Hur man utformar svart spets Bralette

Den svarta spetsbraletten är en vacker produkt i sig. Under åren har fler och fler människor införlivat det i en avslappnad outfit för att se extremt sexig ut. För det här blogginlägget försöker jag samla in några av de snyggaste svart spetsbralettkläderna för dig. För att vara ärlig är några av dem verkligen för sexiga att bära som en vardaglig outfit. De ser bra ut men är endast lämpliga för fotograferingar. Det finns fortfarande några kläder som bara visar en del av braletten och som kan bäras vardagligt och sexigt. Låt oss nu kolla in den härliga listan över svarta spetsar bralette outfit idéer.

Svart spetsbralett med genomskinlig chiffongblus


källa

Som jag nämnde tidigare är några av dessa svarta spetsbraletter för sexiga att bära på gatan. Denna outfit är ett bra exempel på det. Du kan definitivt bära den på en strandfotografering eller hemma för att visa upp din kropp på ett elegant och sexigt sätt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart spetsbralette med en svart chiffongskjorta. Gör din outfit komplett med en vit tribal-tryck minitröja och vita sandaler.

Svart spetsbralette med jeansshorts

svart spets bralette med jeansshorts
källa

Kombinationen av svart spetsbralette och jeansshorts ser definitivt bra ut. Men du behöver en extra bit för att göra den till en vacker outfit som du kan bära på gatan. Ta på dig en vit halvtransparent skjorta så är du klar. För skorna skulle antingen nakna sandaler eller vita sneakers fungera perfekt.

Använd den med en svart midjekjol med hög midja

svart midjekjol med hög midja
källa

Detta är en feminin och sexig outfit som är perfekt för en fotografering utomhus. Du kan bara bära den svarta spetsbraletten med den svarta pennkjolen med hög midja och svarta remmar. Braletten används i detta fall som en crop top, vilket gör att outfit ser mer naturligt och elegant ut.

Svart spetsbralette med korsmönster

svart spets bralette criss cross design
källa

På samma sätt som den senaste klädseln har spetsbraletten bara den här gången ett korsmönster som ger klänningen den extra detalj som gör att den ser mer elegant ut. Denna outfit är tillräckligt elegant för att övervägas för en cocktailparty. Förresten, om du är intresserad av outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om strappy sandaler.

Bralette med tribal tryckt minikjol

bralette tribal tryckt minikjol
källa

Här är en annan super sexig outfit som du kan bära på en cocktailparty. Naturligtvis behöver du mycket självförtroende och en hälsosam kropp för att uppnå detta. Denna outfit består av en svart spetsbralett, en kroppskjol med stamtryck och vita tåklackar med vita ankelband.

Svart spetsbralett med en kamdukfärgad halsduk

svart spets bralette kamel fransduk halsduk
källa

Även om denna outfit också är väldigt sexig, är den väldigt snyggt designad och lämplig att bära på stranden. Du kan bara ha en svart spetsbralett med svarta jeansshorts. Drapera en kamelfärgad filtduk över axlarna för att delvis täcka braletten. Bare sandaler skulle vara det perfekta valet för skorna.

Använd den med en grå överdimensionerad tröja med djup v-ringning

grå överdimensionerad tröja med djup V-ringning
källa

Här är en outfit att bära på gatan. Bär en svart spetsbralette med en grå överdimensionerad tröja med en djup v-ringning. Lägg till svarta skinny jeans och nakna sandaler i ekvationen. Du kan justera hur sexig du vill se genom att justera hur långt du bär tröjan.

Svart bralette med tribal tryckt hög split maxikjol

svart bralette tribal tryckt hög split maxikjol
källa

Denna outfit är tydligt utformad för fotograferingar utomhus. Du kan helt enkelt bära en svart bralette med en hög midja, hög delad maxi skiss med stamtryck. Svarta bandiga sandaler passar perfekt till resten av kläderna.

Bär under vit mesh

enkel toppdräkt gjord av vitt nät
källa

Från bilden ovan kanske du tycker att denna outfit är alltför sexig och inte kan bäras på gatan. Jag tror att denna outfit lätt kan förvandlas till en vacker och sexig casual outfit om den vita mesh-toppen ersätts med en bara subtilt transparent. Bär den vita toppen med en svart bralette, en svart minirater kjol, svarta sandaler och en svart filthatt för en feminin och sexig look.

Svart spetsbralett med knutad skjorta och jeansshorts

svart spets bralette en axel knutna skjorta jean shorts
källa

Här är en annan outfit som du bör ha mycket bekvämt som en casual outfit. Du kan bara bära en svart spetsbralette och sedan ha en mörkblå och vit randig knuten pojkvänströja över den. Kombinera dem med jeansshorts. För skorna skulle antingen ljusrosa klackar och vita sneakers fungera riktigt bra. Slutligen kommer en choker att lägga en snygg touch på kläderna. Om du vill se super chic ut kan du bära skjortan som om det vore en axel topp.

Heather Grey stickad tröja kofta med svart bralette

Ljusgrå stickad tröja, kofta, svart bralette
källa

För en feminin och sexig look som är perfekt för fotograferingar utomhus, bär en blace-bralette med svarta jeansshorts. Bär en lång grå kofta över den och komplettera outfit med nakna boho-sandaler. En svart filthatt kan ge en konstnärlig touch till det övergripande utseendet.

Bär med en överdimensionerad vit halvhalsad topp med öppen hals

Överdimensionerad vit, halvtransparent topp med en urringning
källa

Denna svarta bralette skiljer sig lite från de jag nämnde. Den här har en halterneck design. Du kan bära en vit, överdimensionerad, halvskuren, övre hals över. Koppla ihop dem med svarta shorts och nakna sandaler för att komplettera ett snyggt och lågmäld sexigt streetlook.

Använd den med svarta shorts och en överdimensionerad ärmlös chiffongkofta i rosa

svarta shorts överdimensionerade rosa ärmlös chiffong kofta
källa

Detta är en bohostil att bära på stranden. Använd en spetsbralett med svarta shorts och kala boho-sandaler. Bär en rosa ärmlös chiffongkofta över din topp. Fyll i det här snygga utseendet med ett långt boho-halsband.

Bär den med en vit överdimensionerad t-shirt och gröna smala byxor

vit oversized t-shirt grön skinny byxor
källa

Ett avslappnat och feminint sätt att utforma den svarta spetsbraletten är att bära den med en vit V-ringad t-shirt så att bara en liten del av spetsdetaljen visas. Använd gröna skinniga fleecebyxor och svarta balettlägenheter för skinkorna för att komplettera detta eleganta streetlook.

Spetsbralette med svart kavaj och jeans

Spetsig Bralette Black Blazer Jeans
källa

För att vara ärlig är jag inte säker på i vilket scenario du kanske vill ha en spetsbralette med en svart kavaj och jeans. Detta är dock ett hedervärd omnämnande som helt enkelt visar hur en spetsbralette kan införlivas i en elegant casual outfit. Det är något vi inte bär idag, men vem vet vad som kommer att hända om tio år.

Hoppas att du gillar de svarta spetsarna på bralette-outfit jag just delade med dig. Några av dem är bara för fotograferingar, andra kan du bära som avslappnade och sexiga kläder. Låt oss testa dem och se om du kan utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*