, men en ärmlös topp som den här är sällsynt och vacker. Koppla ihop den med en svart midi-chiffong veckad kjol och blekrosa och silverklackar.

Använd den med en svart fuskpäls och knähöga stövlar i mörkbrunt läder

svart fuskpäls och knähöga stövlar i mörkbrunt läder
källa

Vanligtvis ser en helt svart outfit cool och mörk ut, men den här gången är den mysig och vacker. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med en svart fuskpäls till toppen. Koppla ihop dem med en svart midi veckad kjol och ett par knähöga stövlar av mörkbrunt läder för att se vackert och snyggt ut.

Svart och vit randig tröja med minikjol

svartvit randig tröja med minikjol
källa

Ett litet knep som kan hjälpa dig att se lite mer mogen ut är att bära en leopard som är tryckt som en del av din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit och svart horisontell randig tröja med en svart mini veckad kjol. Bär ett par balettlägenheter med leopardtryck för att se mer moget och elegant ut.

Grå kostymjacka med tröja och svart veckad kjol av midi chiffong

grå kostymjacka med tröja och svart veckad midi chiffong kjol
källa

För dig som är vana att klä dig på jobbet och letar efter en outfit som kan hjälpa dig att tona ner aggressiviteten lite, här är en som ändå får dig att se professionell ut samtidigt som du får dig att se mer ladylike ut. Använd en svart blus och en svart veckad kjol med denna outfit. Bär en grå kostymjacka och svarta ballade lägenheter för att göra utseendet komplett.

Gul blus med svart, hög midja veckad kjol

gul blus med svart plisserad kjol med hög midja
källa

Att se mer glad ut är ett av de enklaste sätten att bära något gult. Du kan till exempel ha på dig en gul blus med en svart midi veckad kjol. Koppla ihop dem med svarta spetsiga klackar för ett rent och glatt utseende.

Svart bekväm tröja med maxi veckad kjol

svart bekväm tröja med maxi veckad kjol
källa

Här är en snygg men ändå mysig helt svart outfit som kan få dig att se längre och smalare ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart tröja med en avslappnad passform och en svart maxikjol. Använd svarta leggings och svarta stövletter i läder för att avsluta ett anmärkningsvärt utseende.

Blå jeansjacka med svart veckad maxikjol

blå jeansjacka med svart veckad kjol i maxi
källa

För att få en affärsavslappnad outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan, prova denna snygga outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med en svart veckad maxikjol och silverspetsiga klackar.

Hoppas du tycker att de här svarta veckade kjoldräktidéerna är användbara. Om du är lite uttråkad med dina pennkjolar eller till och med denimkjolar, bör listan ovan vara ett bra ställe att lägga till i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*